• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar benim günlerce içime dert olmuş bir konu var ya her zaman bakışlar da yanılma olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy çok korktum ben şimdi gece boyunca gözüme uyku girmez 🤣🤣🤣
Sen daha burdamısın . sen burda nasıl kuma olunur onun hayalindesin ve belki de adamın şuan karısıyla yaptıklarını aklına
Getirmemek için hakaret yagdırıyorsun herkese
kendini teselli ediyor ruh halini dışa vuruyorsun
Yazik

Ooo zar diktirme muhabbeti ile vites arttirdi ahshdhd
"Arka kapidan veren" tanimi asiri erkek tanimi yalnız, senin gibi bir kadin bile bunu kullanmaz. Gittikce ele veriyorsun kendini. Uyku saatin gelmedi mi hala?

Ha velev ki gercekten bu kadar avam bir kadinsin, "evli oldugunu aklimin ucundan gecirmedim" diyorsun, iyi hos, sonra ogrenmissin. Hala ne bu pesinden kosmalar o zaman?
Sanane seni alâkadar ediyor mu istediğimi yaparım bunu sanami sorucam bence sen git yat senin uyku saatin gelmiştir biraz eslerinize zaman ayırın sonra aldatilirim diye ağlamayın insanların sorularında

Ahaha yazik ya zor durumda gerçekten belli ki. Ha bence gercekten kadin madin degil, cuma gecesi sıkılan sivilceli ergenin teki ama olsun. Ya kadınsa 😱😂
Kuşum fake’dir değildir ona bişey diyemem ama üslup çok iğrenç olsa da bana kadın gibi geldi😂 buraya küfürlü video linki koymak nasıl olur bilemedim ama “cono kavgası” falan diye aratınca çıkan videolardaki kadınlara benziyor. Üste çıkamayınca en son götünü başını açma veya donunu indirip işeme falan gibi hareketler de yapıyorlar tam o vibe var şuan bu konu sahibinde😅 konunun orta yerine sıçacak birazdan beklemedeyim dklsksksksk

Ya kardeşim benim arkadaşım bu siteyi kullanıyordu büyük bir derdi olduğu için soru sormuştu bakirelik diktirme sorusuydu bunlar ve bunlar gibiler gelip işte sen nasıl gelecekteki eşini kandırırsin hiç vicdanın yokmu fln filan asalayici yorumlar almıştı ya şimdi ben düşünüyorum evlenmeden her boku yiyen arka kapidan veren ama evlenince ben bakireyim diyebiliyolar kız tövbe edip kendine temiz sayfa açmak istemesi mi suç bu konu sorumdan bağımsız neyse
Buradaki insanlar insan değil gerçekten sürekli kendi kusurlarına bakmadan insanların hayatlarıyla dalga geçerler ben kötü birşey yapmadım ki sadece gördüm hoşlandım ve adım attım bu kadar yani ki eğer evli olduğu ihtimalini aklımdan bile geçirmişsem Allah belamı versin evli olduğunu aklımın ucundan bile geçirmedim yani bu kadar kötü söz asalayici yorumlar yapmalarına gerek yok ve benim 7 yıllık ilişkim biteli iki yıl oldu ben ilk defa birinden hoşlandım diye adım attım annemin hastalığıyla bile dalga geçtiler ama diliyorum Allah'tan darim onların başına sevdikleriyle sinansinlar
Kesin arkadaşının konusudur diktirme konusu. Sana kızlık zarını diktireceğini ve kadınlar kulübünde konu açtığını söylemiştir. Sonra nickini söylemiştir sen de burdaki yorumları okumuşsundur.

Ya kardeşim benim arkadaşım bu siteyi kullanıyordu büyük bir derdi olduğu için soru sormuştu bakirelik diktirme sorusuydu bunlar ve bunlar gibiler gelip işte sen nasıl gelecekteki eşini kandırırsin hiç vicdanın yokmu fln filan asalayici yorumlar almıştı ya şimdi ben düşünüyorum evlenmeden her boku yiyen arka kapidan veren ama evlenince ben bakireyim diyebiliyolar kız tövbe edip kendine temiz sayfa açmak istemesi mi suç bu konu sorumdan bağımsız neyse
Buradaki insanlar insan değil gerçekten sürekli kendi kusurlarına bakmadan insanların hayatlarıyla dalga geçerler ben kötü birşey yapmadım ki sadece gördüm hoşlandım ve adım attım bu kadar yani ki eğer evli olduğu ihtimalini aklımdan bile geçirmişsem Allah belamı versin evli olduğunu aklımın ucundan bile geçirmedim yani bu kadar kötü söz asalayici yorumlar yapmalarına gerek yok ve benim 7 yıllık ilişkim biteli iki yıl oldu ben ilk defa birinden hoşlandım diye adım attım annemin hastalığıyla bile dalga geçtiler ama diliyorum Allah'tan darim onların başına sevdikleriyle sinansinlar
Konu zaten şuan kuyumcudan çıktı çoktan millete küfür edip hakaret eden sensin. Üslubunla seviyen yarış içindeler ikiside vahim...

Hâla dükkana gitmeyi düşünmezsin yahu. Herkes evli demişler işte.
Daha ne?
Gidip özür dilemek falan ne alaka?
Hayır 2 ay sonra gidince sizi hatırladığını düşünmeniz de çok komik. Adamın dükkanına kim bilir kaç kişi giriyor günde. Sizi nasıl aklında tutsun? Arkadaşınızla fotoğraf göstermek falan da çok saçma.
Yapmayın kimseye bundan sonra böyle şeyler.

Hiçbir kadın anal seks ile ilgili (arka kapıdan vermek) tabirini kullanmaz. Git kendine başka eğlence ara

Kuşum fake’dir değildir ona bişey diyemem ama üslup çok iğrenç olsa da bana kadın gibi geldi😂 buraya küfürlü video linki koymak nasıl olur bilemedim ama “cono kavgası” falan diye aratınca çıkan videolardaki kadınlara benziyor. Üste çıkamayınca en son götünü başını açma veya donunu indirip işeme falan gibi hareketler de yapıyorlar tam o vibe var şuan bu konu sahibinde😅 konunun orta yerine sıçacak birazdan beklemedeyim dklsksksksk
Hahahaha gercekten "s...n de ... gorsun" diyen kadin vibei var konu sahibinde ahshd gece gece guldum bebisim ya cidden nokta atışı oldu ahshdh

Sanane seni alâkadar ediyor mu istediğimi yaparım bunu sanami sorucam bence sen git yat senin uyku saatin gelmiştir biraz eslerinize zaman ayırın sonra aldatilirim diye ağlamayın insanların sorularında
Bak çok büyük laflar ediyosun yarın bir gün evlenınce aldatılmayacağının garantisi var mı? Ayrıca aldatılmak kadının suçu değildir. Kocasıyla sürekli ilgilenen kadınlar da aldatılıyor bunun öyle basit şeylerle alakası yok

Bak çok büyük laflar ediyosun yarın bir gün evlenınce aldatılmayacağının garantisi var mı? Ayrıca aldatılmak kadının suçu değildir. Kocasıyla sürekli ilgilenen kadınlar da aldatılıyor bunun öyle basit şeylerle alakası yok
Tabikide öyle ama benim sorumda hiçbir sorun yok sorun adım attığım adam evli çıktı demem di otomatik olarak da bu evli olan kişiler kocalarından korktukları için soruya daldılar hepsi bu yani ama cidden baya koymuş onlara merak etmesinler son durumları buraya gelip yazarım 🥰

Ha bide iki ay geçmiş seni hatırlamaz diyenler beni görünce şok geçirdi müşterilerle ilgileniyordu beni görünce bı durakladı ilk önce sonra yavaşça bana doğru geldi hızma yok dediğinde tam gidecektim ama bakin bunlar var dedi buruna olur mu dedi 🥰🥰🥰🥰 gitmemi bile istemedi beni tabikide hatırladı ve bunuda soyliyim şehirden ayrılma ihtimalim var 5 yıl sonra da bu şehire gelsem yinede bir gün giderim yanına daha kudurun

Kendisine kufur edilen arkadaslar verin sunu mahkemeye de diger kupesini de kuyumcuya bozdurup arabulucuya odesin ahsvsgs.
Sayenizde kuyumcu yolu gorunur kendisine yine fena mi?
Ayy ocak ayında ödemem gereken altın borcum da var, bir düşüneyim ben bunu :KK14:

Ayy ocak ayında ödemem gereken altın borcum da var, bir düşüneyim ben bunu :KK14:
Öyle birşey olursa burda çoğu kişi bu duruma girer yani ben tek ödemem sizde bana eşlik edersiniz cnm sonuçta hvlyn sizsiniz bende kemik attım

Ha bide iki ay geçmiş seni hatırlamaz diyenler beni görünce şok geçirdi müşterilerle ilgileniyordu beni görünce bı durakladı ilk önce sonra yavaşça bana doğru geldi hızma yok dediğinde tam gidecektim ama bakin bunlar var dedi buruna olur mu dedi 🥰🥰🥰🥰 gitmemi bile istemedi beni tabikide hatırladı ve bunuda soyliyim şehirden ayrılma ihtimalim var 5 yıl sonra da bu şehire gelsem yinede bir gün giderim yanına daha kudurun
Hâla kudurun diyor ya. Arkandan nasıl dalga geçtiklerini düşünüp senin o dediğin eylemi yapman lazım aslında. Düşünmesi bile fena.:olamaz:

Hâla kudurun diyor ya. Arkandan nasıl dalga geçtiklerini düşünüp senin o dediğin eylemi yapman lazım aslında. Düşünmesi bile fena.:olamaz:
Dalga geçilecek hiçbir durumum yokki ortada ben gayet çok tatlı bir adım attım siz gidin kendi yaptıklarınızdan utanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X