- 9 Temmuz 2022
- 73
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi Zeynebimm68
-
Dalga mı neden dalga geçeyim bekar bayanlarla konuşmak istedimKimin fotografiyla dalga geçiyorsunuz acaba?
Of s*lak mı ne ya git işineDalga mı neden dalga geçeyim bekar bayanlarla konuşmak istedim
Bu ne saygısızlık yaOf s*lak mı ne ya git işine
Merhaba arkadaşlar 170 boyunda güzel bir kadınım resimden de gördüğünüz gibi bir albenim var.Ama kismetsizim .Allah çirkin şansı versin derler ya bende şans yok hala bekarım ve kötü hissediyorum benim gibi olan var mı?
Onlar sizinle konuşmak ister mi acaba canınız sıkılmış belli. Başkasının fotoğrafı olduğuna o kadar eminim kiDalga mı neden dalga geçeyim bekar bayanlarla konuşmak istedim
Gerçekten benim neden dalga geçeyim ben anlamıyorum burada tüm kadınlar ozgur ve yıllardır takip ederim siteyibu resimdekinin sen olduguna kesinlikle INANMIYOrum... baskasinin fotosunu koyup insanlari kucuk dusurmeye hakkiniz yok
Kismetsizim hanfendi yanlış anlasildiydam affolaOnlar sizinle konuşmak ister mi acaba canınız sıkılmış belli. Başkasının fotoğrafı olduğuna o kadar eminim ki
Olabilir eli yüzü temiz bir bayanim kapalı oldugumdandirBilgiler de yalan değil mi araştırma görevlisi falangerçekten 37 yaşındaysan da büyük gösteriyorsun üzülerek belirteyim
Ne ile dalga geçtiğimizi bemde anlasam
Söylenecek çok söz varda okuyanlar anladı
Ne ile dalga geçtiğimizi bemde anlasam
Söylenecek çok söz varda okuyanlar anladı
Demek bekar bayanlarla konuşmak istedinizDalga mı neden dalga geçeyim bekar bayanlarla konuşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?