- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Kan testi yaptıramam diyorum neden anlamıyorsunuz kayda geçiyorbir kadın doğum doktoruna gitmeyi denesen mesela?
Sevişirken de kayda geçse keşkeKan testi yaptıramam diyorum neden anlamıyorsunuz kayda geçiyor
Ne kadar yargılayan yorum ya bunlarSevişirken de kayda geçse keşke
Kayda gecse nolucak ki aileniz e nabızı mı kontrol ediyor muayene olun en azındanKan testi yaptıramam diyorum neden anlamıyorsunuz kayda geçiyor
Sizi seviştiniz diye yargılayan yok. İstediğiniz yapabilirsiniz. ama doğum kontrolden bihaber şekilde sevişip sonra hamile miyim diye yana yakıla millete salça olmanızı yargılıyoruz. Bilmiyorsanız korunmayı sevişmeyinNe kadar yargılayan yorum ya bunlar
Pişmanım evet tamam ama yardım istiyorum bu durumda oluşur mu diue anlıyor musunizSizi seviştiniz diye yargılayan yok. İstediğiniz yapabilirsiniz. ama doğum kontrolden bihaber şekilde sevişip sonra hamile miyim diye yana yakıla millete salça olmanızı yargılıyoruz. Bilmiyorsanız korunmayı sevişmeyin
Bu kadar takıntı yaparsan regl olmazsın. Kaldı ki kesin sonuç almak istiyorsan kan testi yaptırmalısın. sağlık ocağında yapılan testler enabıza geçmiyorPişmanım evet tamam ama yardım istiyorum bu durumda oluşur mu diue anlıyor musuniz
Teşekkür ederim bu şekilde cevapladığiniz sürece yaniBu kadar takıntı yaparsan regl olmazsın. Kaldı ki kesin sonuç almak istiyorsan kan testi yaptırmalısın. sağlık ocağında yapılan testler enabıza geçmiyor
zevk suyundan bile hamile kalırsın unutmaTeşekkür ederim bu şekilde cevapladığiniz sürece yani
Önceden de stres yapsam da gelirdi ama olmayınca tuhaf oldum
Içeriye tam boşalma olmadan nasıl mümkün kalmak
Galiba kaldım bunda işte adet yok delircem çok pişmanım ölmek istiyorum dayanamıyorum hamileyimzevk suyundan bile hamile kalırsın unutma
Galiba kaldım bunda işte adet yok delircem çok pişmanım ölmek istiyorum dayanamıyorum hamileyim
Düzgünce adet olan ben şu an kaç gün oldu demek ki var diyorum başka neyden olacak yani belirti de var sıkıntılı durumdayım pişmanım yani ama olan oldu yapacağım tek şey bu o zaman gerçekten çok korkuyorum
Canım yargilamiyorm ama kızlık zaarin bozuldu duktan sonra ilerde nasıl evleniceksin korkmam gereken durum bu sen kan testi enabiza dusuyor diosun sence hangisi daha riskli kim girecek senin test sonuçlarıniza bakicakZaten bir çoğunuz biliyordur evet özelde yazdım çok kişiye ama paniğimi mazur görün lütfen korkuyorum . Gerçekten yardıma ihtiyacım olmasa buralara konu açmam ama ihtiyacım var
4 ve 5 şubatta ilişkimiz oldu. 4 şubatta prezervatıd kullandık ama 5 şubatta hiç kullanmadık . İçime boşalma olmadı kesinlikle ama zevk suyu ve boşaldıktan sonra tekrar girince hani zaman geçtikten sonea şüphe duydum. Yumurtlama takviminde 31 i son gösteriyordu risk yok diyordu 17 ocakta oldum en son adet. Şu an mide bulantım var ara ara da tansiyonum düşüyor.
Genelde 28 29 günde bir adet olurum 30 olduğu da olur bugün 30.gün. İlişkiden sonra enfeksiyon geçirdim galiba yanma kaşıntı vardı ve idrarım kötü kokuyordu şu an ara ara yanma oluyor o kadar.
Adetim gelmedi adaçayı kekik soğan içtim ama henüz yok. Yorgunluk da hissediyorum kasık ağrısı var regl olacak gibiyim bel sırt ağrısı ama gelmiyor korkuyorum
Yargılamadan yorum yazarsanız teşekkür ederim öneri dinlerim sağ olun
Yargılamıyorum amaCanım yargilamiyorm ama kızlık zaarin bozuldu duktan sonra ilerde nasıl evleniceksin korkmam gereken durum bu sen kan testi enabiza dusuyor diosun sence hangisi daha riskli kim girecek senin test sonuçlarıniza bakicak
Eğer pozitifse aile hakimine deniyod yani ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum neden adet olmuyorum ya ben sırt bel kasık her yerim ağrıyor daCanım yargilamiyorm ama kızlık zaarin bozuldu duktan sonra ilerde nasıl evleniceksin korkmam gereken durum bu sen kan testi enabiza dusuyor diosun sence hangisi daha riskli kim girecek senin test sonuçlarıniza bakicak
Cidden yiyebilecegim tüm linçleri yedim yaniYargılamıyorum amaKızlık zarı bozulduktan sonra mı Nasıl evlenecek mi
Oğlunuza almazsınız olur biter
Hamile değilsin korkma. adetin için doktora gitmelisin başka yolu yokCidden yiyebilecegim tüm linçleri yedim yani
Sizin demek istediklerinizi alıyorum ama etrafımda yardım edecek kimsem yok cidden yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?