- 2 Ağustos 2015
- 588
- 797
- 303
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bende diyorumki mesajların direk kötüleme içeriyor zaten.her ulkede zorluklar var ama at gozlugunu cikarda bi bak o "avrupaya"cokmu medeni ama kimse sizin gibi ülkesini yermiyor eğer bir açığı varsa kapatmaya çalışıyor. Yabanci kanal Tvlere ac izle bakalim o ülkede kötü birsey olsa bile asla çıkmıyor tv ye gizli sakli oluyor.yada forumlara kimse böyle ülkesi icin atip tutmuyor.Biraz insafÜlkemi kötüleyen mesajımı gösterir misin? Ülkemdeki eşitsizliklerden, gerçeklerden bahsediyorum
Böyle yaftalıyorsan delilini de sun. Acilen bekliyorum.
Benim ülkemi yerdiğim, kötülediğim bir mesajımı göster şu konuda. Laf kalabalığı yapmayın.Bende diyorumki mesajların direk kötüleme içeriyor zaten.her ulkede zorluklar var ama at gozlugunu cikarda bi bak o "avrupaya"cokmu medeni ama kimse sizin gibi ülkesini yermiyor eğer bir açığı varsa kapatmaya çalışıyor. Yabanci kanal Tvlere ac izle bakalim o ülkede kötü birsey olsa bile asla çıkmıyor tv ye gizli sakli oluyor.yada forumlara kimse böyle ülkesi icin atip tutmuyor.Biraz insaf
Çok kırıcı olmadı mı?Sizin ayak uyduramamaniz yüzünden olmasın o .
Gorgusuzlugunuz,cahilliginiz ,dil bilmeden tarzan gibi yaşadığıniz,85 er tane çocuk yapıp milletin devletini somurdugunuz,oralarda tuvalet yıkayıp burdaki insanlara bastığınız havalarınız,orta doğu minvalinde batasıca fikirleriniz,yobaz yobaz davranışlarınız,leş gibi kokmaniz ,kurallara uymayisiniz,görgüsüz görgüsüz davar gibi davranmanız yüzünden heee belki bunlardandır ne dersin ?
Çok merakliysan gelde burda konuş bunlar i
Çamaşır sulu dizi cıkmış esofmaninla ,3 kelimelik haznenle burdaki insanlara sallama gurbetçi kardeşim .
Hadi anam
Oh ne güzel beni de banlattin
Şimdi git yasadigin avrupa memleketinde soğan kavurup ,kocanı bekle ki
Zincirini takip seni dolastirmaya çıksın
Byes
Saygisiz chp kafası bu isteSizin ayak uyduramamaniz yüzünden olmasın o .
Gorgusuzlugunuz,cahilliginiz ,dil bilmeden tarzan gibi yaşadığıniz,85 er tane çocuk yapıp milletin devletini somurdugunuz,oralarda tuvalet yıkayıp burdaki insanlara bastığınız havalarınız,orta doğu minvalinde batasıca fikirleriniz,yobaz yobaz davranışlarınız,leş gibi kokmaniz ,kurallara uymayisiniz,görgüsüz görgüsüz davar gibi davranmanız yüzünden heee belki bunlardandır ne dersin ?
Çok merakliysan gelde burda konuş bunlar i
Çamaşır sulu dizi cıkmış esofmaninla ,3 kelimelik haznenle burdaki insanlara sallama gurbetçi kardeşim .
Hadi anam
Oh ne güzel beni de banlattin
Şimdi git yasadigin avrupa memleketinde soğan kavurup ,kocanı bekle ki
Zincirini takip seni dolastirmaya çıksın
Byes
Çok kırıcı olmadı mı?
Avrupalılarla kanka olanlar da var, "biz dışlanıyoruz ühüh" diyen de var. İkincisini diyenlerin kafa belli. Herkes kendine baksın gerçekten.Boş boş konuşmalara katlanamıyorum ben .
Bizim yüzümüzden oralarda dışlanıyorlarmış
Insan bi döner kendine bakar yahu ...
Ben neyim diye .
Bu karşı tarafa söz hakkı verirSaygisiz chp kafası bu iste
Hangi kafa nasıl anlıyorsunuz,ayrıca chp memlekete düşman mı ?saçmaladınız artık...Saygisiz chp kafası bu iste
Saygisiz chp kafası bu iste
Duymuyorum bile şekerim kendi ayni şeyleri yapmiş belli.Çok kırıcı olmadı mı?
laf kalabalıgı daha cok sensın. buda ınsanlar konu sahıbıne yorum yapamayacak. hemen pusuda bekliyorsunuz bırı yorum yapsın da saldıralım.Benim ülkemi yerdiğim, kötülediğim bir mesajımı göster şu konuda. Laf kalabalığı yapmayın.
Saygisiz chp kafası bu iste
Konularını okudunuz mu bilmem ama dalga geçilecek biri varsa kendisidirKıs kıs gülüyordur şimdi okuyup okuyup
Ben o dediginiz partiden degilim canım hatta parti bile tutmamBu mu cevabın
E be güzel kardeşim ben diyor muyum sığır akp kafası diye .
Bak bir sürü şey yazmışım. .
Sana demiştim kelime haznen 4 kelimeyi gecmez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?