Tanidigim bir kaportaci var adamin aylik net geliri yarim milyonu bi tik geçiyor, gerci kendisi isinde epey unlu biri ve arac sanayi ortamında zaten en cok kaportacilar kazaniyor.Kuyumcu cocuk orada asgari maasla, hadi bir de belki primle calisan biri.
Kaportacilar çok iyi kazanıyor, bugun sanayiye 10 bin tl bayıldım ahshk
Kaportacıya yuruse daha mantikli olurdu
Bence sen o ceyrekli satıp bı beyin naklini düşün çünkü seninkinin durumu pek iyi gözükmüyorAlya ismide uzak şehirden alıntı
Cihan duymasın kuduracak
Madem senin dünyaya faydan var
Eee bize de azıcık faydan olsun
O kuyumcuya sorsana çeyrek 10 bin tl oldu
Bende çeyrek var satıp üstüne para ekleyip bilezik mi alsak yoksa çeyreklere hiç dokunmasak mi
Kız bi yardim hele
Eğer o üyeysen kendin cinsellik yaşayıp millete vericiler, herkese veriyosunuz, o…lar yazmak neyin kafası ya? Vermek sana has bir eylem mi?Ay nolursun ifşa etme nolursun çok korktum senden şuan ya hahahagahh
Ben ilk defa böyle pislik bı yere düştüm ayrıca ağzınizin payını verecek insanlar çok var merak etmeyin
Biri bana bunu dese, yerin dibine girerim bir daha da çıkmak istemem. Siz hala geri gitmekten bahsediyosunuz.adam bu konu hakkında lütfen bir daha rahatsız etmeyin dedi ilgi alakalarini kişisel anlamayın dedi
Tamda dünyaya faydalı birinden bekledigim cevaptı süpersin Alya canBence sen o ceyrekli satıp bı beyin naklini düşün çünkü seninkinin durumu pek iyi gözükmüyor
Sanayinin onunden gecmek zaten minimum 2 bin. Bugun bes dk torpido acmaya 200 lira aldilar ki malzeme falan yok, tornavidayla kilidi kirdi sadece.Tanidigim bir kaportaci var adamin aylik net geliri yarim milyonu bi tik geçiyor, gerci kendisi isinde epey unlu biri ve arac sanayi ortamında zaten en cok kaportacilar kazaniyor.
Benim Dünya malında gözüm yoki uzun süren ilişkim bittikten sonra uzun zamandan sonra birine karşı ilgi duydum diye adım attım o adam tarlada bile çalışsaydi ben yine adım atardim bilip bilmeden konuşmayinKuyumcu cocuk orada asgari maasla, hadi bir de belki primle calisan biri.
Kaportacilar çok iyi kazanıyor, bugun sanayiye 10 bin tl bayıldım ahshk
Kaportacıya yuruse daha mantikli olurdu
Al sana küçük altın değerinde bir öneriTamda dünyaya faydalı birinden bekledigim cevaptı süpersin Alya can
Valla hiçbir haltta yiyemezsiniz klavye delikanlilari siz bu boş laflarınızla insanların hayatına müdahale edeceğinizimi zannediyorsunuzKulubumuz yine beyin yakmalı bi hikaye ile şenlenmiş girlsalya isimli kişilik, biz burda genel olarak tüm metresleri itin totosuna sokup çıkartırız. Olayı kişisel algılama yani. Adamı sal, karısının yerinde olsan ne düşürdün bi hisset bakalım.
Alya hadi yine iyisin az kaldı kuyumcunun açılmasınaValla hiçbir haltta yiyemezsiniz klavye delikanlilari siz bu boş laflarınızla insanların hayatına müdahale edeceğinizimi zannediyorsunuz
Ne delikanlısı ayolValla hiçbir haltta yiyemezsiniz klavye delikanlilari siz bu boş laflarınızla insanların hayatına müdahale edeceğinizimi zannediyorsunuz
Ben gayet iyi anladım ya anlamıyorum niye bu kadar kendinizi harap ettiniz soruma ya bu anı ben yaşadım siz değil ben bilirim siz değilSonuçta esnaf adamlar güler yüzlü hizmet anlayışıyla hareket ediyorlar. Kişisel algılamayın.
Belli ki yanlış yorumlamissiniz hayatiniza devam edin
Ayy evli değildir inşallah da cok mutlu olursunuz senin gibi nerde şimdiBenim Dünya malında gözüm yoki uzun süren ilişkim bittikten sonra uzun zamandan sonra birine karşı ilgi duydum diye adım attım o adam tarlada bile çalışsaydi ben yine adım atardim bilip bilmeden konuşmayin
İnşallah teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursunAyy evli değildir inşallah da cok mutlu olursunuz senin gibi nerde şimdikuyumcu çok şanslı gerçekten
Evliyim dedi çünkü seni sevio sana çok aşık alyaSizin dillere destan olacak ilk görüşte aşkınızı kıskanıyorlar kendileri böyle bisey yaşamadığı için. Size hosgeldiniz demiş pardon da daha ne demesi lazım? Bence karısından boşanıyor şu an o yüzden peşinizden gelmedi yakında elinde güllerle gelir sakince bekleyin
Ya yaa evet işteSizin dillere destan olacak ilk görüşte aşkınızı kıskanıyorlar kendileri böyle bisey yaşamadığı için. Size hosgeldiniz demiş pardon da daha ne demesi lazım? Bence karısından boşanıyor şu an o yüzden peşinizden gelmedi yakında elinde güllerle gelir sakince bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?