- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
abinizin annenizin verdiğinden biriktirip koca ailesine mi yediriyosunuz? sizinki de mantıksızmış.
Kocamın ailesine değil kocamla ben yiyoruz eşimin ailesi başka şehirde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abinizin annenizin verdiğinden biriktirip koca ailesine mi yediriyosunuz? sizinki de mantıksızmış.
Kocamın ailesine değil kocamla ben yiyoruz eşimin ailesi başka şehirde..
İcra borcunu bu maaşla odeyemeyecegini biliyor mecbur standart devam ediyor. Ama bana göre bu böyle olmamalı bir lira da olsa kenara atılmalı en azından yarışı birikir diğer yarısı belli mi olur bi yerden sürpriz çıkar işte böyle anlasmazliklarimiz var ne yazikki biriken de onun inançlarına göre eriyip gidiyor sorumsuz biri değil ama detayları onemsemiyoricralıkken nasıl para harcıyor ,
İcra borcunu bu maaşla odeyemeyecegini biliyor mecbur standart devam ediyor. Ama bana göre bu böyle olmamalı bir lira da olsa kenara atılmalı en azından yarışı birikir diğer yarısı belli mi olur bi yerden sürpriz çıkar işte böyle anlasmazliklarimiz var ne yazikki biriken de onun inançlarına göre eriyip gidiyor sorumsuz biri değil ama detayları onemsemiyor
e ailesinin yanına gidince tüm birikimi yiyoruz yazmışsınız. bundan doğal ne var?
Zaten yazımda da buna da eyvallah dedim , ama beş parasız kıs mevsimine girmek faturalar kira ev giderleri için ekstra mesai yapması demek anlamına geliyor ben evde dört duvar eşim işte ne kahvaltimiz ne akşam yemeğimizi birlikte yiyebiliyoruz sınırlı agresif oluyor bana karşı ilgisiz oluyor yoruluyor sosyal hayatı bitiyor . Anne babası durumumuzu biliyor destek olmadıkları gibi bı de kocamı borçlarını ödeyemiyorsun diye küçük düşürüyorlar kocam çalışıyor ben evde yiyorum gibi prenses hayatı yaşıyor musu gibi laf sokuyorlar yani parasızlık faktörünün önüne geçmek için önlem almamız gerekirken ben bunu eşime bile idrak ettiremiyorum o sanıyor ailesinin yanına gitmek istemiyorum.. halbuki kayınvalidem mler ne dese başımın tacı hiç alinmam severimdeonlari
Ya seni aldatmış yatakta yakaladığın biriyle diper tüm erkekleri insanları nasıl aynı kefeye koyarsın ?O tehdit olayları falan geçmişte kaldı o durumu aştık sevgiliyken zor oldu okulumun uzamasına bir çok psikolojik soruna sebep oldu vs. Ama yalın bir birlikteliği başarmıştır yani kalben bir sorunumuz yok it gibi seviyoruz birbirimizi . Ama yanlış seçim yine de biliyorum . Bunu eşim diye söylemek zor da olsa öyle. Zaten evlenmeden önce beni defalarcA aldattı en sonuncu da yatakta bastım çok emek çok aptallık ve çok fedakarlık gösterdim niye bilmiyorum ama sanırım tüm erkekler aynı başkası da yapardı o da diyerek kendimi kendimi teselli ettim şimdi durum çok karışık ya inanılmaz iyi bir insan inanılmaz merhamet dolu ve inanılmaz fedakardir ama bir yanıda erkek işte arkadaş çevreye ozendi şimdi bile pişman geçmişinden ama erkek iste ne kadar güvenilir ki ya o kadar çok şey varki alt yapıda onları görmek istemiyorum ben bundan sonrası için ne yapılabilir diye bakıyorum . Ben neşe dolu biriyim bir dk suaunca noldu niye sustun kesin bir şey var diyo yanlış anlaşılıyorum sessiz kalmayı nasıl becerebilirim kaynana kayınbaba ve eş durumlarında yanlış anlasilmadan
O tehdit olayları falan geçmişte kaldı o durumu aştık sevgiliyken zor oldu okulumun uzamasına bir çok psikolojik soruna sebep oldu vs. Ama yalın bir birlikteliği başarmıştır yani kalben bir sorunumuz yok it gibi seviyoruz birbirimizi . Ama yanlış seçim yine de biliyorum . Bunu eşim diye söylemek zor da olsa öyle. Zaten evlenmeden önce beni defalarcA aldattı en sonuncu da yatakta bastım çok emek çok aptallık ve çok fedakarlık gösterdim niye bilmiyorum ama sanırım tüm erkekler aynı başkası da yapardı o da diyerek kendimi kendimi teselli ettim şimdi durum çok karışık ya inanılmaz iyi bir insan inanılmaz merhamet dolu ve inanılmaz fedakardir ama bir yanıda erkek işte arkadaş çevreye ozendi şimdi bile pişman geçmişinden ama erkek iste ne kadar güvenilir ki ya o kadar çok şey varki alt yapıda onları görmek istemiyorum ben bundan sonrası için ne yapılabilir diye bakıyorum . Ben neşe dolu biriyim bir dk suaunca noldu niye sustun kesin bir şey var diyo yanlış anlaşılıyorum sessiz kalmayı nasıl becerebilirim kaynana kayınbaba ve eş durumlarında yanlış anlasilmadan
Acı çekmeyi seviyorsun , safsin sen gibi benzetmelere maruz kaldım onu affettigimdeYa seni aldatmış yatakta yakaladığın biriyle diper tüm erkekleri insanları nasıl aynı kefeye koyarsın ?
Bilğin gerçek mi bilmiyorum ama eğer öyle ise sende de bir tuhaflık var gibi yanlış anlama da acı çekmeyi mi seviyorsun
yatakta başka kadınla bastığın adamla evlenmişin. üçün beşin hesabını yapıyosun. gerçekten değişiksin.
Benim sorum ucun besin hesabı değildi ve geçmişte yaşanmış şeyler de değil paragrafın en altında bundan sonrası için eşimin üstüne gitmek istemiyorum nasıl kendime o yanlış anlamadan hakim olurumdu. Ben kişilik bazında siz sordunuz diye daha açık olması için bazı şeyleri yazdım. Bir çok kadın kocasının sadakatsiLigine rağmen ayrılmaz veya sevgilisinden diyelim. . Bu apayrı tartışilacak bir konudur bence. Çünkü ben kabul etmem diyen bir çok kadın aslında kabul ediyor . Bunun üzerine değerlendirme yapmayın lütfen . Üzülürüm .
Ben tüh hastası demedim . Ama hayatında çeşidi vardır . Mesela bazı hatalar affedilmez bazıları ise daha hafif haftalardır .Acı çekmeyi seviyorsun , safsin sen gibi benzetmelere maruz kaldım onu affettigimde
Ama ne yazikki tuhaflık bende değil insanları ne yaparlarsa yapsin değersiz görmüyorum herkesin sevgilim eşim vs. Kim olursa olsun evet hata yapılabilir hatalar çeşitlidir ve bazı insanlar kendilerinde bu hatayı sindire olur bazıları sindiremez kısacası hayata bakış açım ay beni aldattı hop kırmızı kart şeklinde olmadı hiçbir zaman. Benim hatalara bakış açım biraz farklı en azından ilişki bazında.. tabiki bir hatasıyla sildigim insanlar da oldu hayatımda ama tekrar merhaba derim karşılıklı konuşsak daha iyi ifade edebilirdim kendimi ama yazarak anca bu kadar ne yazikki ruh hastası değilim : ) dediğim gibi neşe dolu biriyim ve negatif şeyleri sevmem onları pozitif olsun diye ugrasirim
Umrumda bile değil her koyun kendi bacağından asılır , ama benim düzgün bir kız oluşum ve onu affedişim ona çok güzel şeyler kazandırdı olaylara bu açıdan bakıyorum tabiki incindim ama bizi büyüttü bu olay. Teşekkür ederim dinlediğiniz için ama üzüldüm açıkçası çünkü benim problemim bu değildi sorunum çözülmedi : )Ben tüh hastası demedim . Ama hayatında çeşidi vardır . Mesela bazı hatalar affedilmez bazıları ise daha hafif haftalardır .
Mesela onun sizi aldatması sizin gururunuzu incitmiyorsa ben daha bşy diyemem
Kendine saygısı olan bir kadın olaya bu acıdan bakmaz . Tam tersini düşünsenize mesela o sizi baska bir erkekle yatakta basmış olsaydı ne olurdu ?Umrumda bile değil her koyun kendi bacağından asılır , ama benim düzgün bir kız oluşum ve onu affedişim ona çok güzel şeyler kazandırdı olaylara bu açıdan bakıyorum tabiki incindim ama bizi büyüttü bu olay. Teşekkür ederim dinlediğiniz için ama üzüldüm açıkçası çünkü benim problemim bu değildi sorunum çözülmedi : )
O sizin ve diğer boşanan kadınların görüşü olduğu gibi bu da benim görüşüm size uymuyor diye bu yanlıştır demeniz ve kendi kriterlerinize göre beni değerlendirmeniz ve genele göre beni değerlendirmeniz de yanlış o zaman çünkü öyle kadınlar olduğu gibi böyle kadınlar da var önce bunu anlamanız gerekir sizin değil genelin degil benim kendi yasam kosullarima göre hazmettigim veya etmediğim şeyler vardır bunlar farklı kefelerde olabilir buna da fikir çatışması deriz eşimin zamanında yaptığına gelince kendi yaşam çerçevesinde önce zevk sonra pişmanlık ve hata duygusu oluşturdu bu onun yanlısı ve hatası belki de karakterinin son terbiye asamasiydi ben ise bunu kendime yapılmış bir hakaret olarak gormuyorum kişinin kendisine olan saygısını yitirdiğini düşünürüm en önce. Eğer bu aşamada ozsaygisini yitirdiğini anlayıp kendini toplamak için hirpaliyorsa kişi beni de kazanır çünkü bana değil önce kendisine saygı duymalı insan. Her şeyin bilincindeyim ve olaylara üstün körü yaklaşmak yaşam tarzım değil derin düşünürüm .. teşekkürler yardımlarınız için.bence üzülün zaten. size zerre saygısı ve sevgisi olmayan bi adamla evlenmişsiniz. konu apayrı vs değil hepsi evlilik birliği içinde olan şeyler.
siz ben kabul etmem diyen bi çok kadın kabul ediyor diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. ben forumda bi sürü kadın gördüm aldatılıp a boşanan. üstelik yatakta basma da değil flörte bile razı gelmez kendisine saygısı olan kadın.
ha ben kendime hakim olmalıyım derdim bu diyosan o da senin iradendir. nasıl ki aldatıldın ama kendini tutup evlendin, para pul konusunda da kendini tut.
Az önce captain rice adlı kullanıcıya yazdığım cevabı lütfen okur musunuz lütfen rica ediyorum. Ben ozsaygimi yitirmedim o ozsaygisini yitirmişti beni değil o hatasıyla önce kendini kazanmali kişi. Asla başka biri için yapılan davranış kalıcı olmaz çünkü. Lütfen okuyun o dediğim yazıyı zira kimse tarafından kişiliksiz gibi algılanmak istemem evet değişik biriyim ama hasta veya karaktersiz değilim .Kendine saygısı olan bir kadın olaya bu acıdan bakmaz . Tam tersini düşünsenize mesela o sizi baska bir erkekle yatakta basmış olsaydı ne olurdu ?
Olabilir bunlar sizin düşünceleriniz biz sizin gibi düşünmüyoruz . Ama sizde bizim düşüncelerinizi bizden fikir almak için bu konuyu açtınız öyle değil mi ?O sizin ve diğer boşanan kadınların görüşü olduğu gibi bu da benim görüşüm size uymuyor diye bu yanlıştır demeniz ve kendi kriterlerinize göre beni değerlendirmeniz ve genele göre beni değerlendirmeniz de yanlış o zaman çünkü öyle kadınlar olduğu gibi böyle kadınlar da var önce bunu anlamanız gerekir sizin değil genelin degil benim kendi yasam kosullarima göre hazmettigim veya etmediğim şeyler vardır bunlar farklı kefelerde olabilir buna da fikir çatışması deriz eşimin zamanında yaptığına gelince kendi yaşam çerçevesinde önce zevk sonra pişmanlık ve hata duygusu oluşturdu bu onun yanlısı ve hatası belki de karakterinin son terbiye asamasiydi ben ise bunu kendime yapılmış bir hakaret olarak gormuyorum kişinin kendisine olan saygısını yitirdiğini düşünürüm en önce. Eğer bu aşamada ozsaygisini yitirdiğini anlayıp kendini toplamak için hirpaliyorsa kişi beni de kazanır çünkü bana değil önce kendisine saygı duymalı insan. Her şeyin bilincindeyim ve olaylara üstün körü yaklaşmak yaşam tarzım değil derin düşünürüm .. teşekkürler yardımlarınız için.
Fikir catismalarimizin sebebinin birbirimize saygimizin sevgimizin olmadığından meydana geldiginemi kanaat getirdiniZ doğru mu anladım.Olabilir bunlar sizin düşünceleriniz biz sizin gibi düşünmüyoruz . Ama sizde bizim düşüncelerinizi bizden fikir almak için bu konuyu açtınız öyle değil mi ?
Sizin ilişkinizde saygı bu nedenle sevgi de yok çünkü sevgi saygının olmadığı bir yere asla uğramaz .
Evet kesinlikle doğru anladınız .Fikir catismalarimizin sebebinin birbirimize saygimizin sevgimizin olmadığından meydana geldiginemi kanaat getirdiniZ doğru mu anladım.
O sizin ve diğer boşanan kadınların görüşü olduğu gibi bu da benim görüşüm size uymuyor diye bu yanlıştır demeniz ve kendi kriterlerinize göre beni değerlendirmeniz ve genele göre beni değerlendirmeniz de yanlış o zaman çünkü öyle kadınlar olduğu gibi böyle kadınlar da var önce bunu anlamanız gerekir sizin değil genelin degil benim kendi yasam kosullarima göre hazmettigim veya etmediğim şeyler vardır bunlar farklı kefelerde olabilir buna da fikir çatışması deriz eşimin zamanında yaptığına gelince kendi yaşam çerçevesinde önce zevk sonra pişmanlık ve hata duygusu oluşturdu bu onun yanlısı ve hatası belki de karakterinin son terbiye asamasiydi ben ise bunu kendime yapılmış bir hakaret olarak gormuyorum kişinin kendisine olan saygısını yitirdiğini düşünürüm en önce. Eğer bu aşamada ozsaygisini yitirdiğini anlayıp kendini toplamak için hirpaliyorsa kişi beni de kazanır çünkü bana değil önce kendisine saygı duymalı insan. Her şeyin bilincindeyim ve olaylara üstün körü yaklaşmak yaşam tarzım değil derin düşünürüm .. teşekkürler yardımlarınız için.