Merhaba kız arkadaşım kocamla çok samimi?

valla türkçen gayet iyi.. okuduğumuzu anladık yani )))) neyse..
sakın sakın sakın diyorum o kızla görüşme
1tane arkadaşın kalmasa 1tek o kalsa bile yine de görüşme o kadar yani...

ay evet kesinlikle görüşme ya edepsiz seviye bilse böyle yapar mı üzme kendini.:teselli:
hemen görüşmeyi kes sonra gerçekten üzülürsün.. neler duyuyoruz kimseye güven yok artık boşverklava:
ağlayıp zırlıyo ama herşeyide hal ediyo mübarek

canım kesinlikle evine davet etme
gelmek istersede işim var dersin
ben bile okurken rahatsız oldum
annen haklı eşinin yanındada başkasını bulucam gibi laflar etmesi rahatsız edici
anladığım rahat bi kız

sende kediye ciğer teslim etmişsin arkadaşım anneniz haklı ne diyeyim bundan sonra adımlarınızı ona gör atarsınız

annenin sozunu dinle, derhal bu kizla gorusmeyi kes. hem esine kapi araliyor, senin onun durumuna uzulmana ve yaninda olmak istemene ragmen seni herkesin yaninda kucuk dusurmeye calisiyor.kizin elle tutulur bir yani yok.belliki kayinvalidenin calismani istedigi biliyor ve nabzina gore serbet veriyor.amaci seni kucuk dusurmek niyet ap acik.eger bu kizi kendinizden uzak tutmazsan , ilerde cok basin agrir.erkekleri bastan cikarmak cok kolay. eger boyle birsey olursa (Allah korusun) kocan , bir hata yaptim der gecer. olanda sana olur haberin olsun..

Hayatım ben bu tür durumlarda herşeyin kocada bittiğini düşünürüm. Ve bence kocanla konuşup, o kızı yerin dibine sokmayı denemelisin. Örneğin söyle kocana o kızın yanında seni ne kadar çok sevdiğinden bahsedip, seni onure etsin. Onunla da hiç ilgilenmesin o varken dışarı veya başka bi odaya gitsin veya o geldiğinde onun gitmesini istediğini ima etsin. Yoksa sen bin kere de kovsan çözüm değil bence. Herşey kocanda bitiyor..

Valla sizin türkcenizi okudugum zaman benim türkcemi belki iyi anlamiyabilirsiniz diye öyle söyledim...cok Sagolun Arkadaslar bugün aradi beni yine cikmadim telefona birdaha ararsa cikip vaktim olmadigini söylicem, resmen anlasin düsündükce sinirlerim bozuluyor bir misal daha vercem, ben daha 22 yasindayim ve cocugum biraz büyüdükden sonra calismayi düsüniyorum güzellik uzmaniyim mesleginide bitirdim, bunuda o cok iyi biliyor mahsus bana durmadan ikinci cocugu yapsana deyip duriyor ben ona diyorum ki birdaha bunu kocamnin yaninda söyleme cünki bu yüzden onunla cok kavga etdim esimde cünki 1 sene sonra cocuk istiyor ama ben ikinciye kendimi hazir hissetmiyorum 26 27 yasimla istiyorum, bunu inadina vallahi diyorum belki 5 6 kez esimin yaninda söyledi bitane daha yap diye ve kaynanamlarin önündede söyledi aynisini bilerek, sonra dedimki ona sen önce kendine koca bul sonra ilkini yap sonra ben yaparim iyice bozuldu belkide simdi inadina benden öc almak icin kocama asiliyor...yillar önce daha lise zamanlarinda benim ozamanlarki erkek arkadasimla ayni sinifa gidiyordu, birgün ozamanlarki erkek arkadasim msn nine resim koydu bunlar geziye gitmisdi italyaya, erkek arkadasimin yanagindan öperken resim cekdirmis erkek arkadasimlada o ara aramiz bozukdu hadi sen erkeksin yaparsin bi cahillik, ama o cok iyi biliyordu ozamanlar onunla birlikde oldugumu niye gecipde yanagini öpüyorsun degilmi üstelik resim cektiriyorsun? yok valla normal degil artik onu birdaha asla görmek istemiyorum ve bukadar kisi bana hak verdiye onunla kontagimi kestigime asla pisman olmicam!!! COK TESEKÜR EDERIM herkese....!!!! acayip moralim bozuldu cok salagim cok safim herkesi kendim gibi biliyorum, artik kocamin her telefona cikmayisinda icime kurt düsüyor...aslinda ben ona cok güveniyorum ve beni cok sevdiginide biliyorum ama iste böyle Insanlar sevdigini elinden nasil alacagini cok iyi biliyor......!!!

valla güzelim sen daha o zamanki erkek arkadaşına o opücüğü verdiği zaman kapıya koyacaktın onu..sevmiyorki o seni resmen haset ediyor hatta kuyunu kazıyor.belkide kocanı beğendiğinden değil sana olan nefretinden asılıyor..yanında kim olsa yine ona asılırdı çünkü derdi sensin.yakın arkadaşım deme şuna bence..resmen kazık atmış sana zamanında ve sen hala onu yanında tuttuğun için dahada azıtmış..

Canim bu kiz cok tehlikeli.
Kendi sevgilisinden ayrilmis, diye seninde esinle arani bozmak isteyen, fesat birine benziyor.
Kesinlikle arkadasligini bitir.
Annen birsey dediyse, dogrudur, annelerin sezgileri kuvvetlidir bunu unutma ve derhal arkadasligini kes derim.

Tatlim senin bu kizla iliskini taaa ozamandan kesmen gerekiyormus.
.

aman uzak dur! çok sevdiğim bi ablam vardı aile dostunun kızı yani çok ama çok mutlu bir evliliği vardı hayrandı herkes onlara ....bigün iş yerinden bir arkadaşı annesi memlekete gittiği için korkuyorum falan demiş..bizim ablada gel bizde kal demiş böyle gel -git-kal falan derken iyice samimiyet ilerlemiş ..zaman geçti bizim abla ameliyat oldu ben sana bakarım demiş eve gelmiş ablanın öyle bakacak kimsesi yok zaten gurbetteler ..bizim abla ameliyatlı ilaçlar yüzünden uyuyo falan buda bizim ablanın kocasını bi güzel ayartıyo ...bizim abla şehir dışına gidiyo eve döndüğünde bakıyo evin kilidi değişmiş evine giremiyo kocasını arıyo ayrılmak istiyorum eşyalarını yollarım diyo bizim abla şok ! o ana kadr bişey hissetmemiş düşünün kendiside hem çok güzel hemde çok iyi kalplidir ne bilsin ah ah ...........boşandılar adam kız arkadaşıyla evlendi bizim ablanın çocukta yaptı neler çekti çok üzülmüştüm....bana boşanıyoruz dediğinde kale almamış aman uğraşma benle diye gülmüştüm okadar inanmamıştım ağlamaya başlayınca şok oldum ..........aman dikkat edin kızlar aslında bişeyler belli oluyo ama ya konduramıyoruz yada kendimizi fesatlıkla suçluyoruz ama gözümüzü 4 açmamız lazım bu devirde.............boşver arkadaşmı yuvan mı?ayrıldıysa ayrılmış nolmuş senimi gerdi derdi?yakında seni ayırmasında aman ..........dikkat et fırsat verme canım ...

hiç telefonlarına çıkmama falan yapma.. sanki bişi olmuş gibi... sen yavaş yavaş araya soğukluk koy.. artık evine çağırma, biraz daha mesafeli davran..

bu forumda neler okuduk valla kızkardeşler, teyzeler, bilmem kimler... o yüzden kimseye güvenmicen hele artık başkalarında şans arayacağını söyleyen kız arkadaşlara asla...

valla benzer bi olaya bende sahit oldum anlatmayim iyice paniklemesin kiz dedim ama artik anlatabilirim:)
benimde tanidigim bir ablam var üniversite askiyla evlenmisti cok mutlulardi
birgün en yakin arkadasi kocasindan dayak yiyo bizimkisi aciyo gitme birdaha ona gel bende kal 1 süre diyo kiz dava aciyo falan derken 1 ay bizimkinde kaliyo
sonra noluyo biliyomusun kocasiyla arkadsini basiyo ve hem arkadasi hem kendi bosaniyo
simdi o arkadasiyla eski kocasi evli düsünebiliyomusun o arkadasina aciyip destek olayim derken arkadasi ona napiyo kötükedihüso
ayy kusura bakmayin yazarken cok sinirlendim düzgün anlatamamis olabilirim

aman allahim gorkem, allah o kadinin ve öyle bi kocanin belasini versin, herkes ektigini bicer yuva yikanin yuvasida bozulur...nasil bi dünyada yasiyoruz yaaa herkes azitmiss...!!

Evli değilim ama evli olsaydım o kızla irtibatımı koparırdım,
laftan anlamıyosa yüzüne iyilikle ve tatlı dille anlatırdım,rica ederim..
Üstelik, evliyken eve gelen bekar arkadaşları da anlayamıyorum
( şahsen ben olsam kıskanırım ve istemem) hele ki bu devirde artık
çok sakıncalı! kimseye güven olmuyor bunu ben de anladım ne yazık ki!
Annenizin dedikleri çok doğru, hem annenizden de fikir alabilirsiniz
bu konuda.. Ve bir daha eşinizle o kızı yalnız bırakmayın hatta belli
etmeden kontrol edin onları,ne de olsa insan bu beşer şaşar demişler...
O arkadaşınıza da çok kızdım,dışarıda erkek mi yok, soyu mu tükenmiş de
kocanızı ayartmaya çalışıyor günahı boynuna?!!klava:
Umarım biz yanılıyoruzdur!

her erkeğin zayıf olduğu duygularına ve zaaflarına yenilebileceği bir gün vardır.
bir gün işyerinde canı bir şeye sıkılır
ne bileyim seninle kavga eder özellikle de gece yaşamınız yüzünden
işte bu kırgınlığı anında bu tip insanlar fırsatı ganimet bilir kaleyi kuşatmaya gelirler
gözünü dört aç güzel ve huzurlu bir yuva öyle kolay kolay kurulmuyor
hayatta en önemli şey sağlık ve huzurdur
bunları kaybetmemek için elinden geleni yap
o kızı uzak tut hayatından gerekirse tüm insanları karşına alma pahasına bile olsa...
bir kadın bir şeyden içkillenirse muhakkak bir sebebi oluyor
hiç boşa çıkmıyor

Güzelim kocani ayartma konusu bir kenarda dursun bu kiz sana bir arkadas olarak gereken saygiyi göstermiyor bence.

Ne demek kaynananin esinin yaninda sana laf sokusturmalar, seni bozmalar falan??....dostun arkadasin dedigin insan böyle sey yaparmi, arkadasini kötü, ise yaramaz bir sekilde göstermek istermi? Hemde esine ve kayinvalidesine?:umursamaz:

Yok vallaha, kes ilgini alakani.....

Ayrica cok iyi niyetli olma, fazla iylikten maraz dogar dememisler bosuna....lmaz:

O kiz seni yine arar gelmek gitmek isterse, kusura bakma müsayit degilim, hic vaktim yok, ehh malum senin gibi bekar tek basina degilmki, isim gücüm cocugum kocam var....vaktim yok vallaha baska zaman insallah deyip kapat telefonu.....Essek degilse anlar o laflarin amacini....

arkadaşın seni kıskanıyormuş.. kendisi söylemiş bunu.. hayatta en korktuğum insan tipidir.. kıskanç insanlarda acayip hırs olur.. senin olan herşeyi elde etmek ister..

eşininde sana olan ilgisini, sevgisini görüyorsa eşini senden almak isteyebilir..tabi iş eşinde bitiyor ama, buna neden zemin hazırlayasın değilmi?

ve benden sana nacizane tavsiye canım.. eşinin kızdığı , hoşuna gitmediği şeyleri, tartışmalarını asla asla annen, kardeşin dışında kimseyle paylaşma..

bu benim ilkemdir.. isterseki candan dostum olsun.. anlatmam, anlatamam..iyiliklerinide anlatmam..

eşin nasıl? evliliğin nasıl? diyene de " eh işte, her evlilik gibi idare ediyoruz" diyeceksin..ne çok iyi, ne çok kötü..

unutma, güzel olan herşey insanın dikkatini çeker..

arkadaşınada sakın nispet yapma..sadece yoğunum, ben seni ararım vs ile gir olaya.. sana mı gelmek istedi,, bugün temizlik yapacağım diye salla...ertesi gün anneme gideceğim, ertesi gün kayınvalideme gideceğim ... böyle böyle soğut kendinden...zeki ol.. ben senin gibi tek başıma değilim dersen," ben gösteririm sana tekliği" demesin sonra..:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…