Merhaba herkese

Belki bir sorununuz var ondan kaynaklı regliniz gecikti kist olabilir hormonal bozukluklar vs.

Ne kadar yargılayan yorum ya bunlar
Sizi seviştiniz diye yargılayan yok. İstediğiniz yapabilirsiniz. ama doğum kontrolden bihaber şekilde sevişip sonra hamile miyim diye yana yakıla millete salça olmanızı yargılıyoruz. Bilmiyorsanız korunmayı sevişmeyin

Pişmanım evet tamam ama yardım istiyorum bu durumda oluşur mu diue anlıyor musuniz

Pişmanım evet tamam ama yardım istiyorum bu durumda oluşur mu diue anlıyor musuniz
Bu kadar takıntı yaparsan regl olmazsın. Kaldı ki kesin sonuç almak istiyorsan kan testi yaptırmalısın. sağlık ocağında yapılan testler enabıza geçmiyor

Bu kadar takıntı yaparsan regl olmazsın. Kaldı ki kesin sonuç almak istiyorsan kan testi yaptırmalısın. sağlık ocağında yapılan testler enabıza geçmiyor
Teşekkür ederim bu şekilde cevapladığiniz sürece yani
Önceden de stres yapsam da gelirdi ama olmayınca tuhaf oldum
Içeriye tam boşalma olmadan nasıl mümkün kalmak

Canım yargilamiyorm ama kızlık zaarin bozuldu duktan sonra ilerde nasıl evleniceksin korkmam gereken durum bu sen kan testi enabiza dusuyor diosun sence hangisi daha riskli kim girecek senin test sonuçlarıniza bakicak

Canım yargilamiyorm ama kızlık zaarin bozuldu duktan sonra ilerde nasıl evleniceksin korkmam gereken durum bu sen kan testi enabiza dusuyor diosun sence hangisi daha riskli kim girecek senin test sonuçlarıniza bakicak
Yargılamıyorum ama Kızlık zarı bozulduktan sonra mı Nasıl evlenecek mi
Oğlunuza almazsınız olur biter

Eğer pozitifse aile hakimine deniyod yani ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum neden adet olmuyorum ya ben sırt bel kasık her yerim ağrıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…