- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Zaten bir çoğunuz biliyordur evet özelde yazdım çok kişiye ama paniğimi mazur görün lütfen korkuyorum . Gerçekten yardıma ihtiyacım olmasa buralara konu açmam ama ihtiyacım var
4 ve 5 şubatta ilişkimiz oldu. 4 şubatta prezervatıd kullandık ama 5 şubatta hiç kullanmadık . İçime boşalma olmadı kesinlikle ama zevk suyu ve boşaldıktan sonra tekrar girince hani zaman geçtikten sonea şüphe duydum. Yumurtlama takviminde 31 i son gösteriyordu risk yok diyordu 17 ocakta oldum en son adet. Şu an mide bulantım var ara ara da tansiyonum düşüyor.
Genelde 28 29 günde bir adet olurum 30 olduğu da olur bugün 30.gün. İlişkiden sonra enfeksiyon geçirdim galiba yanma kaşıntı vardı ve idrarım kötü kokuyordu şu an ara ara yanma oluyor o kadar.
Adetim gelmedi adaçayı kekik soğan içtim ama henüz yok. Yorgunluk da hissediyorum kasık ağrısı var regl olacak gibiyim bel sırt ağrısı ama gelmiyor korkuyorum
Yargılamadan yorum yazarsanız teşekkür ederim öneri dinlerim sağ olun
Psikiyatriste git o zaman. İnsanları özel mesajla taciz etmeyi bırak. Zaten sitenin yarısına mesaj attın kimsenin söylediğiyle ikna olmuyosun. Burda kimse sana yardım edemezTest bu anlıyorum hepinizi ama siz de benim korkumu mazur görün sadece yardım istiyorum
yahu korkuyorsan neden sürekli ilişkiye giriyosun? önlemini alsana. hamile falan değilsin yeter amaTest bu anlıyorum hepinizi ama siz de benim korkumu mazur görün sadece yardım istiyorum
Korkuyorsan ilişki yaşama sevişme. Sevişirken korkmuyorsun maden hamile kaldığın için de korkmaTest bu anlıyorum hepinizi ama siz de benim korkumu mazur görün sadece yardım istiyorum
Ikna olmuyor değilim neye inanacagim onu bilmiyorum herkes farklı bir şey dedi çünkü gebelik yaşayan insanlardan yardım almak istedim şimdi hamile miyim değil miyim sadece bunu anlamak istiyorum adetim gecikince korkuyorum ilk kezPsikiyatriste git o zaman. İnsanları özel mesajla taciz etmeyi bırak. Zaten sitenin yarısına mesaj attın kimsenin söylediğiyle ikna olmuyosun. Burda kimse sana yardım edemez
Haklısınız ben de kendime kızıyorum işte ama olan şu an oldu geri getiremiyorumyahu korkuyorsan neden sürekli ilişkiye giriyosun? önlemini alsana. hamile falan değilsin yeter ama
kuruma çizgisi gibi duruyor. erken gebelik testi al istersen. ama hamile kalmak istemiyorsan neden eczaneden doğum kontrol hapı almıyorsun? şu yaşadığın strese hiç gerek yok. bilinçli seviş lütfen.Teste göre bir şey der misiniz
Kullandım doğum kontrol hapı 6 ay kadar sonra sıkıntılarım çıktı birakmak zorunda kaldimkuruma çizgisi gibi duruyor. erken gebelik testi al istersen. ama hamile kalmak istemiyorsan neden eczaneden doğum kontrol hapı almıyorsun? şu yaşadığın strese hiç gerek yok. bilinçli seviş lütfen.
Testi dün öğlen yaptım saatler oldukuruma çizgisi gibi duruyor. erken gebelik testi al istersen. ama hamile kalmak istemiyorsan neden eczaneden doğum kontrol hapı almıyorsun? şu yaşadığın strese hiç gerek yok. bilinçli seviş lütfen.
sana uygun bi hap değildir. bi kadın doğumcuyla görüş derim.Kullandım doğum kontrol hapı 6 ay kadar sonra sıkıntılarım çıktı birakmak zorunda kaldim
Hamilesin hem de ikizTeste göre bir şey der misiniz
Teşekkür ederimsana uygun bi hap değildir. bi kadın doğumcuyla görüş derim.
Lütfen dalga geçmekten vazgeçin kokeuyorum evet hata yaptım ama yargılanmaya değil yardıma ihtiyaç duyuyorum kendi içimde kendimi yeterince yargiliyorumHamilesin hem de ikiz
bir kadın doğum doktoruna gitmeyi denesen mesela?Lütfen dalga geçmekten vazgeçin kokeuyorum evet hata yaptım ama yargılanmaya değil yardıma ihtiyaç duyuyorum kendi içimde kendimi yeterince yargiliyorum
Hamile değilsem neden regl olmadım hala diyorum ilk kez bu kadar hayatım boyunca gecikme yaşadım korkumu anlıyor musun
Koskoca hastaneler bunun için var. Seviştiğinizdeki hevesi doktora gitmekte de gösterinLütfen dalga geçmekten vazgeçin kokeuyorum evet hata yaptım ama yargılanmaya değil yardıma ihtiyaç duyuyorum kendi içimde kendimi yeterince yargiliyorum
Hamile değilsem neden regl olmadım hala diyorum ilk kez bu kadar hayatım boyunca gecikme yaşadım korkumu anlıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?