- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Önceki aylarda da stresim olurdu ama gelirdi adetim o yüzden tedirginimCanım hamile olduğunu sanmıyorum.ikincisinde içine boşalma olmamış .o senin dediğin çok çok düşük bi ihtimal.büyük ihtimalle stres yaptın ondan adetin gelmedi gecikti.
15 günümü gecti yani adetin.eğer öyleyse idrar testi yapabilirsin için rahatlar yada kan verÖnceki aylarda da stresim olurdu ama gelirdi adetim o yüzden tedirginim
Yok abla bugün 30. Gün adet takviminde bugün gözüküyordu olmam gereken gün normalde 28 29 günde olurum en fazla 3015 günümü gecti yani adetin.eğer öyleyse idrar testi yapabilirsin için rahatlar yada kan ver
Ilk mesajıma da gülen surat atmissiniz neden böyle dedinizGeçmiş olsun, herşey olabilir
Yani çok düşük bi ihtimal hamile olman.bi kaç güne olursun bence.Yok abla bugün 30. Gün adet takviminde bugün gözüküyordu olmam gereken gün normalde 28 29 günde olurum en fazla 30
Sağ ol abla vajinada ara ara batma oluyor ağrı geliyorYani çok düşük bi ihtimal hamile olman.bi kaç güne olursun bence.
aylardır yazıyor özelden ya da topiğimize.kendisini sevdik ablalık yapalım dedik anlattık da hamile olamayacağını ama ikna olmuyor bir türlü.daha önceki olayında dr a bile gitti ona da inanmadı sorgulamaya devam etti.ders alır sanmıştık ama gene aynı ilişki sonrası hamile kalır mıyım diye soruyor.1 2 ay arayla bu konuya takıntılı.kibar bir üye de kendisi kırmakta istemiyoruz ama ısrarla yazıyor cevabımıza da inanmıyor.ben dahil yazdığı üyeler yoruldu bu durumdan.keşke başka konularda konuşabilsek üyeyle.tek bu konuya takıntılı maalesefUmutsuzlukdiyari,
gebelik endişesi yaşıyor olabilirsiniz, bu sebeple de her şüpheli ilişkinizde konu açma ihtiyacı duymanıza da bir şey diyemem ama bu aralar herkese ya özelden mesaj atıp soruyormuşsunuz veya üyelerin konularına yazıyormuşsunuz, üyeler şikayet ediyor.
Rica ediyorum başka üyelerin konularına yazıp hamile miyim diye sormayın veya herkese özelden yazmayın lütfen.
Ayrıca açtığınız konuların tarih sıralamasına bakınca, siz hamilelik endişesini 2020 Aralık ayından beri her ilişki sonrası yaşıyorsunuz, bu korku psikolojinizi bu kadar çok etkiliyorsa, doktorunuzdan size en uygun doğum kontrol yöntemi tavsiyesi alıp uygulamalısınız, kaldı ki mide bulantısı ve düşük tansiyon tek başına gebelik belirtisi değildir, siz 17 Ocak'ta regl olmuşsunuz, regl sonrası ilk ilişkiye giriş tarihiniz 4 Şubat bugün ise ayın 16'sı, hamile değilsiniz ama hamile kalmış olsaydınız dahi 12 günde gebelik belirtileri yaşamazdınız zira gebelik belirtileri en erken 4-5 haftalık hamileyken, sıklıkla da 6-7 haftalık hamilelikte görülür, ki her hamilede mide bulantısı, hipotansiyon olacak diye bir şey de yoktur.
Hamile değilsiniz lakin tekrarlamakta yarar görüyorum, madem bu kadar çok korkuyorsunuz korunma işini sadece partnerinize bırakmayın, ek önlem olarak doğum kontrol hapı kullanın.
Yardımlarınız için teşekkür ederim korkum paniğim beni ele geçiriyor yaptığım hata tekrarlamak kendime kızıyorum ama çok da korkuyorumaylardır yazıyor özelden ya da topiğimize.kendisini sevdik ablalık yapalım dedik anlattık da hamile olamayacağını ama ikna olmuyor bir türlü.daha önceki olayında dr a bile gitti ona da inanmadı sorgulamaya devam etti.ders alır sanmıştık ama gene aynı ilişki sonrası hamile kalır mıyım diye soruyor.1 2 ay arayla bu konuya takıntılı.kibar bir üye de kendisi kırmakta istemiyoruz ama ısrarla yazıyor cevabımıza da inanmıyor.ben dahil yazdığı üyeler yoruldu bu durumdan.keşke başka konularda konuşabilsek üyeyle.tek bu konuya takıntılı maalesef
sen kaç yaşındasın ve etrafında kimse yok mu ? yani sana onca söylemlerimize rağmen bize inanmıyorsun. bir şeyler yapıyorsan düzgün bir şekilde yaşa önlemini alarak. her defasında insan aynı hatayı yapmaz kiYardımlarınız için teşekkür ederim korkum paniğim beni ele geçiriyor yaptığım hata tekrarlamak kendime kızıyorum ama çok da korkuyorum
Neye inanayim ablasen kaç yaşındasın ve etrafında kimse yok mu ? yani sana onca söylemlerimize rağmen bize inanmıyorsun. bir şeyler yapıyorsan düzgün bir şekilde yaşa önlemini alarak. her defasında insan aynı hatayı yapmaz ki
Sanırım çevresinde danışabileceği kimse yok burdan yardım almak istiyor o kadar şey konuştum kendisiyle hiç anlamamış burda biri çıkıp sen hamilesin dese ona inanacak yada senin hamile olman imkansız dese inanacak valla anlamadım ya burda kimse belirtilere göre hamşle olamazsın yada hamilesin demez ki en iyi sonuç test ve kan anlatamadım kendisinesen kaç yaşındasın ve etrafında kimse yok mu ? yani sana onca söylemlerimize rağmen bize inanmıyorsun. bir şeyler yapıyorsan düzgün bir şekilde yaşa önlemini alarak. her defasında insan aynı hatayı yapmaz ki
valla kimse anlatamıyor ki. ona kızıyorum zaten ben deSanırım çevresinde danışabileceği kimse yok burdan yardım almak istiyor o kadar şey konuştum kendisiyle hiç anlamamış burda biri çıkıp sen hamilesin dese ona inanacak yada senin hamile olman imkansız dese inanacak valla anlamadım ya burda kimse belirtilere göre hamşle olamazsın yada hamilesin demez ki en iyi sonuç test ve kan anlatamadım kendisine
Herkese taciz boyutunda özelden mesaj atmayı ve dolmuş şoförü gibi önüne gelene abla demeyi bırak artık.Neye inanayim abla
bize tabii kiNeye inanayim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?