Merhaba gitmeli miyim ?

endoplazmikretikulumcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
247
149
53
35
Merhaba eşimin iş yerine çok yakın bir yere tayin oldum bazı arkadaşlar arada git görün sürprizler yap diyor bana da garip geliyor sanki ani gidişler sana güvenmiyorum sinyali verecek gibi..
Siz olsanız eşinizle iş yeriniz yakın olsa gider gelir misiniz ani veya haberli ?

Şahsen ben gider gelirdim eşimin de bu şekilde bir şey aklına dahi gelmez.
Bana yakın iş yeri ama çok fazla erkek olduğu için öyle bir ortama çok girmemi istemez kendisi.

giderseniz dediğiniz izlenim olacak. Eşine güvenmiyor kontrole geliyor havası yaratmak istemiyorsanız gereksiz yere gitmeyin.Mesela benim eşim gelir bazen akşamları beni almaya o zaman uğrar. Bu tarz gitmelerde sorun yok. Ama iş ortasında giderseniz farklı imaj olur

Bundan sana güvenmiyorum manası kim nasıl çıkarabilir anlayamadım
Bende uğrarım arada eşimin ofisine, oda bana uğrar. Giderken ya sevdiği bir çikolata veya kurabiye alırım, yanına birer kahve içeriz biraz oturur kalkarım. Corona öncesi birlikte öğlen yemeğine çıkardık.
Birbirimize görmek için kimseden izin almayız, kiminde ne düşündüğü umrumda değil.

Kuzum cikolata falan gonder de habersiz gitmek olmaz bence yogunlugu, o anki ortami bilemezsin hic yoktan araniz bozulur tavsiye etmem

Tabi ki giderim neden gitmiyecekmişimki. Hatta gitmemi istemiyorsa ben şüpelenirim neden diye.

Kuzum cikolata falan gonder de habersiz gitmek olmaz bence yogunlugu, o anki ortami bilemezsin hic yoktan araniz bozulur tavsiye etmem
Evet bu da var.
Dün cidden aradım ulaşamadım yanına gidip soracağımı sormak istedim oturmuş kakarakikiri yapıyordu kızın tekiyle.
Aslında ben de iş arkadaşımla oturur sohbet ederim ama o an onunki hoşuma gitmedi

Aynen oyle
Pardonda niye gitmeyeyim değil mi

Ben çok nadir giderim. Isi gücü var neden sohbet etmeye gideyim ki? Bazen öğle arası yemek yerdik benim de boş günümse. Bir de sürpriz yapma şansım yok arayıp haber veriyorlar tamam derse çıkılıyor.Gitsem bile 5 dakika önceden haberi olur:) işyerinin prensibi bu bence de Doğru bir şey. Eşler,insanlar bakalım ne yapıyor diye birden bitivermiyor içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…