Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

Ülkemi kötüleyen mesajımı gösterir misin? Ülkemdeki eşitsizliklerden, gerçeklerden bahsediyorum
Böyle yaftalıyorsan delilini de sun. Acilen bekliyorum.
Bende diyorumki mesajların direk kötüleme içeriyor zaten.her ulkede zorluklar var ama at gozlugunu cikarda bi bak o "avrupaya"cokmu medeni ama kimse sizin gibi ülkesini yermiyor eğer bir açığı varsa kapatmaya çalışıyor. Yabanci kanal Tvlere ac izle bakalim o ülkede kötü birsey olsa bile asla çıkmıyor tv ye gizli sakli oluyor.yada forumlara kimse böyle ülkesi icin atip tutmuyor.Biraz insaf

Benim ülkemi yerdiğim, kötülediğim bir mesajımı göster şu konuda. Laf kalabalığı yapmayın.

Çok kırıcı olmadı mı?

Delinin teki kuyuya taş atmış misali kadın yine gelmiş kıyım yaptırcak sonra arkanızdan gülecek hanımlar bu kaçıncı parasının yettiğini alacak öyleyse bu kadar burda para toplayıp çeyiz düzecek değilsiniz herkes birbirine girmiş boş yere

Saygisiz chp kafası bu iste

Bu kadının konularında hep aynı şey oluyor. Böyle abuk subuk konular açıyor, sonra millet birbirine düşüyor konu sahibini ara ki bulasın. Banlanmalar ve kapanış. Normalde şikayet et butonuna basardım yine bastım ama Mune hanım ben gerçekten bıktım bu üyeden. 134 konunun hepsi aynı şeyler mi olur? Aklımızla dalga geçmektir artık bu.

Boş boş konuşmalara katlanamıyorum ben .
Bizim yüzümüzden oralarda dışlanıyorlarmış
Insan bi döner kendine bakar yahu ...
Ben neyim diye .
Avrupalılarla kanka olanlar da var, "biz dışlanıyoruz ühüh" diyen de var. İkincisini diyenlerin kafa belli. Herkes kendine baksın gerçekten.

Benim ülkemi yerdiğim, kötülediğim bir mesajımı göster şu konuda. Laf kalabalığı yapmayın.
laf kalabalıgı daha cok sensın. buda ınsanlar konu sahıbıne yorum yapamayacak. hemen pusuda bekliyorsunuz bırı yorum yapsın da saldıralım.

Vizyonu dar sadece köprüyle binayla geliştiğini sanan yurdum insanı. Biz bu kafayla hiç gelişmeyeceğiz. O baska ulkelere gidip oranın şartlarında yaşayıp oturduğu yerden Türkiye den şunu bunu kovanlarda ki cürrete de aklım hayalim duruyor. Sıkıysa gel kov bırak oralarin şartlarını gel burda kazan yaşa, dolarla euroyla maaş alip 1600 TL nin muhabbetini yapmaya utanır insan. Iskembe i kubradan sallamayin gelin asgari ucretle yaşayın oyle konuşun densizler. Iki laf türkçe konuşamaz orda kazandığı parayla gelip burda gezer tozar sonra canım vatanım diye duyar kasar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…