Merhaba gitmeli miyim ?

Ben esime uzun sure yardim ettim beraber calistigimiz donemler oldu. Ama meslektas oldugumuz icin gidip geldim. Yoksa asla gitmem,cok ayip ne oyle velisi gibi? Arkadaslariniz pek tilki,nefes de aldirmiyorlardir eslerine Allah sabir versin

Daha önceleri gitmediyseniz aynı düzeni devam ettirin bence ha gidecem derseniz de her zaman değil arada gidin pat ben geldim yapmayın

Aslında bakarsanız Bana da öyle geliyor benim gideceğimi bildiği için dikkatli olacaktır daima (sürprizler yap ayağını denk alır hata yapmaz diyenler için)
Ne yapıyor olabilir ki dikkatli olsun eşiniz?
Siz zaten kendisine güveniyormiyorsunuz belli ki.
İstediğiniz kadar habersiz gidin, birşeyler yapacak olan her koşulda yapar, engel olamazsınız.

Son düzenleme:
Hiç hoş değil bence.
İş yerinde artık oranın çalışanı kimliğiyle orada oluyor insan, bilmem kimin kocası olarak değil.
Ben istemezdim kocamın gelmesini. Görüşeceksen bi yemek yiyelim öğlen dersin beraber çıkar yersiniz.
Onun dışında anlamsız.

o size geliyor mu

yani birisi gelecekse eşin olmalı

malum sen yeni gittin ya, o ortamda görünmesi gereken, "bu kadının sahibi var" demesi gereken eşin (ironi içerir)

işim düşer giderim vs de görünmeye gelmeyi vs olağan bulmam

düşündüm 50 kişilik işyerimizde çeşitli kademede insanlar çalıştı

çıkışta almaya gelen dahi arabasında oturur arardı

bir iki kişi bazen uğrardı ofise yakın bir yere geldi ise

ama sizin işyeriniz hep yakında imiş

bana kalırsa gerek yok, bu çevrenin doldurması ile "sürpriz yaptım, ayağını denk alsın" havalarına

İşin durumuna göre değişir. Kendi ofisiyse ara sıra geçerken uğranabilir ama kurumsal bir yerse saçma olur. Her iki durumda da habersiz gitmek olmaz. Bu biraz kadını küçük düşürücü bir şey bence. Kendi iş yeri bile olsa toplantısı, müşterisi vs olabilir.

Eşim bir holdingte çalışıyor. Girmem için üç güvenlik noktasından geçmem lazım, benden önce haberim gider. Açık ofis planındalar zaten. Napacak adam 70 kişinin ortasında? Neyi yakalayacam baskın yapınca? Arada güzel yemek çıkarsa çağırır giderim, akşamları araba bendeyse uğrar alırım. Ama baskın ı ıh. Baskın yapacak kadar güvenmediğim adamla olmazdı zaten...

bir de uzun bir süre eşimle yan yana iki binada çalıştık

onun kendi ofisi ben de bir şirkette çalışıyordum

zaten birlikte işe gidiyor akşam da birlikte çıkıyorduk gün içinde baskın yapsam ne olacak

bu süreç 6 yıl sürdü sokakta karşılaşmak dışında hiç gidip gelmedik galiba :)))

hatta benim iş arkadaşlarım eşimi de tanırdı yemeğe vs çağırırlardı sürekli bir bahane ,le gelmezdi

yani beni kontrole gelmiş havası olmasın, ben bundan hoşlanmam diye muhtemelen

zira iş ortamım farklıdır, amirim, altımda çalışanlar, stajyerlerim herkes ile ilişkim farklı

bu ortamda X hanım'ın eşi imiş şu adam diye gösterilmesi benim de onun da hoşuna gitmez

Mesai saatinde gitmemelisin bence. Ben uzun yıllar yöneticilik yaptım mesai saatinde gelen eşi dostu kovaladım hep. orası bir iş yeri insanlar iş yapıyor sende iş yapmaya değil birine bakmaya kontrol etmeye gidiyorsun, iş yeri muhabbetlerinde kontrole gelmiş kendini göstermeye gelmiş konuşulur bence hoş bir durum değil. Bunu şöyle yaparsan çok hoş olur ama; onun öğle yemeği arasında gidersen. Bu hem çok kaliteli bir hareket hem de seni özledim beraber yemek yemek istedim demek bence bu yol daha mantıklı

Kimin hoşuna gider ki diyeceğim de “bu kadın/adam benim, ayağınızı denk alın” gösterilerinden hoşlanan bir kesim de var ne yazık ki.

Eşimin ekibini tanırım. Senede bikaç kere eşli yemekleri olur, motivasyon etkinlikleri olur, klasik kurumsal şirket zırvaları yani. Mecburen eşli çoluklu çocuklu bir araya geliyoruz hepsiyle. Ama gidip iş arkadaşlarına görünmek falan ne bileyim, en hafif tabirle tuhaf.

Bizim hocalardan birinin hanımı gelirdi kuruma sık sık bir dönem. Yeni evlilerdi, kadın en şık şekilde giyinir, markete/çarşıya gidecektim uğradım vs diye gelirdi allahın unuttuğu yerdeki kuruma

Ortamına bağlı birazcık, şu pandemi döneminde bir çok iş yeri misafir kabul etmiyor ayrıca ofis ortamı bile olsa uygun olmayabilir. Bir şüpheniz yok ise gitmek biraz abes olur...

Her gün birlikte olduğumuz adamı 8-10 saat ayrı kaldık diye neden özlüyoruz? Ben özlemiyorum bende mi bir tuhaflık var?

O gelirse sizde gidersiniz ...benm fikrim.

Eşini aldatacak insan ay eşim iş yerine gelirse yakalanırım diye vazgeçer mi sanıyorsunuz gerçekten?
Ama arkadaşlarımın mantığını da anlamıyorum belki mantıklı bi tarafı vardır bilmiyorum
Onlara göre eşe arada görünmek işe yarıyormuş,ben olsam bana öyle görünen adamdan iğrenirdim hem bana güvenmediği için hem de etrafıma bunu hissettirdiği için.

Mantıklı bir tarafı yok. İşin içine kıskançlık girince mantık uçar gider zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…