2005 yılındaydı.. evet var. Ve burada da bir niteliksiz öğretmenden bahsediliyor.. kadın kendisi duymuş ses kaydı almış.. Konuşma paylaşmış.. Kadının ithamı bütün öğretmenlere değil ki.. Çocuğunun öğretmeninin yaptığına.. siz öğretmenleri ranat bırakın inanmıyorum diyerek. Konu sahibinin tek bir öğretmen ile olan durumunu.genelleme sıfatına soktunuzSiz 5. Siniftayken yil kacti,bu sene mi? Gecmiste oluyordu dedim zaten. Ana haberlere cikardi bizim zamanimizda,ogretmenin elinde kizilcik sopasi,cetvel,coluk cocugu dikmis tahtanin onune. Bunlar hep yasandi. Ama simdi sanmiyorum. Yasansa da zaten geregi yapiliyor. Eskiden yapilmazdi. Kimseyi ak pak zannetmiyorum,niteliksiz ogretmen,niteliksiz ogrenci,niteliksiz idareci,niteliksiz veli her zaman her yerde var. Tipki niteliksiz avukat,doktor,muhendis,hemsire,bakkal cakkal oldugu gibi.
Olay Veli kaygısı degil . Bu şikayetlerden hiç birsey çıkmayacağını ben de Veli de cok iyi biliyoruz . Ben mevzuatı yönetmenliği haklarını iyi bilen bir ogretmenim . Bu tür basit ,asılsız şikayetler meslektaşlarımızı mesleklerinden soğutuyor . Ben 15 yıllık ogretmenim İlk yıllarda ki idealistligim asla yok . Ha burdan yanlış anlaşılmasın öğrencilerimi her zaman cok önemsemiyorum ama ne toplumda ne velilerde ne öğrencilerde bize karşı gram saygı yok .Ben eğitimci değilim, eğer olsaydım veli ile iletişimi minimumda tutardım.
Bakın şikayet etmiş ve haklılığınız ortaya çıkmış, kendinizden şüpheniz olmadığına göre velilere gard almak doğru bir durum değil.
Direkt gözardı edin, varsa sıkıntısı olan zaten bildiğini yapacaktır.
Şurada çokça konuya şahit oldum, öğrencinin ödevini velisi soruyor ya da öğretmene hemen mesaj atabiliyorlar, ne münasebet yahu!
Çocuk takip edecek onu ve öğretmenin muhattabı yine çocuktur.
Çok müdahaleci aileleri doğru bulmadığım gibi veliler sebebiyle her hareketini bir şekilde düşünerek atan öğretmeni de doğru bulamadım.
Çocuk sorumluluğunu yerine getirmemişte elbette uygun dille azarını yer, öğretmeni dikte eder vs.
Veli kaygısıyla teletabilere dönmemelisiniz.
Tamam işte ses kaydı aldıysa işlem başlatabilir. Burada neyi tartışıyor gelene geçene bağırıyor? Kimse genelleme yapmıyor. Toplumun hassas noktasıdır öğretmen konuları. Üye banlatmaktan başka bir işe de yaramaz şu an burada yaptığımız.2005 yılındaydı.. evet var. Ve burada da bir niteliksiz öğretmenden bahsediliyor.. kadın kendisi duymuş ses kaydı almış.. Konuşma paylaşmış.. Kadının ithamı bütün öğretmenlere değil ki.. Çocuğunun öğretmeninin yaptığına.. siz öğretmenleri ranat bırakın inanmıyorum diyerek. Konu sahibinin tek bir öğretmen ile olan durumunu.genelleme sıfatına soktunuz
Ben sınıf öğretmeninden de işkillendimOlay banada tuhaf geldi canlı ders zaten kayit altina alınıyor
Herkes daha titiz hele bu donemde
Sınıfta bile kameraya çekiyorlar cocuklar
Adamin cidden hasta olmasi lazım
Bu olaya bir de sadece sizin oglunuz değil diğerleri de tepki gösterir
Birde kamerada herksin gozu onunde kamerayi kafana geçireceğim nedirBen sınıf öğretmeninden de işkillendim
Çocuğu okuldan alacağım diyor öğretmenin cevabı öf ya
Komşuya anlatsa daha verimli cevap alır
Bir de diger velilerden de sikayet geldigini anlatmisBen sınıf öğretmeninden de işkillendim
Çocuğu okuldan alacağım diyor öğretmenin cevabı öf ya
Komşuya anlatsa daha verimli cevap alır
Analık içgüdüsü herhalde onu da anlamadımBir de diger velilerden de sikayet geldigini anlatmisHic profesyonelce olmayan bir olay. Buyuk ihtimal daha ilk yillari sinif ogretmeninin.
Yani ayrica konu sahibi de rlinde telefon adam bir sey dese diye mi bekledi de hemen kayda aldi onu anlamadim nasil yakaladi o ani mesela
Kameralı sistemde bunu diyen kişi acaba kimsenin görmediği yüz yüze derslerde nasılBirde kamerada herksin gozu onunde kamerayi kafana geçireceğim nedir
Ben düşmanima demem
Sormaa isteeAnalık içgüdüsü herhalde onu da anlamadım
Nasıl denk getirip ses kaydı video kaydı filan aldı
Dersi hep mi kaydederdi
Kameralı sistemde bunu diyen kişi acaba kimsenin görmediği yüz yüze derslerde nasıl
Eger oyleyse daha da garip. Cozemedim olay orgusunde sikinti var. oturmuyor bazi seyler.Analık içgüdüsü herhalde onu da anlamadım
Nasıl denk getirip ses kaydı video kaydı filan aldı
Dersi hep mi kaydederdi
Cevap verilmeye layık bir insan değilsiniz. Kendimden özür diliyorum bu konuyu dikkate alıp fikir belirttiğim için. Allah yolu sizinle kesişen veya kesişecek tüm meslektaşlarıma sabır versin...ve her ne iş yapıyorsanız umarım en zayıf anınızda biri de sizi böyle yakanızdan yakalayıp savurmaya çalışır...Kusura bakmayın bu işi begenmiyorsnız zor geliyorsa yapmayacaksınız meslegini seven öğrencisini sever bizde yoldan toplamıyoruz parayı okula iyi egitim alsın dövüş öğrensin diye milyarlar dökmüyorum ben!!! Sonuna kadar şikayette bulunucam herkes işini saygısıyla severk yapsın
Malesefki yasanılan bir şey kimsenin burda yalan atacagı yokŞikâyet dosyası kabarık olacak ve özelde çalışmaya devam edecek öyle mi?
Vallahi şaşarım.
Devlette kadrolu öğretmenler bile açık arayan velisinden, öğrencisinden yılmış kırk kat dikkatli davranıyor.
Binde bir hata yapsa olay oluyor.
Şikâyet dosyası kabarık öğretmeni özelde hiç bir kurum sahibinin tutacağına inanmam.
Bu acıdan konu bana hiç inandırıcı gelmedi.
Eğer gerçekse meslektaşım haksız.
Yanlış yapmış.
Canlı derste ne düzeni zaten Allah aşkına..
Öğretmenin yapabileceği bir şey olduğuna inanmıyorum.
Ögrenmeye istekli çocuk, disiplinli ailede bir parça uzaktan eğitim yürür.
Kalanlar hep hikaye..
Bakın 5 aydır bu öğretmen her ders çoçugum kalkmaya kalksa azarlıyordu bende artık canıma tak dedi anlıyomusunuz allah işte dedim bu ders yine birşey yapcagı kesin cekime aldım teli ve zaten olay orda koptu 5 dk sonra bu lafları dediEger oyleyse daha da garip. Cozemedim olay orgusunde sikinti var. oturmuyor bazi seyler.
Gerekli yerlere şikayet ederim. Yapılacak şey budur. Öğretmenlik mesleğinin içindeki çürük elmaları temizlemek bir nesili kurtarmaktır ben o gözle bakıyorum. Çok geçmiş olsun. O kadar arsız bir ogretmenmis ki online derste bile bunu yapabilecek biri çok şaşırdım.Mrblar 10yasında yetim oglum var iyi egitim alması için özel okula gönderiyordum şuan online ders alıyo. Oglum derslerinde cok basarılı ve saygılı bütün öğretmenleri oglumu cok seviyor bana tşk ediyorlar.ama 1tane matematik öğretmeni var 5 aydır oglum nezmn yapmaya kalksa hepşevkini kırıyor en son canıma tak dedi bende dersine katıldım kamerayı actım beni görmüyor tabiki oglum dediki öğretmenim ben soruyu yazdım bu lafın üstüne bagırarak şimdi bu bilgisayarın camını kırıcam bunu basarıcam gelip oraya senin kafanı kırıcamdedi oglum 20kişinin içinde rencide oldu aglamaya basladı şimdi siz olsanız ne yaparsınız????
Çok şükür üzerime alınmadım çünkü 1tane oglum var herkesin evladı kendine kıymetlidir ve bende elimden geldigince iyi sartlar altında yetiştiriyorum bu 1 ikincisi benim cocugum hamam tokmagı degil canı isteyen istedigi zaman bagıramaz ! 3 nefretini bende bilmiyorum yarın cimere verdigimde nefretini ona dile getirir herkes haddini bilmeli bilmezse böyle bildirirler!!Öğretmen eğer böyle davrandıysa elbette şikâyet edin. Ancak müdürün özel numarasını aramak çok saçma değil mi? Gidip resmi yollarla çözersiniz. Ben de müdür olsam açmazdım muhtemelen. Bir de ne kadar para verdiğinizi bile yazmışsınız. Çok para verince cocugunuza nasıl davranılmasını bekliyorsunuz? Verdiginiz para sizin beklentileriniz karşılamaz muhtemelen. Ya dersaneden dönüşen bir okuldur ya da merdiven altı. Bu olay dışında şu olay rahatsız ediyor beni, ben yaparım ama başkası yapamaz. Ben bağırırım ama başkası bağıramaz. Siz hiç çocuklarınıza bağırmıyor musunuz? Elbette bastırılmasını, rencide edilmesini savunmuyorum. Veliler de yapmasın diyorum. Egitim evde, doğduğumuz anda başlar. Aile evde belirli eğitimi vermemişse okulda aldığı eğitimden çok verim beklenemez. Sorumluluk duygusu gelişmemişse çocuk ödev yapmaz. Siz isterseniz en iyi okullara gönderin ancak çocuğunuzu bilim insanı yapmasını beklemeyin. Sonra hayal kırıklığı oluşuyor.
Bir de bu öğretmen nefretinin sebebi ne? Çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?