- 20 Haziran 2022
- 419
- -133
- 28
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Keşke gebelikten önce bu soruna çözüm bulup öyle hamile kalsaydınız. İçinizde bir canlı varken kendi iradenizi kontrol edememek gibi bir seçeneğiniz yok, yok diyorum çünkü bu seçenek değil zorunluluk. Lütfen arada bi taneden günde yarım yarım içilen sigaradan bi şey olmaz zırvalıklarına itimat etmeyin.( bunları çok duyuyorum)Acik ve net anlatmaya çalışacağım ama bunu suçlama ve yargılama mesajları olarak sizlerden gelen yanıtlar istemiyorum. Adetta sizlerden bu yolda benimle bu gebelik sürecinde de aynı desteği verrerek birlik beraberlikte bu sigarayı bırakmak adına yardım istiyorum. Katılmak isteyen var mı benimle bu yolda yürümek isteyen birbirimize destek vermek için. Çevremde kimse yok arkadaş dahi olsa bile yardım alacağım. Bu konuda çok mutsuzum.
Alakası yok ya valla biz bi oturuyoruz 2 güne bir kayınaile ile kaynana kayınbaba 3 görümce kaynım eltim eşim hepsi içiyorEvde bulundurmayın . Sigara içilen ortama girmeyin.. sakız ,cıbık kiraker istek geldiğinde böyle giderin.. icmediginiz hergunu bir kağıda yazın ,kağıdı sürekli gördüğünüz bir yere asın.. üç gün icmediyseniz kendinize hediye alın.. birde normal zamanda pakete verdiğiniz ücret ile bunu yapın.. sonra her üç gün böyle devam edin..
Benim aklıma gelenler bunlar.. ins güzelce tiksinirsinizde bir daha hiç icmezsiniz..
Gebelik planlanan bi süreç. Niye önceden bırakmadın? Bile bile çocuğu zehirleme daha fazla
İleri geri konuşacak olanlara gülerek cevap vermek niyetindeyim çünkü bu süreçte hatta zorlu surecimde ki planlı değildi eğer bilseydim zaten bırakırdım öncesinde 4sene boyunca bekledik olmadı korunmuyorduk da yaşım ise 38 artık olmaz diye düşünüyordum arkadaşım tesekkur ederim.Hiç İçmeyen, bir bağımlılığın ne olduğunu bilmeyen, irade düzeyi aynı olmayan herkes gelip ahkâm kesecek, gebelik sürecinde daha çok siniriniz bozulacak.
Şimdiden konuyu yoruma kapatmanızda fayda var. Dilerim bırakmanın bir yolunu bulursunuz, kimse bile isteye evladına bunu yapmak istemez..
Bide gülecekmiş arkadaş zaten yaş ilerledikçe bazı riskler oluyor bide üstüne + bu zıkkım aferim vallaÇocuğunuzun engelli olabilecegi ihtimalini iyice bir düşünün sonra elinizi pakete uzatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?