Ee ama 5 ay cok uzun sure degil mi?Bakın 5 aydır bu öğretmen her ders çoçugum kalkmaya kalksa azarlıyordu bende artık canıma tak dedi anlıyomusunuz allah işte dedim bu ders yine birşey yapcagı kesin cekime aldım teli ve zaten olay orda koptu 5 dk sonra bu lafları dedi
Ben bu konuyla alakalı yorum yapmadım ben sizin size inanmadım. Öğretmenleri rahat bırakın demenize karşılık cevap verdim.. Böyle birşey mümkün değil demenize Örnek verdim.. Herkes aynı değildir, her kurumda hatalılar vardır dedimTamam işte ses kaydı aldıysa işlem başlatabilir. Burada neyi tartışıyor gelene geçene bağırıyor? Kimse genelleme yapmıyor. Toplumun hassas noktasıdır öğretmen konuları. Üye banlatmaktan başka bir işe de yaramaz şu an burada yaptığımız.
Şimdi ben size gelsem desem ki falanca falancayı öldürdü pencereden gördüm tek tanık benim başkası duymadı görmedi napayım?
Demez misiniz bana madem kanıtın var mal mısın ne duruyorsun diye?
Bende ondan korkuyorum ben yokken olsa yalanlıcaktı belki ama kayıtta varAnalık içgüdüsü herhalde onu da anlamadım
Nasıl denk getirip ses kaydı video kaydı filan aldı
Dersi hep mi kaydederdi
Kameralı sistemde bunu diyen kişi acaba kimsenin görmediği yüz yüze derslerde nasıl
okuldan alırdımParayla rezillik bu olsa gerek müdür yardımcısı varmıs okulda söyledik olmaması gerekiyor dedi u kadar okul müdürünü aradım haberleri varmıs telefonumu bile acmadı geri aramadı bile siz olsaydınız napardınız??
Hep sabretttim belki düzelir diye danısman öğretmenine söledim durumu anlattım haftalar öncesi bu olay olmadan oda müdür beye sölemiş müdür bey toplantıda öğrencilerle konusurken konusmalarınıza dikkkat edin demiş . 1hafta gecti böyle yaptıEe ama 5 ay cok uzun sure degil mi?
5 ay niye beklediniz?
Kanita ihtiyaciniz yok sikayet etmek icin hakliysaniz her turlu sikayet edebilirdiniz idareye.
Çok haklisiniz benim oğlumda birinci sınıfa gidiyor birkaç veli var işyerinden derse bağlanıp izliyorlar çok büyük terbiyesizlik bence öğretmeni denetliyorlar resmenBende ogretmenim kusura bakmayın ama hiç inandırıcı degil . Ben devlette sınıf ogretmeniyim veliler açığımızı bekleyen kurtlar gibi canlı dersleri dinliyor ve bizler bunun farkındayız . Kime kaç defa söz hakkı veriyoruz kime kaç defa aferin diyoruz hepsini sayıyorlar .
hele hele özelde böyle bir tepki imkansız
Birgün başınıza gelirse ozmn anlarsınızÇok haklisiniz benim oğlumda birinci sınıfa gidiyor birkaç veli var işyerinden derse bağlanıp izliyorlar çok büyük terbiyesizlik bence öğretmeni denetliyorlar resmen
Duruma çok üzüldüm ama burda kimse Çocuğu düşünmemiş. Okul yönetimiyle görüşün öğretmen bu yaptığı davranıştan dolayı yine aynı ders grubunda herkesin içinde oğlunuzdan içtenlikle özür dilemeli. Tabiki de şikayet edilecek tüm kurumlara şikayetinizi yapın. Ama bu şikayetler sadece öğretmeni cezalandıracak, oğlunuzun kırgınlığını gidermeyecek. Öncelikle oğlunuzun üzüntüsünü azaltacak durumları düşünmeliyiz. Matematik dersi hayatı boyunca işine yarayacak bir ders öğretmen hatasını içtenlikle telafi etmezse oğlunuz bu derse karşı korku ve özgüvensizlik duyabilir
Neden üzerinize alınıyorsunuz ben sürekli derse girip öğretmeni izliyorlar dedim siz sürekli derse mi baglaniyorsunuzBirgün başınıza gelirse ozmn anlarsınız
Anlıyorum sizi ve kırgınlığınızı ancak okul yönetime durumu anlatıp kendiniz için değil ama oğlunuzun kırgınlığı için öğretmenin özür dilemesini isteyebilirsiniz. Oğlunuz bu özürden sonra kendini daha iyi hissedecektir bence. Ama mümkünse aynı derste aynı grup öğrenciyle yapsın bunu. Öğretmeni sevmesi için değil bu oğlunuzun daha iyi hissetmesi için iyi olur.Çok tşk ederim artık derslere girmicek oglum çünkü artık okulunu ve öğretmenini sevmiyor çünkü ona çok kırgınbenim kendi öğretmenimle devam edicek haftasonları çok üzgünümmm
Yine de 5 ay cok uzun sure.Hep sabretttim belki düzelir diye danısman öğretmenine söledim durumu anlattım haftalar öncesi bu olay olmadan oda müdür beye sölemiş müdür bey toplantıda öğrencilerle konusurken konusmalarınıza dikkkat edin demiş . 1hafta gecti böyle yaptı
Çok şükür üzerime alınmadım çünkü 1tane oglum var herkesin evladı kendine kıymetlidir ve bende elimden geldigince iyi sartlar altında yetiştiriyorum bu 1 ikincisi benim cocugum hamam tokmagı degil canı isteyen istedigi zaman bagıramaz ! 3 nefretini bende bilmiyorum yarın cimere verdigimde nefretini ona dile getirir herkes haddini bilmeli bilmezse böyle bildirirler!!
Malesef şuan özrü kabahatinden büyük denildigi gibi şuan o durumu yasıyorum özür dileyen yok kendileri bilirAnlıyorum sizi ve kırgınlığınızı ancak okul yönetime durumu anlatıp kendiniz için değil ama oğlunuzun kırgınlığı için öğretmenin özür dilemesini isteyebilirsiniz. Oğlunuz bu özürden sonra kendini daha iyi hissedecektir bence. Ama mümkünse aynı derste aynı grup öğrenciyle yapsın bunu. Öğretmeni sevmesi için değil bu oğlunuzun daha iyi hissetmesi için iyi olur.
Kin tutmakla ne alakası var psikolojiden anlamadığınız ne kadar da belli 10 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz tam karakterinin oluşma zamanı ve öğretmeninin tavrına bakın. Kesinlikle öğretmenin uslubunu değiştirmesi gerekiyor dalgaya alınacak bir konu değilYok taksim meydanında giyotinle kafasını uçursunlar o daha adil olur . Ya nasıl saçmalıyorsunuz cidden . Bu ne kin anlamadım ???
Müdür yardımcısını aradım ve hepsinin haberi vamıs bir geri dönüş olup özür dilemedilerYine de 5 ay cok uzun sure.
Bakin okulunuzda cok buyuk sikintilar var!
Idarecinizden tutun ogretmeninize kadar...
Bir kere siz bu kadar detayi sinif ogretmeninizden ogreniyorsaniz cok buyuk talihsizlik toplantilar gizlidir ne konusuldugu velilere soylenmez alinan kararlar eger veliyi ilgilendiriyorsa onlar bildirilir.
Idare olarak genel uyari yapmak cok yanlis olmus ya siz ya da rehber ogretmeniniz durumun ehemmiyetini anlatamadiniz galiba. Gercekten bir hakaret varsa eger okul muduru birebir ogretmenle konusur.
Hala ayni gorusteyim ilk once mudur ile gorusmeye gitmelisiniz ve durumu her detayi ile anlatmali sonrasinda cimere sikayet etmelisiniz.
Çok tşk ederim aynen öyle olayların hep üstü kapanıyor evet kanıt var egitimcilere sonsuz saygım var ama bölelerine degilinandırıcılığı yok diyor çoğu üye; özel eğitim öğretmenliği mezunuyum, son sınıfta staj yaparken yanında staj yaptığımız öğretmen çocuklara bağırıyor, şiddet uyguluyor diye ortalığı ayağa kaldırdım, benim stajım yanıyordu. idareciler öğretmenleri koruyor çoğu zaman yanlışını bilse bile. benim hocalarım arkamda durdu da sıkıntısız atlattım süreci. üniversitede hocamızda anlatmıştı derste içimiz yana yana ne psikopatları mezun ettik okuldan, biz bırakıyoruz dersten, dava açıp kazanıyor mesleğe başlıyorlar diye.bende öğretmenim, öğretmenlik kutsal bir meslek ama her öğretmen kutsal, dokunulmaz, sorgulanamaz değil. elinizde kanıt varsa, olayı olduğu gibi aktarıyorsanız milli eğitime şikayette bulunun. öncesinde öğretmenle konuşun, tavırlarını düzeltirse ne ala.
Konu sahibi arkadaşa genel tepkiler. Olayı çok anlamlandiramadik. Benim kardeşim 6. Sınıfa giderken okula başladığında bir ogretmeni sınıfta ses yüzünden bağırmış. Bağırırken de kardeşimin yüzüne de bakmış. Bize biraz abartarak anlattı ve biz de tepki verdik, okulla konuştuk ve hallettik. Bir sene sonra öğretmen değişince kardeşim "keşke o Öğretmen olsaydı yeni olanı sevmedim" dedi. Öğretmen çok iyi ve deneyimli bir öğretmendi. Biz de bu olaydan sonra karışmadık ilişkisine. Öğretmene bırakmak daha iyi gibi. Konu sahibi öfkeli ama olayda eksik bir şeyler var gibi.Kin tutmakla ne alakası var psikolojiden anlamadığınız ne kadar da belli 10 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz tam karakterinin oluşma zamanı ve öğretmeninin tavrına bakın. Kesinlikle öğretmenin uslubunu değiştirmesi gerekiyor dalgaya alınacak bir konu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?