Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

Ya
Yasadim canım daha gecen sene geldim ben bu ülkeye oda evlilikten mecbur,en yakin zamandada geri döneceğim emin ol ben yaşadığım yeri kotulemiyorum sizin gibi.demek istedigim ülkeleri kiyaslayamassiniz her ulkenin sartlari zorluklari kendine yasamadan anlayamassiniz nekadar konussak az oyuzden

Evliyim çalışıyorum
Asgari ücret az :)

Fazla karbonhidrat algı bozukluğuna yol aciyorsa demek ki ..
1600 lira elbet bu kadar savunma yaptırir insanlara
Et olmuş 80 lira ..
Amaaaaaaa cenazeler parayla çıkıyordu ...

Dur daha 40 larda ekmek karneyle veriliyordu bir de tüpgaz kuyruğu vardı bunları söylemediler

yazmak klavyeden telefondan belkı tus azızlıgıdır de konusamadığını nerenden cıkarıyorsun? belkı senden ıyı konusuyor.
Siz de direk düzelttiniz hayret. Az önce soru eklerini kelimeye yapışık yazıyordunuz. Sözüm sadece ona değil ki size de. Hatta konu sahibine de. Üçünüz de Türkçe'yi yanlış kullanıyorsunuz

Abd de saglik sistemi cokuk hastane konusunda haklisiniz ama mobilyada abartmissiniz.
Bnde avrupadayim, mobilyayi bazen 4-6 hafta arasi bekledigimiz oluyor eger stokta yoksa ama bunu cok sorun etmedim, napayim yani..

Üretmek yok.
Evde oturup çocuk bakmakla geçiyor
Bu nedir ya? Bu nasıl bir mantık? Siz kimsiniz de evlat yetiştiren anneleri hor görüyorsunuz? Şu yaşınıza kadar ne ürettiniz? Hangi projeniz onay gördü, hangi girişim fikrinizde %90 başarılı oldunuz? Bir şeyleri eleştirirken doğru düzgün eleştirin! Bu benim anneme, babaanneme, anneanneme, teyzelerime hakarettir.

Siz de direk düzelttiniz hayret. Az önce soru eklerini kelimeye yapışık yazıyordunuz. Sözüm sadece ona değil ki size de. Hatta konu sahibine de. Üçünüz de Türkçe'yi yanlış kullanıyorsunuz

Ülkesini kötüleyen biri dilini savunuyor ne acı.... çelişkiye bak

aynen bırde bız kendısıne laf etmeyelım dıye tane tane yazıyordur.kı oyle ocnekı yorumlarında gayet ozensız yazmıs arkadas. baska konularına bakacak olursan. yalnız o sadece bızım ulkemız kendısının ülkesidegil degıl galıba. her yorumunda dıyor ya ulkenızı savunmayı bırakın dıye.

Her iktidarın zamanında yaptığı iyi şeyler de var kötü şeyler de var .

Körükörüne bağlılık ya da körü körüne düşmanlık kadar avam bir şey yok .

İnsanlar bu dünyaya bir kere geliyor . Kaliteli bir yaşam yaşamak da herkesin hakkı .

Benim eski konumda olduğu gibi buradan ayrılıp daha kaliteli bir hayat sürme "hakkını " kendinde gören insanları vatan haini ilan etmek ne kadar doğrudur ne kadar vicdanidir ?

Bu ülkede çok eski bir laf vardır

Doğduğun yer değil doyduğun yer önemli olan .

Gereksiz tartışmalara gerek yok .

Herkes yolunu bulur siz banlandığınızla kalırsınız hatunlar

@Mune konu iyi yere gitmiyor

Sizin ayak uyduramamaniz yüzünden olmasın o .
Gorgusuzlugunuz,cahilliginiz ,dil bilmeden tarzan gibi yaşadığıniz,85 er tane çocuk yapıp milletin devletini somurdugunuz,oralarda tuvalet yıkayıp burdaki insanlara bastığınız havalarınız,orta doğu minvalinde batasıca fikirleriniz,yobaz yobaz davranışlarınız,leş gibi kokmaniz ,kurallara uymayisiniz,görgüsüz görgüsüz davar gibi davranmanız yüzünden heee belki bunlardandır ne dersin ?
Çok merakliysan gelde burda konuş bunlar i
Çamaşır sulu dizi cıkmış esofmaninla ,3 kelimelik haznenle burdaki insanlara sallama gurbetçi kardeşim .
Hadi anam
Oh ne güzel beni de banlattin
Şimdi git yasadigin avrupa memleketinde soğan kavurup ,kocanı bekle ki
Zincirini takip seni dolastirmaya çıksın
Byes

1900 mesajımı inceleyin sonra iftira atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…