- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
HaklısIn eldekiyle yetinmek lazım .. evet cok güzel bısey başardı ahsen zeynep cok şanslı ve mutludur şimdi hayaller ve hayatlar bizimkisiElindekinin kıymetini bilmek az ile yetinmekte güzeldir
Bende Bingöl gibi BİR yerden birinci olan gencimizi kutlarım zorun zorunu başarmak budur
İnşAllah kısmet olursa yapıcamValla sizi her okuduğumda ben de burda buhranlar geçiriyorum. Nolur bir an önce okumaya çalışın o bölümü, yoksa bu pişmanlık sizi öldürecek.
Ne bölümü merak ettimÇocukluğumdan beri isteyip hayal ettiğim bölümü okudum; işsizim, mutsuzum...
Bir de bu açıdan bakmak lazım
İçimdeki ezilmişlik başarısızlık duygusunu atamıyorumHayat sadece uniden ibaret değil o kadar üzmeyin kendinizi.
Evet çalışkandım son sene üstüne düşmediğim için ve şartlar oyle gerektirdigi için tekrar hazırlanmadım . Evet seksen üstü netim vardı dilden sonraki yıllarda yarı sınu yapanlar ing okudu güzel yerlerdeFransızca Tercüman olursan böyle mutsuz olursun işte sayısalda olsan doktor olcağın ne malumdu? Bir de yani dil bölümü de mis gibi zekayı kullandıktan sonra ki o yüzden sen bölüme b.k atma derim. Seçimi mantıklı yapamamışsın ki büyük ihtimalle dil sınavından da düşük almış olmalısın ee o halde başarılı ve çalışkan mıymışsın sence
Öğretmenlik..Ne bölümü merak ettim
Peki ailen istediği yere gittin düye mutlu mu ve siz güzel bir bölüm okudunuz mu son durum ne sizdeBunun kendi tercihiniz olması bence size rahatlatmalı. Ben aile zoruyla bunları yaşadım insan affedemiyor.
Lise seçiminde etkenlerdi. 1 yıl sonra başka liseye geçtim ama psikolojik olarak atlatamadim 2 yıl fazladan lise okudum (ilk yıl hazırlık ti ve 2.yıl lise 4 yıla çıktı şansıma yani düz liseyi sinifimdakiler e ben 5 yılda bitirmiş oldum ailem imamhatipe verdi ben anadolu lisesine gidecektim en son düz lise kabul etti)Peki ailen istediği yere gittin düye mutlu mu ve siz güzel bir bölüm okudunuz mu son durum ne sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?