- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Ben o dediginiz partiden degilim canım hatta parti bile tutmam
Ekşici olduğunu kabul ediyorsun yaniAcin eksi sozlugu okuyun neler var orda .
Yapma iki tane yoruma bakarak birine bu kadar sert konuşmak hoş değilSen mümkünse oy bile kullanma zaten
Idrak yeteneği olmalı insanda sorgulamalı falan
Sende git kuru fasulye yeSen mümkünse oy bile kullanma zaten
Idrak yeteneği olmalı insanda sorgulamalı falan
Hala bekliyorum, bana nerede ülkemi yerdiğimi göstermedinSende git kuru fasulye ye
Senin mesajlarina bakip vakit kaybedemem.senin şu konuya yazdığın her msj ülkeni yeriyor zatenHala bekliyorum, bana nerede ülkemi yerdiğimi göstermedin
4000 tl maaşım var kira + kreş + faturalara yetiyor sadece en son ne zaman kendime bir şey aldım hatırlamıyorum çocuğa bir ayakkabı alabilmek için 2 ay beklemem gerekiyor neyin kafasında bu insanlar anlamıyorum gerçekten ne içiyorsanız bize de verinSiyaset yapamazsiniz hele hele a partisi mikemmmmeeeell b partisi tu kaka olmaz ...
Asgari ücret 1600 liraymış ta nereye harcayacağını şaşırıyormuş..
Şimdi bi si dicem de..
Tövbe ya rabbi.
@Mune
Kib
Yapma iki tane yoruma bakarak birine bu kadar sert konuşmcak hoş değil
Severim yorumlarını ama bu olmadı
Bu seni haklı iken haksız duruma düşürür
Senin mesajlarina bakip vakit kaybedemem.senin şu konuya yazdığın her msj ülkeni yeriyor zaten
Aman ya Ümraniye ye gelmesinler yeter artık sağolsun Hasan Can anasını ağlattı umraniye nin nüfusu İstanbul'un yarısı kadar rica ediyorum başka semtlere gitsinler.Gidiyorum zaten sen dert etme. Türkiye'deki herkes gayet rahat gayet güzel yaşıyor gibi cahil cahil konuşan birine de başka açıklama yapma gereği duymuyorum. Ha bir de bu kişi Avrupa'da yaşıyorsa. Gel burada İstanbul'un bir ilçesinde (Ümraniye, Fatih, Zeytinburnu vs) 1 ay yaşa. Madem Türkiye o kadar harika, gel burada yaşa canımın içi. O zaman görelim boyundan büyük laflarını. Orada kazandığını burada harcamakla olmaz o işler.
Bu üyeyi KK'da görmek istemeyenler beğen tuşuna basıyor (beğeni kasıyorum çaktırmayın şşş)
Sende git kuru fasulye ye
HarikasınNiye chp kuru fasulye mi dağıtıyomus
Haberim yok valla
Sizin gibi nerde beleş oraya yerleş yapmıyorum ya
Yahu sabahtan beri kafamda ağzında sakızı cak cak millete saydiran bir profil var .
Hem başka ülkede yaşayıp oranın her şeyinden faydalanacak
Hem bu ülkede millet resmen işsizlikten açlıktan kirilacak
Bi de gelecek asgari ücret şöyle böyle diyecek
Benim iş bulana kadar yaşadığım hayal kırıklıklarını bu abla yaşadı mi ?
Gece gündüz çalışıp çocuğuna istediği biseyi alamamanın acisini cekti mi ?
Yok
Anca çene.
Bırak allasen az bile dedim insan önce haddini bilecek
ben ingilizlere özeniyorum, o olur mu? uygun mu sizin için?Aynen hepsini o çok beğendikleri ovdukleri ulkelere yollayacaksin anlayacaklar ırkçılığı dayatmayi zorluğu.örnek almanya can fena filmini yasaklamış neden acaba bir düşünmeli ama bizimkiler "almanlara"özensin. Bende onlara diyorum madem turkiyeyi bukadar sevmiyorsun neden sen gitmiyorsun ben sana bir bilet parasi vereyimde git ozaman. Ama lafta kolay "git" demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?