Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

gel bakalım kalbi agrıyıp acilde sıra beklerken kalp krizi geren kadına sor sen o tırkiyeyi. parası olmadıgı için esi isaiz kaldıgı için hastaneye demeynleri sor bedava muayene olan suriyelileri vör. mobilyaymıs pahalı olan gel bakalm . asgari ücretle calısıp evine peyniri zeytini zor alana sor sen.

gel burda euro dolarla gez ucuzmus de

Siyaset yapamazsiniz hele hele a partisi mikemmmmeeeell b partisi tu kaka olmaz ...
Asgari ücret 1600 liraymış ta nereye harcayacağını şaşırıyormuş..
Şimdi bi si dicem de..
Tövbe ya rabbi.
@Mune
Kib
4000 tl maaşım var kira + kreş + faturalara yetiyor sadece en son ne zaman kendime bir şey aldım hatırlamıyorum çocuğa bir ayakkabı alabilmek için 2 ay beklemem gerekiyor neyin kafasında bu insanlar anlamıyorum gerçekten ne içiyorsanız bize de verin

Yapma iki tane yoruma bakarak birine bu kadar sert konuşmcak hoş değil
Severim yorumlarını ama bu olmadı
Bu seni haklı iken haksız duruma düşürür

Yahu sabahtan beri kafamda ağzında sakızı cak cak millete saydiran bir profil var .
Hem başka ülkede yaşayıp oranın her şeyinden faydalanacak
Hem bu ülkede millet resmen işsizlikten açlıktan kirilacak
Bi de gelecek asgari ücret şöyle böyle diyecek
Benim iş bulana kadar yaşadığım hayal kırıklıklarını bu abla yaşadı mi ?
Gece gündüz çalışıp çocuğuna istediği biseyi alamamanın acisini cekti mi ?
Yok
Anca çene.
Bırak allasen az bile dedim insan önce haddini bilecek

Aman ya Ümraniye ye gelmesinler yeter artık sağolsun Hasan Can anasını ağlattı umraniye nin nüfusu İstanbul'un yarısı kadar rica ediyorum başka semtlere gitsinler.

Sinirlendigine degmez arkadaşım.
Tipik gurbetçi memnuniyetsizligi işte.
Medeniyetin beşiğinde esya bulamayıp hastanelerden geri döndüğünü söylüyorsa zaten büyük ihtimalle ya yalandır ya da eşyanın en ucuzunu muayenenin en öncesini arzu ettiği içindir.
Kısacası türkiyede alıştığı düzeni orada sağlayamadığı icin sızlanıyordur bu vatandaş.
Türkiye ye gelse Amerika hasreti çekecek bir yapısı var gibi hissettim.

ben ingilizlere özeniyorum, o olur mu? uygun mu sizin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…