Merhaba kız arkadaşım kocamla çok samimi?

o arkadasınıza küfür etmek istiyorum şu an, ama burası yazmak için müsait bi yer değil.
e peki bişi sorucam, eşiniz falan 1 saat geç gelmiş o gün. diyelim siz görüşmüyorsunuz, ama arkadasınızla eşinizin görüşüp görüşmediğini nasıl anlayacaksınız? küçük bebek var, onunla ilgilenmeniz lazım.
bence güvendiğiniz başka birinden destek alın, o sizin yerine bi kontrol etsin.
bu işin peşinide bırakmayın derim ben.

ay benim kocam gözümün önünde en yakın arkadaşımla samimi olcak ....
o kızın saçını başını yoluveririm oracıkta .......

sadece evini mutlulugunu deyil senide kiskaniyor...kötü kalpli insanlar..iyi insanlari her zaman kiskanirlar...neden esine samimi davraniyor..baska erkek kalmadimi...hemen kontagini kes..hatta tel.nr.degistir...

:Saruboceq:
Merhaba, ilk basta sunu söylemek istiyorum türkcem pek iyi degil ama yinede anlatmak istiyorum.. benim en yakin kiz arkadasim 4 yillik erkek arkadasindan ayrildi, ve sürekli beni arayip agliyor bende dayanamiyorum tabi ve bana gelmesini söyliyorum, herneyse bigün yine aradi beni kaynanamlar ve annem bendeydi, esimde isten yeni dönmüstü, sonra arkadasimin üzgün ve agladigina dayanamayip bana gel dedim moralin biraz düzelir dedim, sonra geldi kapida ben onu baya üzgün be bitkin görünce, canim kendini fazla üzme toparla kendini dedim oda bana Kaynanamin önünde : "ben calisiyorum, caliskanim ben" deyince sok gecirdim sanki demek istiyorduki senin gibi evimde kicimin üstüne oturmiyorum (ben evliyim ve bir bebisim var o yüzden suan calismiyorum) orda cok tuaf oldum zaten kaynanamda calismiyan insanlardan nefret eder ona kalsa beni dogumdan 1 hafta sonra ise yollicak...tabi buna güce yetmez!!
neyse oturduk ben sofrayi kaldiriyordum kendi annem daha gelmemisti zaten annemde hic sevmiyor o kizi, mutfagi toparlarken elimi cok derin cam kesti baya kanadi ve bunu kiz arkadasim gördügü halde gitti yine oturdu ben devam temizledim, iki dakika sonrada elimden bardak düstü kirildi geldi dediki senin üzerinde nazar var ve yine gitti oturdu camlari ben topladim, ona olsaydi ayni sey ben ona otur ben yaparim derdim...herneyse sonra zil caldi annem geldi ve arkadasimi görünce morali cok bozuldu cünki bazi seyleri ona anlatmistim, biraz oturup kalktilar, kaldik ben esim ve arkadasim, bu agliyor kiziyor eski erkek arkadasina, bende dedimki kusura bakma ama sana deger vermiyen bir erkek icin kendini bosuna yipratiyorsun, bana hemen dediki sen kocan icin aynisini yapmazmiydin, o baska dedim sonra ben asaya indim tuvalete gitdim esim nargile iciyordu buda durmus dik dik esime bakip güliyor, onun yaninda cok degisiyor durmadan nekadar cok pesinde erkek oldugunu anlatiyor bana baska odada diyorki ben onu geriye istiyorum esimde demiski ben artik kendime baskasini aricam sanki esime mesaj yollar gibi, esimle cok samimi olmasi beni rahatsiz ediyor yoksa yanlis mi düsüniyorum kendimden bazen nefret ediyorum ama elimde degil cok seviyorum esimi, neyse gece saat 2 oldu ve disarisi karli ve sogukdu esim sordu sen mi birakcaksin ben mi evine birakiyim diye bende dedimki ben birakirim esimde dediki disarisi cok soguk ve karli istersen ben götüreyim tamam dedim bende, bunlar gitti neyse 1 saat gecdi esim geldi niye bukadar sürdü dedim, kapisinin önünde babasiyla karsilastik dedi ve babasi demiski "cok Ayip" esimin evine birakmasina orda bende dank etdi ben napiyorum dedim ya annemle konustum annem dediki onu biran önce uzak tut kendinden bu devirde kardesler bile enistesine sulaniyor onu uzak tutmakla hicbirsey kaybetmessin, esime bile söyledim o sana cok yakin davraniyor dedim bu beni rahatsiz ediyor ve o dediki sen öyle düsüniyorsan öyle yap demek ki bi bildigi varki bana hayir öyle birsey yok demiyor o günden bu günede sanki bana biraz soguk davraniyor yoksa bana mi öyle geliyor bilmiyorum, ama o kizdan nefret ediyorum artik ve gercekdende evime birdaha girmesine izin vermicem, bana diyorki okul zamaninda erkekler gelirler seni bana sorarlardi ozamanlar cok sinir olurdum sana ve kiskanirdim bunu esim bile duydu ben sok gecirdim ama cakdirmadim evimi bile kiskaniyor diyorki siz nezaman cikcaksiniz bu evden cikdiginizda haber verin ben tutayim biraz patavatsizdir ben cok iyi niyetliyim durmadan esimin önünde bana laf sokmaya calisiyor sanki ben salagin tekiyimde halbuki benim iyi niyetimden kaynaklaniyor ama bana sanki o resmen benim mutlulugumu kiskaniyor ve benim esimi sanki elimden almaya calisiyormus gibi geldi....o beni birdaha ararsa ne demeliyim ona ??yoksa telefonlarina mi cikmayim ne yapiyim????

çok sinirlendim yaakötükedihüso
direkt çıkar hayatından o kadını canım değil evine evinizin bulundğu sokağa bile alma
resmen kıskanıyo seni ve mutluluğunu
böyle yılan kadınlardan Allah korusun
direkt söyle yüzüne seni istemiyorum evimde de, alınırsa da alınsın:1closedeyes:
işte yuva yıkan böyle insanlar Allah bu insanların şerrinden korusun

kızkardeşimin bi arkadaşı da böyle yaptı kız kardeşim çok gzel bi kız dikkatte çekiyo sırf kıskandığı için pınar yanımdan gidince bana bile kötülerdii. işte kızkardeşin erkeklere mavi boncuk dağıtıyo falan filann..yada bişey oluyoo aldığımız şeylerle dalga geçiyoo bu bigun aradıı ve bende artık aramamasını söyledimm ve içimde olan herşeyi anlattımm kızdımm birazdaa. ders olsun ona insanlarla alay etmek onların arkadasından iş çevirmek ne demekmişş görsün istedimm..böyleleri arkadaşsız kalırr..
bence sende öyle yapp ararsa söyle ve eğer böyle rahatsız ederse şikayetöş olcağını söylee bişey kaybetmezisin huzurlu yuvanın bozulmaması için....

eşim görüşmemizi istemiyo de hareketlerin eşimin hoşuna gitmemiş de bence eşinin üstünden görüşmeyelim diye söyle .eşinin karşısına çıkıp sen beni istemiyormusun diyecek hali yok ya. eşinede söylersin haberi olur bu şekilde bitirirsin o arkadaşlığı gerçi buna arkadaşlık denmez ama.

Sana zarar veren,
bir öyle bir böyle olan,
senin açığını kapatmak yerine ortaya döken,
senin kıymetini bilmeyen insan arkadaş falan değildir.
eşini kaybetmeni geç. senin dengeni bozacak bir insanla görüşmeyi bırak selam bile verme bence.
çok fazla arkadaşım var. bu türlerdende oldu. eşim yookken bile baktım zaten herkezin derdi var. ama karşımdaki bir kendi derdi var sanıpta nazlı çocuk rolu oynayıpta binde birde olsa beni motive etmiyosa görüşmenin hiç gereği yook kuzum. bizim derdimiz bize yeter... gerçek dostları tenzih eder, gerekirse onlar için canımı bile veririm..

canım bence kocan yok öyle bir şey sen büyütüyorsun gibi bir şey söyleseydi o zaman derdim ki heralde aralarında gerçekten bir şey var inkar ediyor fakat kendisi zaten demiş sen bilirsin bi bildiğin vardır diye.bence hiiiç kafana takma kocam benden soğudu diye sen o kızla ilişkini kes ve kafan rahatlası
n

kesinlikle o kişiyi hayatınıza bi daha sokmayın görüşmeyin hiç bir şekilde.yaptıkları ve söyledikleri sizi kıskandığını açıkça gösteriyo.Allah sizi ondan korusun...

kesinlikle sen haklısın açık açık söyle yüzüne görüşmeyelim diye.böyle insanların çok zararı dokunur canım kıskançlık insana herşeyi yaptırabilen bir duygu.dikkat et

çok sinir bir durum gerçektenalsanaalsanasmile ,birşeyler bahane et veya direk yüzüne söyle arkadaşlığını hemen kes hemen:olmaz:

benim de bir arkadasim varr. kiz benden gidince kac defa bardaklar kirildi,bu üst üste oldu. kavnoz da seker vardi. sadece degdim .birden tuz buz olduuu.gerci böyle seylere inanmam ben ama .icinden mi kiskaniyo bilemiyeceem...nazar atiyo. kaynanam bile dedi.bu kizla fazla samimi olma .kocani elinden alir sen cok safsin kiz cok uyanik dikkat et . dedi .cok fazla güvenme

Annenin dediğini dinle.Onu kaybetmekle hiçbirşey kaybetmezsin ne güzel söylemiş teyzem :delphin:

Salla gitsin başından bu tipi.Yoksa musallat olur Allah muhafaza.

Hem sen elini kestiğin zaman neden ilgilenmedi ki seninle şuna bak umru bile değil hanımın.Ama doğru kızcağız sevgilisinden ayrılmış travma geçiriyor ya ondan gözü
birşey görmüyordur. :delphin:

Keşke o akşam eşin değil de sen götürseydin o kızı.

Sen eşine güvendiğini ne güzel ispatlamışsın o an .O kıza güvenmediğini de anlamıştır eşin.

Birdaha ararsa açma telefonunu eve gelirse de kapını açma ne diyim başka önlemini al :delphin:

ewet soğuktan donsaydın da yinede sen götürseydin niye eşinle bıraktın öyle rahat bi kızı.yada yanlarında sende gitseydin.neyse zararın neresinden dönersen kardır.inşallah yanınıza yaklaşamasın uzak dursun sizden

ya bişiy sorucam, eşin neden bi saat sonra geldi, yol mu uzaktı? kızın babası sadece evine bıraktığı için mi "ayıp" demiş acaba? aklıma geldi napıyım...

telefona çıkıp seninle görüşmek istemiyorum bu beni rahatsız ediyor diyebilmelisin bence çünkü sen kalp kırmak istemesende senin kalbin onun askıntılığından yada patavatsızlığından kırılıyor olmalı değilmi hem bebeğinde varmış bu dönemde daha duygusal olursun işine yaramayan insanları çıkar hayatından bu arkadaşın hatta akraban bile olsa

Back
X