Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

Dislerini bedavaya yaltiriyorsun .burda bir kanal bin dolar en az
Herhalde bedava yaptırıyoruz ne sanıyorsun.
Bak ben yaptırdım

Bu kadar rahatsızsan neden geri dönmüyorsun?

Siz yurt dışında mı yaşıyorsunuz?

Bu ay Mhrs yi arayan ve randevu alan 10000 aramadan 9900 bana aittir kesin:)muayene için çok geç tarih verildiğini görmedim diş hariç tabi....

Ben texastadym . Ama kanadaya gitmek istiyorum . Gerci oraninda saglik sistemi berbat. Turkiyede acilde doktor mudahale ediyo en azindan .dislerini bedavaya yaltiriyorsun .burda bir kanal bin dolar en az

Kimmiş o dişlerini bedavaya yaptiran ?
Hayir implant tedavisine bir araba parası gömdü teyzem de bedava yapan yer varsa ben de götüreyim.
Ha bu arada evet Türkiyede acilde müdahele ediyorlar haklısın ama sırada ölmezsen

Manga zamanında taaa bugünleri görüp nasıl da anlamlı şarkı yapmıştı .

Bağlanmaya sonuna kadar karşıyım
Ama dizilerimden beni ayırmayın
Değişir dünyam bir tuşla uzaktan
Elimdeki kumandam hayatıma kumandan

Yeni bir kart verdi bugün bankam
Puanlarım artık en büyük kankam
Olmasa da cebimde beş kuruş para
Cebimdeki telefon on numara

Fazla karbonhidrat algı bozukluğuna yol aciyorsa demek ki ..
1600 lira elbet bu kadar savunma yaptırir insanlara
Et olmuş 80 lira ..
Amaaaaaaa cenazeler parayla çıkıyordu ...
ya çok kötü değil mi? okuyunca direkt “bu kadar da cahil olamazlar yok artık” filan diyorum. asgari ücreti yettirip birikim yapıyormuş ay sinirlerim bozuldu sjsjsjsh

Deme
Evler onun için çok pahalı orda demek ki
Kışın aldım üstelik
Canım valla ev alacak değil para eve iki eksik aldığım da şükür ediyorum. Umraniye nüfusu patladı ya vallahi ben çocukken daha rahat dolaşıyordum çarşı da şimdi adım atacak yer yok insanlar manyak gibi alışveriş yapıyor. Önce ki gün 3 aydır gitmediğim malum avm ye gittim yarım saatte anca içeri girebildim yani çok fazla insan var çok çok fazla gına geldi.

Efsaneydi tek kelime ile.
Yazık şu grubun kıymetini bilemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…