• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba, eşimle fikir çatışmasına girmek istemiyorum

Eeeee çatışmayın o zaman
Aldatışmaya bile he demişsiniz zaten ne derse onlara da he deyiverin
yok cherry aldatilsa yine iyi yatakta basmis ve gözündeki o pismanligi gormus affetmis nasil ama yani adam yatmis baska kadinla ama sor bi neden yatmis sarhosmus ama kalni hala konu sahibi icin atiyormus birbirlerini it gibi sevme anlayisi buymus demek ki inan onca yazi okudum burda agzim acik kaldi insanin midesi bulanir ici almaz ya dusun adami yatakta basiyosun affedip evleniyorsun eee simdi tek derdi kocisini nasil neseli hale getirebilir para meselesi bla bla iste ama cok derinlerde sorunlar varda gormek istemiyor bence

yok cherry aldatilsa yine iyi yatakta basmis ve gözündeki o pismanligi gormus affetmis nasil ama yani adam yatmis baska kadinla ama sor bi neden yatmis sarhosmus ama kalni hala konu sahibi icin atiyormus birbirlerini it gibi sevme anlayisi buymus demek ki inan onca yazi okudum burda agzim acik kaldi insanin midesi bulanir ici almaz ya dusun adami yatakta basiyosun affedip evleniyorsun eee simdi tek derdi kocisini nasil neseli hale getirebilir para meselesi bla bla iste ama cok derinlerde sorunlar varda gormek istemiyor bence

:KK57::KK57::KK57:

siz çalışıyor musunuz?

çalışıyorsanız kendi paranızdan ayrı biriktirin. çalışmıyorsanız da birikim yapmak gibi bi dersiniz olmasın onun maaşından. nasıl ola harcanıp gidiyomuş.

can çıkar huy çıkmaz demişler.
Ben de sizi cok merak ediyorum .Çalsıyor musunuz ?Evlililik vs var mı?

Tüm bunlar evet ise ,7/24 burada iken reel hayatta tüm insani ihtiyaçlarınızı nasıl gideriyorsunuz ?

Cok merak ediyorum cidden merak yani ?

Benim mi sevgi es anlayisim farkli acaba..evlendim ilk 3 yil atananadim ayni sizin ailenizin yaptigi gibi ailem hep uc bes para veriyordu.esimin maasi dugun borclarina gidiyordu.hep destek oldum moral verdim..sikistiginda kendim verdim altinlarimi..esimde ek islere girdi bi sekilde gecindik.atamam icin hep destek oldu.atandim ve borclari bitirdik..esimin ailesinin bize verdigi maddi zarari allaha havale ettim elbet cikacaktir..
Esim hep der sen zor gun esisin diye..sukur..en zor yillarinda hep destek oldum.evliligimin ilk yillari hep hesapla kitapla gecti ama olsun rabbim saglikla sinamasin..esiniz zor durumda hayat ne kadar pahali sizin haberiniz var mi.
Evlenirken borclari bilmiyormuydunuz

evet benimde gozlerim boyle acildi inanmak istemedim ama derdi o degilmis zaten kocasınin parasi yokmus borcu cokmus iste sinirliymis konu sahibesi neseliymis aslinda iste neyse acaba parasal acidan nasil anlasabilirz diye soruyor gercekten midem bulandi ya adami yatakta basip evlenmek anlayamadim bi turlu insan bunu nasil hazmeder ki

Erkeğin 2 tabağı varsa birini kırın der atalarımız. Günümüzde bunu borca sokmak diye yorumlayabiliriz. Ev araba gibi bi borca sokun, ödeyeceğim diye debelensin dursun. Öyle rahat rahat savuramasin

Geçmişle ilgili sorunum yok diye bas bas bağırıyor um sabırla tek tek herkese anlatmaya çalışıyorum boşuna ben unutmuşum insanlar insanlığını yitirip savaş dolu bir dünya ile arzu dolu Allah'a havale ediyorum bana dar görüşlü deyip bunca ettiğim lafa rağmen hala tek yerde takılı kalan geniş beyinlerinizi Allah'a havale ederim .birini affetmek bu kadar assalik ben eşim beni tekrar aldatsin affederim ama burada benim sorunumu es geçip kendine göre burda bana hakaret laf sokmaya giren herkesi asla affetmem ... Yaraniz varki gocunuyorsunuz işte insanlar böyle aman bı açık kapı görmesin hemen oradan sızar ... Size ne affederim bu benim hayatım ben size bunu mu soruyorum ... Bye.

evet benimde gozlerim boyle acildi inanmak istemedim ama derdi o degilmis zaten kocasınin parasi yokmus borcu cokmus iste sinirliymis konu sahibesi neseliymis aslinda iste neyse acaba parasal acidan nasil anlasabilirz diye soruyor gercekten midem bulandi ya adami yatakta basip evlenmek anlayamadim bi turlu insan bunu nasil hazmeder ki
Kıt oldugunuz için anlayamazsiniz. Buralisiniz oralı değilsiniz baksaniza size ne affederim veya etmem bu sizi ilgilendirmez ve laf sokma hAddi vermez terbiyenizi takımın madem sorunumu anladınız buyrun yetiyorsa kit beyniniz yorum yapın yetmiyorki şuana kadar yapmadini artık kusura bakmayın sisirdiniz beni bu ithamlarla hakettiniz ama..

Kıt oldugunuz için anlayamazsiniz. Buralisiniz oralı değilsiniz baksaniza size ne affederim veya etmem bu sizi ilgilendirmez ve laf sokma hAddi vermez terbiyenizi takımın madem sorunumu anladınız buyrun yetiyorsa kit beyniniz yorum yapın yetmiyorki şuana kadar yapmadini artık kusura bakmayın sisirdiniz beni bu ithamlarla hakettiniz ama..
haddini bil seviyen belli zaten ben sana fark ettiysen yorum dahi yapmadım evet midem bulandi ama sonra okudum ki sen gibiler varmış yatakta basip affeden ama burda gelip ona buna carlayan hadi kit aklini sen calistiraydin zamaninda da sana zerre saygisi olmayan biri ile evlenmeseydin suna bak ya gelmis birde caka satiyor burda

Benim mi sevgi es anlayisim farkli acaba..evlendim ilk 3 yil atananadim ayni sizin ailenizin yaptigi gibi ailem hep uc bes para veriyordu.esimin maasi dugun borclarina gidiyordu.hep destek oldum moral verdim..sikistiginda kendim verdim altinlarimi..esimde ek islere girdi bi sekilde gecindik.atamam icin hep destek oldu.atandim ve borclari bitirdik..esimin ailesinin bize verdigi maddi zarari allaha havale ettim elbet cikacaktir..
Esim hep der sen zor gun esisin diye..sukur..en zor yillarinda hep destek oldum.evliligimin ilk yillari hep hesapla kitapla gecti ama olsun rabbim saglikla sinamasin..esiniz zor durumda hayat ne kadar pahali sizin haberiniz var mi.
Evlenirken borclari bilmiyormuydunuz
Aynı sizin durumdayım ve sizin gibi düşünüyorum zaten aksini iddia etmedim bu konular başka sorunlara yol açıyor mevzu para değil nedense elli kere yazdım bunu ama insanlar derdiniz para olmuş diyor mesele para değil hiç önemi de yok mesele dediğim gibi başka sorunlar getiriyor ve ben bu sorunlardan kimse kırılıp uzulmeden uzak durmak.istiyorum destek vs yine.olurum o da dert değil benim başımda patlıyor şimdi onları anlatamam uzun sürer . Ne yapanilirim

Yahu madem bu konuyu icinizde bitirmisiniz ne diye buraya yaziyorsunuz. Valla ben aklimda icimde bitirdigim konulari coktaan unutmus olurum birak dillendirmeyi.
Esinizi affedip affetmemek size kalmis tabiki. Ama her erkek aldatir diyemezsiniz.
Normallestiremezsiniz bunu.
Bunu kabul etmeyen midesi almayan kadinlar var sonucta.
Siz gurursuzlugu yapmissiniz onur. Sevgiyi yapmissiniz kaka. Gelmis burda nasil kösede sinerim esimle nasil tartismanin önunu keserim diyorsunuz.
Kukla olmak veya kula kulluk yapan nasilmis neymis acin neti okuyun ogrenin.
Burda size o tarz oneriler gelmiyecek.

Ki kendiniz de nekadar bastirmak isteseniz de bastiramiyorsunuz gercek duygularinizi. Esinize bagirip carlamak istiyorsunuz, gonlunuz kiriliyor, yuzunuz asiliyor ama bunlari bastirmak isteyip laylaylom yapmak istiyorsunuz.
Siz en cok kendinize ihanet ediyorsunuz aslinda...

Seven insan başkasıyla aldatmaz
İyi de üstünden yıllar geçmiş o zaman bu zaman değil .. seven de aldatır sevmeyende bu bir gerçek o sadece klişe bir söz. Ve insanların kendini buna şartlamis olması onu doğru gibi yapıyor saygı konusunda bir şey dememissiniz sanırım saygı duysa aldaaz dicektiniz bu da bı kriter değil.. yeterli değil aslına bakarsanız..

haddini bil seviyen belli zaten ben sana fark ettiysen yorum dahi yapmadım evet midem bulandi ama sonra okudum ki sen gibiler varmış yatakta basip affeden ama burda gelip ona buna carlayan hadi kit aklini sen calistiraydin zamaninda da sana zerre saygisi olmayan biri ile evlenmeseydin suna bak ya gelmis birde caka satiyor burda
Seviyem belli mi .. ilginç . Saygı duyuyorum iyi akşamlar.

Seviyem belli mi .. ilginç . Saygı duyuyorum iyi akşamlar.
eee belli tabi hiç tanimadigin birine kit zekali demenden belli diyemezsinde zaten once kendini ifade etmeyi ogren bence saygi duyuyorum yazmışın ama keske once kendine saygin olsa neyse sana basarilar:ıslık:

O kendi dunyasinda ben kendi dunyamda birbirimize bulasmadan nasil mutlu mesut yasayabilirim? Diye soruyorsunuz.

Herseyine ..he tamam ..deyin olsun bitsin

Baska yolu yok

Para olsa gidelim zaten onda sorun yok ama para yok bunu deyince de olanla gideriz oluyor dönünce sıfır dönüyoruz bütün kış üstte yok başta yok bı de üstüne gidince sahada agresiflesiyor bu durum onu da üzüyor içine kapanıyor benimde nesemi sonduyor . Millet nedense aldatma olayına takıldı kaldı lütfen siz konudan uzaklasmayin bari lutfen

Esiniz belli ki anlamakta zorluk cekiyot. Ben size sunu tavsiye edebilirim sadece: Ben bir ara bir yere baskanlik yaptim. Ordaki arkadaslar bir etkinlik düzenliyordu hep,ama bir sürü insan geldigi halde hep zarara ugruyordum. Ben ne yaptim biliyormusunuz: Tüm para zaten sirf benim imza ile gecerli olan hesaptaydi zaten. Paraya el koydum komple. Masraflari 100/50 en azindan indirmeseniz size para mara etkinlik yok dedim. Onlar hopladi zipladi ama ben durusumdan vazgecmedim. Ve ne oldu biliyormusunuz: Masraflari 60% fazla indirmeye basardilar. Bazen insanlara secenek birakmamak tek yoldur. Vermeyin paranizi. Sadece size ayit hesap actirin ve paranizi vermeyin. Isterde aglasin zirlasin küssün ama vermeyin.

O da olmuyor onu da denedim ama onun için her sıkıştığında bana ait birikimleri bile alıp kullanıyor gözümde yok maddi şeyler ama sonuçlarının cefasi dönüp dolaşıp beni buluyor yavrumuz için kumbara yaptım onu da patlattı hala yerine koymadi mesela keşke maddi şeyler anlık değil ömürlük mutluluk verseydi. Aslan karım nasıl biriktirmiş diye bakan gözleri sadece o günlük diğer gün tissss..

Biraz gorumluk biriktir.
En çoğunu ise gizli biriktir o zaman.
Ben sorun maddiyat mi yoksa duygusal yoksunluk mu onu anlamadim

Yahu madem bu konuyu icinizde bitirmisiniz ne diye buraya yaziyorsunuz. Valla ben aklimda icimde bitirdigim konulari coktaan unutmus olurum birak dillendirmeyi.
Esinizi affedip affetmemek size kalmis tabiki. Ama her erkek aldatir diyemezsiniz.
Normallestiremezsiniz bunu.
Bunu kabul etmeyen midesi almayan kadinlar var sonucta.
Siz gurursuzlugu yapmissiniz onur. Sevgiyi yapmissiniz kaka. Gelmis burda nasil kösede sinerim esimle nasil tartismanin önunu keserim diyorsunuz.
Kukla olmak veya kula kulluk yapan nasilmis neymis acin neti okuyun ogrenin.
Burda size o tarz oneriler gelmiyecek.

Ki kendiniz de nekadar bastirmak isteseniz de bastiramiyorsunuz gercek duygularinizi. Esinize bagirip carlamak istiyorsunuz, gonlunuz kiriliyor, yuzunuz asiliyor ama bunlari bastirmak isteyip laylaylom yapmak istiyorsunuz.
Siz en cok kendinize ihanet ediyorsunuz aslinda...
Aman ya uff valla biktirdiniz kaç saattir he anam he ben oluyom bitiyom agliyom korkuyom he ihanet ediyom he off ve duymak istediklerinizi duyamicaksiniz çünkü bahsettikleriniz bende mevcut diiiiiiiiiiiiiiill anlayın da artık manyak gibi aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsun delimiain kadın

Back
X