Merhaba kız arkadaşım kocamla çok samimi?

bu kizdan kesinlikle kurtulmam lazim...benim de boyle bir arkadasim vardi ama o zaman evli degildim. erkek arkadasima gece yarilari mesajlar atardi, sonra erkek arkadasim bana senin arkadasin boyle yapiyor arkadasligini bitir bu kizla dediginde hemen iftiralara basliyordu ve ''senin erkek arkadasin bana sulaniyor ben kimseyi ne aradim ne mesaj attim, o yapiyor'' diyordu...bazi insanlar cok sinsidir...bu kiz da aynen o tiplerden. ya bi de ben sunu anlamiyorum karsimda eli kesilen ve kanayan kisi kim olursa olsun insan yardim eder ama bu kiz senin arkadasin oldugu halde hic ilgilenmiyor. cok ilginc. tatlim en kisa zamanda kurtul bu kizdan!

ya benim bi arkadaşım da aynen böle ona gitmiştik erkek arkadaşımla kız geçti karşımıza bacaklarını açtı afedersiniz külotu görünüo ztn üstünde bi elbise vardı sütyeni bile görünüyordu ben baktım hiç bişey demedim sevgilim başta farketmedi sonra farkedince ona bakmadı bi daha bana döndü yani ne biçim insanlar var üstelik bu insanı hayatımdan çıkaramıyorum çünkü aynı arkadaş grubundayız üstelik sevgilisi var ve yine yakın bi arkadaşından deliler gibi kıskandı kişi kendinden bilir yani

hey Yarabbim yaaa... arsız edepsiz ahlaksızlıktır bu sinir bastı valla :kızgın:

Karakteri yerine oturmamış kişiliksiz.:mymeka:

Canım hiç yavaş yavaş bağlarını koparma direk kopart düşsün tepetaklak uçurumdan aşağı
:oklava:
işi yavaştan alırsan daha çok sinir komasına girersin sen çünkü...
Aman allah korusun yarabbim...yuvanız mutluluğunuz sozsuz olsun...
:Saruboceq:

canim ya gercektende annen dogru diyor. o kadini uzat tut kendinden bebisinde varmis Allah bagislasin. bazi insanlarin nazarlari gozleri coktur ben cok inanirim. sen ona zaten cok yi davranmissin bundan sonra tellerini acma cagirma anlasin o da haddini. hem ayip denen bisi var esinin yaninda o tarz kelimeler ne demek ya ben olsam kirk kere dusunurdum yasim cok kucuk ama bende 1 senedir insanlari cok iyi anliyorum cagirma evine oyle herkese yardim ediyordum bende sonra arkamdan is ceviriyorlardi. nefret ediyorum bu tarz insanlardan,

Aranıza mesafe koymalısın..tel.ettiğinde dışarıya çıkacağınızı,çift olarak arkadaşlarınızın geleceğini söylersin.. böyle bahanelerle aranızı serin tutmaya bak..Kafana takılmışsa bu kızın davranışları ,demekki hiissettiğin birşeyler var..kurtulmaya bak..

Yapman gereken şey,
Bu kızın poposuna ayakkabının altıyla damga yapıp hayatından ebediyen uzaklaştırmak......

birdaha görüsme derim bende, gercektende kaybedecek bir seyin yok görüsmezsen,ama görüsmeye devam edersen kaybedecek cok seyin olabilir.

Sagolun arkadaslar, artik görüsmiyorum aramayida kesti hic cikmadim telefonlarina anlamistir umarim anlamadiysa acik acik söylicem onunla birdha görüsmek istemedigimi, bana ulasamadigi zamanlar eskiden kocami arardi numarasinida kocam bedava konustugu icin tüm hatlara onu o cepden arardim ordan almisdi numarasini. nekadar salakmisim ya...kimse benim yaptigim sacma hatalara düsmesin, zaten gec olmadan bitdi...allahindan bulsun böyle kizlar!!!

Elbette ki muhabbeti kesecek,bir daha evine gelirse de açık açık konuşup istemediğini söyleyeceksin.Yuvanı,kocanı kaybetmektense bir arkadaşını kaybet daha iyi.Hem seni haketse neyse...etmiyor bence.Allah böylelerinden hepimizi muhafaza etsin

ben olsam sizin yaşadıklarınızın birebir aynsını başkası yapıyor gibi gösterip sohbet ederrdim sohber ederkende ağzıma gelen hakaretleri saydırırdım tabi karşındaki salak değil ya o da anlardı bu beni kastediyor diye birdaha gelmezdi sana gelirsede busefer açık açık kovardım onu

yok artık sen böyle bir insanla selamlaşmaya bile hata ediyorsun madem sinir oluyorsun kopamayacağın bir insan değil görüşme.kusura bakmada eşine onu evine bırak demekle bile kucağına atmışsın.numaranı değiştir verme kim bilir adamın aklını çeldi görüşüyorlar sen nerden bilecen.ben bekarım arkadaşımı sevdiğim çoçukla tanıştırdığım gün senden hoşlandım tanımak isterim demiş şimdi görüşüyorlar sevdiğim onunla benden daha samimi çünkü benim duygularımı bilmiyor.ikisinede gıcık olmaya başladım okızla konuşma dedim tamam dedi kızdan konuştuklarını öğreniyorum.yani sana farklı der ona farklı davranır dikkatli ol

canim eskiler ne demis kocanin yanina oyle fazla kimseleri sokmucaksin...yoksa sen disari o iceri demisler.. demek ki oluyor boyle seyler..en kisa zmnda arkadasini at basindan .. gerekirse acik acik belli et.. ama lutfen sakin canim benim artik onu ne evine sok ne kocanla karsilastir ne sen gorus/// annenin sozunu dinle

Of of bu devirde kimselere güven yok valla. Kız belli senin mutluuğunu belliki kıskanıyor. Bu durumda seni mutsuz etmek için kocana göz koymuş. ıyi niyetin de bir haddi hududu var canım yaaa. Sonuçta üzülen sen olacağına o olsun.

hayatta en cok inandigim seylerden biri su; asla asla asla bir merhaba disinda hicbir kiz arkadasinla kocani sevgilini vs tanistirma dertsiz basina durduk yere dert alirsin.hic bisey olmazsa mutlulugunu kiskanir.boyle bir durumda gozunun onunde bunlar olurken sende daha oturmus dertmi dinliyosun at tekmeyi git kime anlatirsan anlat ailem ve esim senle konusmami istemiyo de olsun bitsin neden bu kadar uzatiyosunki

hiççç bişey dememe gerek yokkk eşimin yanında ona öle bi bakarımmkiii pılını pırtını toplayıp defolup giderrrr....bidahada arayamaz bileeee...böle karaktersiz insanları evinize sokarsanız ilerdeee keşke demek zorunda kalabilirsinzzz..
en iyisi eşim izin vermiyor sizinle görüşememe diyin en güzeli ve doğrusu bu benceee..

kesinlikle o kızla ilişkini kesmelisin , evine birdaha gelmese izin verme resmen tiksindim , arkadaşlığını biranda kesip atarsan içinde bazı şeyler ukte kalacak , müsait olduğun birgün dışarıda buluşun ve konuşun bir arkadaşımız yazmış çok mantıklı geldi başkasının başından geçmiş gibi anlatıp hakaret edin içinizi boşaltın kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali , o anlar hemde iyi anlar sonrada bi işim vardı benim gitmem lazım diyip uzaklaşın bir dahadada görüşmeyin telefonlarını açmayın yada açarsanız soğuk konuşun.. ALLAH yardımcınız olsun ..

kesinlikle o kızla ilişkini kesmelisin , evine birdaha gelmese izin verme resmen tiksindim , arkadaşlığını biranda kesip atarsan içinde bazı şeyler ukte kalacak , müsait olduğun birgün dışarıda buluşun ve konuşun bir arkadaşımız yazmış çok mantıklı geldi başkasının başından geçmiş gibi anlatıp hakaret edin içinizi boşaltın kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali , o anlar hemde iyi anlar sonrada bi işim vardı benim gitmem lazım diyip uzaklaşın bir dahadada görüşmeyin telefonlarını açmayın yada açarsanız soğuk konuşun.. ALLAH yardımcınız olsun ..

arkadaşının eşine bunları yapıcak kadar pişkin bi insanın ben bu anlatılanları üstüne alınıcağını hiç sanmıyorum hattaa ayy ne iğrenç bişey diyip bide böle konuşma yapıcağını düşünüyorumm....ay çok yüzsüz insanlar varr...Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınn...

arkadaşının eşine bunları yapıcak kadar pişkin bi insanın ben bu anlatılanları üstüne alınıcağını hiç sanmıyorum hattaa ayy ne iğrenç bişey diyip bide böle konuşma yapıcağını düşünüyorumm....ay çok yüzsüz insanlar varr...Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınn...

evet gerçekten bazı insanlar çok pişkin ve arsız belkide üstüne alınmaz ama arkadaşımız bunu anlatmazsa içinde kalacak bence döksün içindekileri bütün söyleyeceklerini söylesin rahatlasın karşıdaki ister anlasın ister anlamasın ..

Back
X