- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
Her konuda fikirlerimiz uyuşmadığı gibi bir de üstüne kavga sebebi oluyor ve boşuna zamanı geldiginde benim dediğime geliyoruz o zamanda kaale alinmiyorum sindiriliyorum gibi hissediyorum. Yapmamamiz gereken ve bize maddi olarak zarar veren memleket ziyaretlerimiz var ne yazikki onun tarafına gittimizde çok para harcanıyor koca yaz biriktirdiğimiz bir haftada eriyor. Bizim taraf doğulu ve aşırı misafirperver beş kuruş harcamadigimiz gibi üstüne para bile veriyorlar hadi buna da eyvallah diyorum ama ilgisiz tavırları da cabası ona göre yanımda olması başlı başına bir ilgi bu para kayıpları ise tüm sene bizi birbirimizden uzaklaştırır oldu ve para hırsı yüzünden gözü beni de görmüyor artık ona göre her şey biz rahat edelim diye ama sevgi bir taraftan eksilirken para artsa ne olur. . Ben esime artık akıl vermek istemiyorum onu mutlu edicem evin nesesini yüksek tutacağım diye çok yoruldum artık tek taraflı olmuyor susup kenarda durmak ama ona bunu farkettirmeden yapmak istiyorum ama her şeyine tamam diyerek de hayır diyerekten olmamalı bu ve surat aşarak da olmuyor yanlış anlıyor gülümsemedigim zaman ne oldu diye soruyor kavga çıkıyor ben kendi o kendi hayal dünyasında bu evde birlikteymisiz gibi rol yapmak kısaca demek istediğim bu nasıl başarabilirim eşimin üstüne gitmek istemiyorum o da benim üstüme gelmesin mutlu mesut duralım...