- Konu Sahibi PamukPrensesiim
-
Merhaba, ilk basta sunu söylemek istiyorum türkcem pek iyi degil ama yinede anlatmak istiyorum.. benim en yakin kiz arkadasim 4 yillik erkek arkadasindan ayrildi, ve sürekli beni arayip agliyor bende dayanamiyorum tabi ve bana gelmesini söyliyorum, herneyse bigün yine aradi beni kaynanamlar ve annem bendeydi, esimde isten yeni dönmüstü, sonra arkadasimin üzgün ve agladigina dayanamayip bana gel dedim moralin biraz düzelir dedim, sonra geldi kapida ben onu baya üzgün be bitkin görünce, canim kendini fazla üzme toparla kendini dedim oda bana Kaynanamin önünde : "ben calisiyorum, caliskanim ben" deyince sok gecirdim sanki demek istiyorduki senin gibi evimde kicimin üstüne oturmiyorum (ben evliyim ve bir bebisim var o yüzden suan calismiyorum) orda cok tuaf oldum zaten kaynanamda calismiyan insanlardan nefret eder ona kalsa beni dogumdan 1 hafta sonra ise yollicak...tabi buna güce yetmez!!
neyse oturduk ben sofrayi kaldiriyordum kendi annem daha gelmemisti zaten annemde hic sevmiyor o kizi, mutfagi toparlarken elimi cok derin cam kesti baya kanadi ve bunu kiz arkadasim gördügü halde gitti yine oturdu ben devam temizledim, iki dakika sonrada elimden bardak düstü kirildi geldi dediki senin üzerinde nazar var ve yine gitti oturdu camlari ben topladim, ona olsaydi ayni sey ben ona otur ben yaparim derdim...herneyse sonra zil caldi annem geldi ve arkadasimi görünce morali cok bozuldu cünki bazi seyleri ona anlatmistim, biraz oturup kalktilar, kaldik ben esim ve arkadasim, bu agliyor kiziyor eski erkek arkadasina, bende dedimki kusura bakma ama sana deger vermiyen bir erkek icin kendini bosuna yipratiyorsun, bana hemen dediki sen kocan icin aynisini yapmazmiydin, o baska dedim sonra ben asaya indim tuvalete gitdim esim nargile iciyordu buda durmus dik dik esime bakip güliyor, onun yaninda cok degisiyor durmadan nekadar cok pesinde erkek oldugunu anlatiyor bana baska odada diyorki ben onu geriye istiyorum esimde demiski ben artik kendime baskasini aricam sanki esime mesaj yollar gibi, esimle cok samimi olmasi beni rahatsiz ediyor yoksa yanlis mi düsüniyorum kendimden bazen nefret ediyorum ama elimde degil cok seviyorum esimi, neyse gece saat 2 oldu ve disarisi karli ve sogukdu esim sordu sen mi birakcaksin ben mi evine birakiyim diye bende dedimki ben birakirim esimde dediki disarisi cok soguk ve karli istersen ben götüreyim tamam dedim bende, bunlar gitti neyse 1 saat gecdi esim geldi niye bukadar sürdü dedim, kapisinin önünde babasiyla karsilastik dedi ve babasi demiski "cok Ayip" esimin evine birakmasina orda bende dank etdi ben napiyorum dedim ya annemle konustum annem dediki onu biran önce uzak tut kendinden bu devirde kardesler bile enistesine sulaniyor onu uzak tutmakla hicbirsey kaybetmessin, esime bile söyledim o sana cok yakin davraniyor dedim bu beni rahatsiz ediyor ve o dediki sen öyle düsüniyorsan öyle yap demek ki bi bildigi varki bana hayir öyle birsey yok demiyor o günden bu günede sanki bana biraz soguk davraniyor yoksa bana mi öyle geliyor bilmiyorum, ama o kizdan nefret ediyorum artik ve gercekdende evime birdaha girmesine izin vermicem, bana diyorki okul zamaninda erkekler gelirler seni bana sorarlardi ozamanlar cok sinir olurdum sana ve kiskanirdim bunu esim bile duydu ben sok gecirdim ama cakdirmadim evimi bile kiskaniyor diyorki siz nezaman cikcaksiniz bu evden cikdiginizda haber verin ben tutayim biraz patavatsizdir ben cok iyi niyetliyim durmadan esimin önünde bana laf sokmaya calisiyor sanki ben salagin tekiyimde halbuki benim iyi niyetimden kaynaklaniyor ama bana sanki o resmen benim mutlulugumu kiskaniyor ve benim esimi sanki elimden almaya calisiyormus gibi geldi....o beni birdaha ararsa ne demeliyim ona ??yoksa telefonlarina mi cikmayim ne yapiyim????
valla güzelim sen daha o zamanki erkek arkadaşına o opücüğü verdiği zaman kapıya koyacaktın onu..sevmiyorki o seni resmen haset ediyor hatta kuyunu kazıyor.belkide kocanı beğendiğinden değil sana olan nefretinden asılıyor..yanında kim olsa yine ona asılırdı çünkü derdi sensin.yakın arkadaşım deme şuna bence..resmen kazık atmış sana zamanında ve sen hala onu yanında tuttuğun için dahada azıtmış..Valla sizin türkcenizi okudugum zaman benim türkcemi belki iyi anlamiyabilirsiniz diye öyle söyledim...cok Sagolun Arkadaslar bugün aradi beni yine cikmadim telefona birdaha ararsa cikip vaktim olmadigini söylicem, resmen anlasin düsündükce sinirlerim bozuluyor bir misal daha vercem, ben daha 22 yasindayim ve cocugum biraz büyüdükden sonra calismayi düsüniyorum güzellik uzmaniyim mesleginide bitirdim, bunuda o cok iyi biliyor mahsus bana durmadan ikinci cocugu yapsana deyip duriyor ben ona diyorum ki birdaha bunu kocamnin yaninda söyleme cünki bu yüzden onunla cok kavga etdim esimde cünki 1 sene sonra cocuk istiyor ama ben ikinciye kendimi hazir hissetmiyorum 26 27 yasimla istiyorum, bunu inadina vallahi diyorum belki 5 6 kez esimin yaninda söyledi bitane daha yap diye ve kaynanamlarin önündede söyledi aynisini bilerek, sonra dedimki ona sen önce kendine koca bul sonra ilkini yap sonra ben yaparim iyice bozuldu belkide simdi inadina benden öc almak icin kocama asiliyor...yillar önce daha lise zamanlarinda benim ozamanlarki erkek arkadasimla ayni sinifa gidiyordu, birgün ozamanlarki erkek arkadasim msn nine resim koydu bunlar geziye gitmisdi italyaya, erkek arkadasimin yanagindan öperken resim cekdirmis erkek arkadasimlada o ara aramiz bozukdu hadi sen erkeksin yaparsin bi cahillik, ama o cok iyi biliyordu ozamanlar onunla birlikde oldugumu niye gecipde yanagini öpüyorsun degilmi üstelik resim cektiriyorsun? yok valla normal degil artik onu birdaha asla görmek istemiyorum ve bukadar kisi bana hak verdiye onunla kontagimi kestigime asla pisman olmicam!!! COK TESEKÜR EDERIM herkese....!!!! acayip moralim bozuldu cok salagim cok safim herkesi kendim gibi biliyorum, artik kocamin her telefona cikmayisinda icime kurt düsüyor...aslinda ben ona cok güveniyorum ve beni cok sevdiginide biliyorum ama iste böyle Insanlar sevdigini elinden nasil alacagini cok iyi biliyor......!!!
Valla sizin türkcenizi okudugum zaman benim türkcemi belki iyi anlamiyabilirsiniz diye öyle söyledim...cok Sagolun Arkadaslar bugün aradi beni yine cikmadim telefona birdaha ararsa cikip vaktim olmadigini söylicem, resmen anlasin düsündükce sinirlerim bozuluyor bir misal daha vercem, ben daha 22 yasindayim ve cocugum biraz büyüdükden sonra calismayi düsüniyorum güzellik uzmaniyim mesleginide bitirdim, bunuda o cok iyi biliyor mahsus bana durmadan ikinci cocugu yapsana deyip duriyor ben ona diyorum ki birdaha bunu kocamnin yaninda söyleme cünki bu yüzden onunla cok kavga etdim esimde cünki 1 sene sonra cocuk istiyor ama ben ikinciye kendimi hazir hissetmiyorum 26 27 yasimla istiyorum, bunu inadina vallahi diyorum belki 5 6 kez esimin yaninda söyledi bitane daha yap diye ve kaynanamlarin önündede söyledi aynisini bilerek, sonra dedimki ona sen önce kendine koca bul sonra ilkini yap sonra ben yaparim iyice bozuldu belkide simdi inadina benden öc almak icin kocama asiliyor...yillar önce daha lise zamanlarinda benim ozamanlarki erkek arkadasimla ayni sinifa gidiyordu, birgün ozamanlarki erkek arkadasim msn nine resim koydu bunlar geziye gitmisdi italyaya, erkek arkadasimin yanagindan öperken resim cekdirmis erkek arkadasimlada o ara aramiz bozukdu hadi sen erkeksin yaparsin bi cahillik, ama o cok iyi biliyordu ozamanlar onunla birlikde oldugumu niye gecipde yanagini öpüyorsun degilmi üstelik resim cektiriyorsun? yok valla normal degil artik onu birdaha asla görmek istemiyorum ve bukadar kisi bana hak verdiye onunla kontagimi kestigime asla pisman olmicam!!! COK TESEKÜR EDERIM herkese....!!!! acayip moralim bozuldu cok salagim cok safim herkesi kendim gibi biliyorum, artik kocamin her telefona cikmayisinda icime kurt düsüyor...aslinda ben ona cok güveniyorum ve beni cok sevdiginide biliyorum ama iste böyle Insanlar sevdigini elinden nasil alacagini cok iyi biliyor......!!!
aman uzak dur! çok sevdiğim bi ablam vardı aile dostunun kızı yani çok ama çok mutlu bir evliliği vardı hayrandı herkes onlara ....bigün iş yerinden bir arkadaşı annesi memlekete gittiği için korkuyorum falan demiş..bizim ablada gel bizde kal demiş böyle gel -git-kal falan derken iyice samimiyet ilerlemiş ..zaman geçti bizim abla ameliyat oldu ben sana bakarım demiş eve gelmiş ablanın öyle bakacak kimsesi yok zaten gurbetteler ..bizim abla ameliyatlı ilaçlar yüzünden uyuyo falan buda bizim ablanın kocasını bi güzel ayartıyo ...bizim abla şehir dışına gidiyo eve döndüğünde bakıyo evin kilidi değişmiş evine giremiyo kocasını arıyo ayrılmak istiyorum eşyalarını yollarım diyo bizim abla şok ! o ana kadr bişey hissetmemiş düşünün kendiside hem çok güzel hemde çok iyi kalplidir ne bilsin ah ah ...........boşandılar adam kız arkadaşıyla evlendi bizim ablanın çocukta yaptı neler çekti çok üzülmüştüm....bana boşanıyoruz dediğinde kale almamış aman uğraşma benle diye gülmüştüm okadar inanmamıştım ağlamaya başlayınca şok oldum ..........aman dikkat edin kızlar aslında bişeyler belli oluyo ama ya konduramıyoruz yada kendimizi fesatlıkla suçluyoruz ama gözümüzü 4 açmamız lazım bu devirde.............boşver arkadaşmı yuvan mı?ayrıldıysa ayrılmış nolmuş senimi gerdi derdi?yakında seni ayırmasında aman ..........dikkat et fırsat verme canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?