Merhaba herkese

Umutsuzlukdiyari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
511
120
53
Zaten bir çoğunuz biliyordur evet özelde yazdım çok kişiye ama paniğimi mazur görün lütfen korkuyorum . Gerçekten yardıma ihtiyacım olmasa buralara konu açmam ama ihtiyacım var
4 ve 5 şubatta ilişkimiz oldu. 4 şubatta prezervatıd kullandık ama 5 şubatta hiç kullanmadık . İçime boşalma olmadı kesinlikle ama zevk suyu ve boşaldıktan sonra tekrar girince hani zaman geçtikten sonea şüphe duydum. Yumurtlama takviminde 31 i son gösteriyordu risk yok diyordu 17 ocakta oldum en son adet. Şu an mide bulantım var ara ara da tansiyonum düşüyor.
Genelde 28 29 günde bir adet olurum 30 olduğu da olur bugün 30.gün. İlişkiden sonra enfeksiyon geçirdim galiba yanma kaşıntı vardı ve idrarım kötü kokuyordu şu an ara ara yanma oluyor o kadar.
Adetim gelmedi adaçayı kekik soğan içtim ama henüz yok. Yorgunluk da hissediyorum kasık ağrısı var regl olacak gibiyim bel sırt ağrısı ama gelmiyor korkuyorum
Yargılamadan yorum yazarsanız teşekkür ederim öneri dinlerim sağ olun

27 ocaktan sonra aferin ford içmeye başlamıştım grip yüzünden ve bir yerde şunu gördüm kadınlar yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olurmuş diye hem ilaç üşütme derken geç mi yumurtladım acaba
14 gün olmasına rağmen adet olmadığıma göre geç yumurtladim ve döllenmiş olabilir mi

Umutsuzlukdiyari,
gebelik endişesi yaşıyor olabilirsiniz, bu sebeple de her şüpheli ilişkinizde konu açma ihtiyacı duymanıza da bir şey diyemem ama bu aralar herkese ya özelden mesaj atıp soruyormuşsunuz veya üyelerin konularına yazıyormuşsunuz, üyeler şikayet ediyor.
Rica ediyorum başka üyelerin konularına yazıp hamile miyim diye sormayın veya herkese özelden yazmayın lütfen.

Ayrıca açtığınız konuların tarih sıralamasına bakınca, siz hamilelik endişesini 2020 Aralık ayından beri her ilişki sonrası yaşıyorsunuz, bu korku psikolojinizi bu kadar çok etkiliyorsa, doktorunuzdan size en uygun doğum kontrol yöntemi tavsiyesi alıp uygulamalısınız, kaldı ki mide bulantısı ve düşük tansiyon tek başına gebelik belirtisi değildir, siz 17 Ocak'ta regl olmuşsunuz, regl sonrası ilk ilişkiye giriş tarihiniz 4 Şubat bugün ise ayın 16'sı, hamile değilsiniz ama hamile kalmış olsaydınız dahi 12 günde gebelik belirtileri yaşamazdınız zira gebelik belirtileri en erken 4-5 haftalık hamileyken, sıklıkla da 6-7 haftalık hamilelikte görülür, ki her hamilede mide bulantısı, hipotansiyon olacak diye bir şey de yoktur.

Hamile değilsiniz lakin tekrarlamakta yarar görüyorum, madem bu kadar çok korkuyorsunuz korunma işini sadece partnerinize bırakmayın, ek önlem olarak doğum kontrol hapı kullanın.

Son düzenleme:
aylardır yazıyor özelden ya da topiğimize.kendisini sevdik ablalık yapalım dedik anlattık da hamile olamayacağını ama ikna olmuyor bir türlü.daha önceki olayında dr a bile gitti ona da inanmadı sorgulamaya devam etti.ders alır sanmıştık ama gene aynı ilişki sonrası hamile kalır mıyım diye soruyor.1 2 ay arayla bu konuya takıntılı.kibar bir üye de kendisi kırmakta istemiyoruz ama ısrarla yazıyor cevabımıza da inanmıyor.ben dahil yazdığı üyeler yoruldu bu durumdan.keşke başka konularda konuşabilsek üyeyle.tek bu konuya takıntılı maalesef

Merhaba tekrar herkese
Ben dün test aldım evde olmadığım için panikten biraz kötü yaptım galiba üç damla idrar damlattım artimed test
Ilk başta doğru yaptığım için mor oldu içi sonra c çizgisi tamamen koyu oldu tuvaletten çıkana kadar 1 2 dakika düz tuttum negatif ama sonra cebime attım sonradan silik çizgi gördüm ama süre geçmişti ama kendi kendime şüpheye düştüm ilk başta vardı ben mu görmedim diye
Ilişki sonrasi 13. Gün yaptim testi
Bir de sabahki idrarla yapamadım 13.30 da su içmeden yaptim
Regl hala gelmedi

Yardımlarınız için teşekkür ederim korkum paniğim beni ele geçiriyor yaptığım hata tekrarlamak kendime kızıyorum ama çok da korkuyorum

Yardımlarınız için teşekkür ederim korkum paniğim beni ele geçiriyor yaptığım hata tekrarlamak kendime kızıyorum ama çok da korkuyorum
sen kaç yaşındasın ve etrafında kimse yok mu ? yani sana onca söylemlerimize rağmen bize inanmıyorsun. bir şeyler yapıyorsan düzgün bir şekilde yaşa önlemini alarak. her defasında insan aynı hatayı yapmaz ki

Sanırım çevresinde danışabileceği kimse yok burdan yardım almak istiyor o kadar şey konuştum kendisiyle hiç anlamamış burda biri çıkıp sen hamilesin dese ona inanacak yada senin hamile olman imkansız dese inanacak valla anlamadım ya burda kimse belirtilere göre hamşle olamazsın yada hamilesin demez ki en iyi sonuç test ve kan anlatamadım kendisine

valla kimse anlatamıyor ki. ona kızıyorum zaten ben de ablalık yapalım diyoruz, yardımcı olalım diyoruz ama bizim yardımımız da bir yere kadar. biz kadın doğumcu değiliz ki. dediğin gibi en iyi anlaşılır şey test

Neye inanayim abla
Herkese taciz boyutunda özelden mesaj atmayı ve dolmuş şoförü gibi önüne gelene abla demeyi bırak artık.

Belli ki psikolojik bir rahatsızlığın var. Senin meselen gebelik, korunma vs değil. Öncelikle psikolojik bir destek alman gerek. Hiç normal değil şu hareketlerin. Banlandın döndün hala aynısın. Yakında yine banlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…