- 28 Kasım 2010
- 42.547
- 141.323
- 798
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Ben esime uzun sure yardim ettim beraber calistigimiz donemler oldu. Ama meslektas oldugumuz icin gidip geldim. Yoksa asla gitmem,cok ayip ne oyle velisi gibi? Arkadaslariniz pek tilki,nefes de aldirmiyorlardir eslerine Allah sabir versinMerhaba eşimin iş yerine çok yakın bir yere tayin oldum bazı arkadaşlar arada git görün sürprizler yap diyor bana da garip geliyor sanki ani gidişler sana güvenmiyorum sinyali verecek gibi..
Siz olsanız eşinizle iş yeriniz yakın olsa gider gelir misiniz ani veya haberli ?
Bundan sana güvenmiyorum manası kim nasıl çıkarabilir anlayamadım
Aslında bakarsanız Bana da öyle geliyor benim gideceğimi bildiği için dikkatli olacaktır daima (sürprizler yap ayağını denk alır hata yapmaz diyenler için)
Ne yapıyor olabilir ki dikkatli olsun eşiniz?Aslında bakarsanız Bana da öyle geliyor benim gideceğimi bildiği için dikkatli olacaktır daima (sürprizler yap ayağını denk alır hata yapmaz diyenler için)
İşin durumuna göre değişir. Kendi ofisiyse ara sıra geçerken uğranabilir ama kurumsal bir yerse saçma olur. Her iki durumda da habersiz gitmek olmaz. Bu biraz kadını küçük düşürücü bir şey bence. Kendi iş yeri bile olsa toplantısı, müşterisi vs olabilir.
Eşim bir holdingte çalışıyor. Girmem için üç güvenlik noktasından geçmem lazım, benden önce haberim gider. Açık ofis planındalar zaten. Napacak adam 70 kişinin ortasında? Neyi yakalayacam baskın yapınca? Arada güzel yemek çıkarsa çağırır giderim, akşamları araba bendeyse uğrar alırım. Ama baskın ı ıh. Baskın yapacak kadar güvenmediğim adamla olmazdı zaten...
Kimin hoşuna gider ki diyeceğim de “bu kadın/adam benim, ayağınızı denk alın” gösterilerinden hoşlanan bir kesim de var ne yazık ki.bir de uzun bir süre eşimle yan yana iki binada çalıştık
onun kendi ofisi ben de bir şirkette çalışıyordum
zaten birlikte işe gidiyor akşam da birlikte çıkıyorduk gün içinde baskın yapsam ne olacak
bu süreç 6 yıl sürdü sokakta karşılaşmak dışında hiç gidip gelmedik galiba :)))
hatta benim iş arkadaşlarım eşimi de tanırdı yemeğe vs çağırırlardı sürekli bir bahane ,le gelmezdi
yani beni kontrole gelmiş havası olmasın, ben bundan hoşlanmam diye muhtemelen
zira iş ortamım farklıdır, amirim, altımda çalışanlar, stajyerlerim herkes ile ilişkim farklı
bu ortamda X hanım'ın eşi imiş şu adam diye gösterilmesi benim de onun da hoşuna gitmez
Her gün birlikte olduğumuz adamı 8-10 saat ayrı kaldık diye neden özlüyoruz? Ben özlemiyorum bende mi bir tuhaflık var?Mesai saatinde gitmemelisin bence. Ben uzun yıllar yöneticilik yaptım mesai saatinde gelen eşi dostu kovaladım hep. orası bir iş yeri insanlar iş yapıyor sende iş yapmaya değil birine bakmaya kontrol etmeye gidiyorsun, iş yeri muhabbetlerinde kontrole gelmiş kendini göstermeye gelmiş konuşulur bence hoş bir durum değil. Bunu şöyle yaparsan çok hoş olur ama; onun öğle yemeği arasında gidersen. Bu hem çok kaliteli bir hareket hem de seni özledim beraber yemek yemek istedim demek bence bu yol daha mantıklı
Hayır genel olarak öyle söylüyorumçünkü konudaki alt metin görünmek :)
sizin eşinizden şüphelendiğiniz bir şey mi var?
O gelirse sizde gidersiniz ...benm fikrim.Merhaba eşimin iş yerine çok yakın bir yere tayin oldum bazı arkadaşlar arada git görün sürprizler yap diyor bana da garip geliyor sanki ani gidişler sana güvenmiyorum sinyali verecek gibi..
Siz olsanız eşinizle iş yeriniz yakın olsa gider gelir misiniz ani veya haberli ?
Eşini aldatacak insan ay eşim iş yerine gelirse yakalanırım diye vazgeçer mi sanıyorsunuz gerçekten?Hayır genel olarak öyle söylüyorum
Denetilecek eşin varsa bi sıkıntısı geleceğini bildiği için temkinli olur
Aynı şeyi söylüyoruzEşini aldatacak insan ay eşim iş yerine gelirse yakalanırım diye vazgeçer mi sanıyorsunuz gerçekten?
Ama arkadaşlarımın mantığını da anlamıyorum belki mantıklı bi tarafı vardır bilmiyorumEşini aldatacak insan ay eşim iş yerine gelirse yakalanırım diye vazgeçer mi sanıyorsunuz gerçekten?
Mantıklı bir tarafı yok. İşin içine kıskançlık girince mantık uçar gider zaten.Ama arkadaşlarımın mantığını da anlamıyorum belki mantıklı bi tarafı vardır bilmiyorum
Onlara göre eşe arada görünmek işe yarıyormuş,ben olsam bana öyle görünen adamdan iğrenirdim hem bana güvenmediği için hem de etrafıma bunu hissettirdiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?