• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba, eşimle fikir çatışmasına girmek istemiyorum

Esiniz belli ki anlamakta zorluk cekiyot. Ben size sunu tavsiye edebilirim sadece: Ben bir ara bir yere baskanlik yaptim. Ordaki arkadaslar bir etkinlik düzenliyordu hep,ama bir sürü insan geldigi halde hep zarara ugruyordum. Ben ne yaptim biliyormusunuz: Tüm para zaten sirf benim imza ile gecerli olan hesaptaydi zaten. Paraya el koydum komple. Masraflari 100/50 en azindan indirmeseniz size para mara etkinlik yok dedim. Onlar hopladi zipladi ama ben durusumdan vazgecmedim. Ve ne oldu biliyormusunuz: Masraflari 60% fazla indirmeye basardilar. Bazen insanlara secenek birakmamak tek yoldur. Vermeyin paranizi. Sadece size ayit hesap actirin ve paranizi vermeyin. Isterde aglasin zirlasin küssün ama vermeyin.
İşte parayı vermek vermemek değil sorun ama para tutmak için iyi bir yol tabi bu kez direnicem vermicem o da diretmez fazla çünkü bende yumuşak davranıyorum o yüzden cekinmiyor ama geldiğimiz nokta dediğiniz şeye getiriyor en azından o farketmeden bazi şeyleri ödeyebilirim sanırım fikriniz için teşekkür ederim

İyi de üstünden yıllar geçmiş o zaman bu zaman değil .. seven de aldatır sevmeyende bu bir gerçek o sadece klişe bir söz. Ve insanların kendini buna şartlamis olması onu doğru gibi yapıyor saygı konusunda bir şey dememissiniz sanırım saygı duysa aldaaz dicektiniz bu da bı kriter değil.. yeterli değil aslına bakarsanız..
Böyle düşününce kendinizi mutlu hissediyor musunuz cidden ?

Ya neyse tamam banım yeni bitti...

Aman ya uff valla biktirdiniz kaç saattir he anam he ben oluyom bitiyom agliyom korkuyom he ihanet ediyom he off ve duymak istediklerinizi duyamicaksiniz çünkü bahsettikleriniz bende mevcut diiiiiiiiiiiiiiill anlayın da artık manyak gibi aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsun delimiain kadın

Dön de yazdiklarini tekrar tekrar oku bence.
Deli sensin haddini bil. Duymak istediklerim yok..banane tanimam etmem. Farkindalik yaratmak icin yazdim. Yoksa boynuzlarin arsa erse bana zarari dokunmaz..
:KK51:

Neyse yakinda esin hapse girir..don atlet felan yollarsin sende. O zamana kadar laylaylom olmaya devam et. Caktirma. Rolunu iyi oynaman lazim ne de olsa :KK70:

Ya kadin aldatilmis ama affetmis..niye o kadar asaglayici yorumlar yapiliyor ki?! Yani sonuclari ile yasayacak olan kendisi.
Toplumun dayattığı doğrularla yaşamak zorunda değilim ve hiçbir zaman öyle de yaşamadım ben burada asagilaniyorum evet ben böyle mi hissediyorum hayır kadın kadını hep ezdi .. ben anlamıyorum eşimi affetmemin sevmenin vs vs ne derseniz siz kkendi görüşünüze göre benim hayatım ya ve çok mutluyuz sadece ufak tefek bir pürüz vardı valla ben bu konuya nereden geldiğimi bile hatırlamıyorum ama olsun . Yine de insanımız güzeldir fikirlerine saygı duyuyorum . Bu şey gibi oldu mahalledeki kadın bir şey yaparsa adı çıkar ama ünlü biri paralı biri yapınca medeniyet denir ona benzediği..

Dön de yazdiklarini tekrar tekrar oku bence.
Deli sensin haddini bil. Duymak istediklerim yok..banane tanimam etmem. Farkindalik yaratmak icin yazdim. Yoksa boynuzlarin arsa erse bana zarari dokunmaz..
:KK51:

Neyse yakinda esin hapse girir..don atlet felan yollarsin sende. O zamana kadar laylaylom olmaya devam et. Caktirma. Rolunu iyi oynaman lazim ne de olsa :KK70:
Yazdiklarinizdan siz utanmiyorsaniz ben ne diyeyim şu laflara bakın başınızı yastığa nasıl koyacaksınız bu gece bence siz bunu düşünün inanın çok çok kötü kalpli birisiniz hemde çok size anlatmaya çok çalıştım ama hep carpitip durdunuz ne diyeyim. Son yazım size bu Allah'a emanet olun.

Yazdiklarinizdan siz utanmiyorsaniz ben ne diyeyim şu laflara bakın başınızı yastığa nasıl koyacaksınız bu gece bence siz bunu düşünün inanın çok çok kötü kalpli birisiniz hemde çok size anlatmaya çok çalıştım ama hep carpitip durdunuz ne diyeyim. Son yazım size bu Allah'a emanet olun.

Ah magdur edebiyati, en sevdigim.
Güle güle..
Kocanizin sizden kurtulmasi dilegi ile...
Sevgiler saygilar

Bir konu ancak bu kadar trajikomik ve ironik olabilir
Adam ailenizle tehdit etmiş aşmışsınız
Defalarca aldatmış en son yatakta basmışsınız aşmışsınız
Doğmamış çoçuğun kumbarasına, daha takılmamış altınına göz dikmiş aşmışsınız
İcralar borçlar içinde yüzdürmüş aşmışsınız
Yüzünüz gülmese kavga çıkarmış
Diyorsunuz ki ben akıl vermicem artık ama fikir ayrılığına düşmeden nasıl olacak
Yahu adam zaten takmıyor ki ne aklı
Yer yerinden oynamış da siz kendinizce bahaneler üretmişsiniz yanında durmak için
dünya yansa bişey olmaz sizdeki o psikolojik savunma mekanizması varken
"Aldatmayan erkek yok ki,borçları taksa nolacak ödemekle bitmez ki,beni seviyor sayıyor ki..."
:oha:

Eşimin annesinin olduğu şehirdeyiz annemler 12 saat uzakta. Şubatta gittik 10 günlük için evet her şeyi biz ödedik, baya masraf ettik ama bu senin de ailen olabilirdi o zaman o dese gitmeyelim senin ailene ne hissedersin? Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama tek maaşla adamdan birikim beklemek saçma bizim eve ayda 8 bine yakın para giriyor ama daha birikim yapamıyoruz. sadece kredi çektik 50 binlik bi araba var heray 2.500 taksidi, ev kirası 1250 tl, faturalar arabanın masrafı derken kenara koyamıyoruz.
Hep sağlık olsun diyorum eşime. Araba kredisi bitmeden de birikim yapmamız mümkün değil maalesef. Ona da 2 yıl var hala.
Paranın pek değeri yok bu devirde maalesef. Kışın her ay 400 tl doğal gaz faturası geldi düşün artık. Etin kilosu olmu§ 60 tl. Tek maaş sıkıntı.

İyi de üstünden yıllar geçmiş o zaman bu zaman değil .. seven de aldatır sevmeyende bu bir gerçek o sadece klişe bir söz. Ve insanların kendini buna şartlamis olması onu doğru gibi yapıyor saygı konusunda bir şey dememissiniz sanırım saygı duysa aldaaz dicektiniz bu da bı kriter değil.. yeterli değil aslına bakarsanız..
Konu inandırıcılığını kaybetti bende sana iyi günler

Bir konu ancak bu kadar trajikomik ve ironik olabilir
Adam ailenizle tehdit etmiş aşmışsınız
Defalarca aldatmış en son yatakta basmışsınız aşmışsınız
Doğmamış çoçuğun kumbarasına, daha takılmamış altınına göz dikmiş aşmışsınız
İcralar borçlar içinde yüzdürmüş aşmışsınız
Yüzünüz gülmese kavga çıkarmış
Diyorsunuz ki ben akıl vermicem artık ama fikir ayrılığına düşmeden nasıl olacak
Yahu adam zaten takmıyor ki ne aklı
Yer yerinden oynamış da siz kendinizce bahaneler üretmişsiniz yanında durmak için
dünya yansa bişey olmaz sizdeki o psikolojik savunma mekanizması varken
"Aldatmayan erkek yok ki,borçları taksa nolacak ödemekle bitmez ki,beni seviyor sayıyor ki..."
:oha:
Bence konu fake

O tehdit olayları falan geçmişte kaldı o durumu aştık sevgiliyken zor oldu okulumun uzamasına bir çok psikolojik soruna sebep oldu vs. Ama yalın bir birlikteliği başarmıştır yani kalben bir sorunumuz yok it gibi seviyoruz birbirimizi . Ama yanlış seçim yine de biliyorum . Bunu eşim diye söylemek zor da olsa öyle. Zaten evlenmeden önce beni defalarcA aldattı en sonuncu da yatakta bastım çok emek çok aptallık ve çok fedakarlık gösterdim niye bilmiyorum ama sanırım tüm erkekler aynı başkası da yapardı o da diyerek kendimi kendimi teselli ettim şimdi durum çok karışık ya inanılmaz iyi bir insan inanılmaz merhamet dolu ve inanılmaz fedakardir ama bir yanıda erkek işte arkadaş çevreye ozendi şimdi bile pişman geçmişinden ama erkek iste ne kadar güvenilir ki ya o kadar çok şey varki alt yapıda onları görmek istemiyorum ben bundan sonrası için ne yapılabilir diye bakıyorum . Ben neşe dolu biriyim bir dk suaunca noldu niye sustun kesin bir şey var diyo yanlış anlaşılıyorum sessiz kalmayı nasıl becerebilirim kaynana kayınbaba ve eş durumlarında yanlış anlasilmadan
Anladigim kadari ile egitimli biri olarak siz goz gore gore lades demissiniz ve birde bu ortama cocuk yapiyorsunuz:(( Denecek birsey yok Allah size yardim etsin ve akil fikir versin derim,kusuruma bakmazsan.

Back
X