- 2 Ağustos 2015
- 588
- 797
- 303
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bilmiyorum chp ne bagisliyor ama profilindeki kuru fasulyeyi ye pardon sucukluydu dimiNiye chp kuru fasulye mi dağıtıyomus
Haberim yok valla
Sizin gibi nerde beleş oraya yerleş yapmıyorum ya
Herhalde bedava yaptırıyoruz ne sanıyorsun.Dislerini bedavaya yaltiriyorsun .burda bir kanal bin dolar en az
Uygun canım git ozaman orayaben ingilizlere özeniyorum, o olur mu? uygun mu sizin için?
Aynen hepsini o çok beğendikleri ovdukleri ulkelere yollayacaksin anlayacaklar ırkçılığı dayatmayi zorluğu.örnek almanya can fena filmini yasaklamış neden acaba bir düşünmeli ama bizimkiler "almanlara"özensin. Bende onlara diyorum madem turkiyeyi bukadar sevmiyorsun neden sen gitmiyorsun ben sana bir bilet parasi vereyimde git ozaman. Ama lafta kolay "git" demek
Kuru fasulyenin kilosu kaça haberiniz var mıBilmiyorum chp ne bagisliyor ama profilindeki kuru fasulyeyi ye pardon sucukluydu dimi
DemeAman ya Ümraniye ye gelmesinler yeter artık sağolsun Hasan Can anasını ağlattı umraniye nin nüfusu İstanbul'un yarısı kadar rica ediyorum başka semtlere gitsinler.
gideceğim haftaya heheheheh.Uygun canım git ozaman oraya
Ben texastadym . Ama kanadaya gitmek istiyorum . Gerci oraninda saglik sistemi berbat. Turkiyede acilde doktor mudahale ediyo en azindan .dislerini bedavaya yaltiriyorsun .burda bir kanal bin dolar en az
yürünmez mi be, gel beraber yürüyelimO değil de şimdi Londra sokaklarında ne yürünürdü beee
Londra'da mısın ay bir saniyeyürünmez mi be, gel beraber yürüyelim
ya çok kötü değil mi? okuyunca direkt “bu kadar da cahil olamazlar yok artık” filan diyorum. asgari ücreti yettirip birikim yapıyormuşFazla karbonhidrat algı bozukluğuna yol aciyorsa demek ki ..
1600 lira elbet bu kadar savunma yaptırir insanlara
Et olmuş 80 lira ..
Amaaaaaaa cenazeler parayla çıkıyordu ...
Bilmiyorum chp ne bagisliyor ama profilindeki kuru fasulyeyi ye pardon sucukluydu dimi
At sucuğu ucuz diyolla.Aynen zenginim ben
Kuru fasulyenin içine sucuk koyabiliyorum
Canım valla ev alacak değil para eve iki eksik aldığım da şükür ediyorum. Umraniye nüfusu patladı ya vallahi ben çocukken daha rahat dolaşıyordum çarşı da şimdi adım atacak yer yok insanlar manyak gibi alışveriş yapıyor. Önce ki gün 3 aydır gitmediğim malum avm ye gittim yarım saatte anca içeri girebildim yani çok fazla insan var çok çok fazla gına geldi.Deme
Evler onun için çok pahalı orda demek ki
Kışın aldım üstelik
yok değilim ama sen gelince trenle bi saate gelebilirim.Londra'da mısın ay bir saniye
Gelmez miyim ya ben gelene kadar benim yerime de gez
Ben de sucuğun içine kuru fasulye atıyorum çaktırma fabrikasında çalıştığımıAynen zenginim ben
Kuru fasulyenin içine sucuk koyabiliyorum
Efsaneydi tek kelime ile.
Manga zamanında taaa bugünleri görüp nasıl da anlamlı şarkı yapmıştı .
Bağlanmaya sonuna kadar karşıyım
Ama dizilerimden beni ayırmayın
Değişir dünyam bir tuşla uzaktan
Elimdeki kumandam hayatıma kumandan
Yeni bir kart verdi bugün bankam
Puanlarım artık en büyük kankam
Olmasa da cebimde beş kuruş para
Cebimdeki telefon on numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?