Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

2005 yılındaydı.. evet var. Ve burada da bir niteliksiz öğretmenden bahsediliyor.. kadın kendisi duymuş ses kaydı almış.. Konuşma paylaşmış.. Kadının ithamı bütün öğretmenlere değil ki.. Çocuğunun öğretmeninin yaptığına.. siz öğretmenleri ranat bırakın inanmıyorum diyerek. Konu sahibinin tek bir öğretmen ile olan durumunu.genelleme sıfatına soktunuz

Olay Veli kaygısı degil . Bu şikayetlerden hiç birsey çıkmayacağını ben de Veli de cok iyi biliyoruz . Ben mevzuatı yönetmenliği haklarını iyi bilen bir ogretmenim . Bu tür basit ,asılsız şikayetler meslektaşlarımızı mesleklerinden soğutuyor . Ben 15 yıllık ogretmenim İlk yıllarda ki idealistligim asla yok . Ha burdan yanlış anlaşılmasın öğrencilerimi her zaman cok önemsemiyorum ama ne toplumda ne velilerde ne öğrencilerde bize karşı gram saygı yok .
Bunda öğretmenlerin de hataları yok mu tonla bu cok ayrı mevzu .
ogretmnlerin bilinçli olarak bu kadar yıpratılmasının nedeni başka şeylerde konusu bura degil .

Tamam işte ses kaydı aldıysa işlem başlatabilir. Burada neyi tartışıyor gelene geçene bağırıyor? Kimse genelleme yapmıyor. Toplumun hassas noktasıdır öğretmen konuları. Üye banlatmaktan başka bir işe de yaramaz şu an burada yaptığımız.

Şimdi ben size gelsem desem ki falanca falancayı öldürdü pencereden gördüm tek tanık benim başkası duymadı görmedi napayım?
Demez misiniz bana madem kanıtın var mal mısın ne duruyorsun diye?

O öyle söylerken siz yanında sesinizi çıkaramadınız mı?
ben olsam kendimi gösterir yiyorsa gel de kır bakalım diye başlar haddini bildirirdim . 10 yaşında ki bir çocuk sonuçta ne kabahati olabilir ki .ay ben sinir oldum.

Öğretmeni şikayet etmeyi en son savunacak bir kişi olarak kesinlikle bu şahsı şikayet etmeniz lazım. Sonuçta hangi platformda ders yapıyorsa yapsın kayıt altına alınıyordur. Böyle kişilerin eğitimle alakasının kesilmesi başka öğrencilere de aynı zulmü göstermesinin önüne geçilmesi gerekir.

Bu hikayede eksik birşeyler var .o kadar veli var sadece ogluniza değil tüm sınıfa hatta branş ogretmeniyse bir kaç sınıfa giriyor hiç bir veli gormuyor mu?okul yönetimi özellikle de özel okul yani veliler canımız cigerimiz diyen kesim nasıl duyarsız kalıyor .bir şey eksik veya yanlış ama bulamadım.

Öğretmen eğer böyle davrandıysa elbette şikâyet edin. Ancak müdürün özel numarasını aramak çok saçma değil mi? Gidip resmi yollarla çözersiniz. Ben de müdür olsam açmazdım muhtemelen. Bir de ne kadar para verdiğinizi bile yazmışsınız. Çok para verince cocugunuza nasıl davranılmasını bekliyorsunuz? Verdiginiz para sizin beklentileriniz karşılamaz muhtemelen. Ya dersaneden dönüşen bir okuldur ya da merdiven altı. Bu olay dışında şu olay rahatsız ediyor beni, ben yaparım ama başkası yapamaz. Ben bağırırım ama başkası bağıramaz. Siz hiç çocuklarınıza bağırmıyor musunuz? Elbette bastırılmasını, rencide edilmesini savunmuyorum. Veliler de yapmasın diyorum. Egitim evde, doğduğumuz anda başlar. Aile evde belirli eğitimi vermemişse okulda aldığı eğitimden çok verim beklenemez. Sorumluluk duygusu gelişmemişse çocuk ödev yapmaz. Siz isterseniz en iyi okullara gönderin ancak çocuğunuzu bilim insanı yapmasını beklemeyin. Sonra hayal kırıklığı oluşuyor.
Bir de bu öğretmen nefretinin sebebi ne? Çok merak ettim.

Olay banada tuhaf geldi canlı ders zaten kayit altina alınıyor
Herkes daha titiz hele bu donemde
Sınıfta bile kameraya çekiyorlar cocuklar
Adamin cidden hasta olmasi lazım
Bu olaya bir de sadece sizin oglunuz değil diğerleri de tepki gösterir

Ben sınıf öğretmeninden de işkillendim
Çocuğu okuldan alacağım diyor öğretmenin cevabı öf ya
Komşuya anlatsa daha verimli cevap alır

Birde kamerada herksin gozu onunde kamerayi kafana geçireceğim nedir
Ben düşmanima demem

Bir de diger velilerden de sikayet geldigini anlatmis Hic profesyonelce olmayan bir olay. Buyuk ihtimal daha ilk yillari sinif ogretmeninin.
Yani ayrica konu sahibi de rlinde telefon adam bir sey dese diye mi bekledi de hemen kayda aldi onu anlamadim nasil yakaladi o ani mesela

Analık içgüdüsü herhalde onu da anlamadım
Nasıl denk getirip ses kaydı video kaydı filan aldı
Dersi hep mi kaydederdi

Birde kamerada herksin gozu onunde kamerayi kafana geçireceğim nedir
Ben düşmanima demem
Kameralı sistemde bunu diyen kişi acaba kimsenin görmediği yüz yüze derslerde nasıl

dersler kayıt altına alınıyor. tarih ve saati okul idaresine bildirerek şikayetçi olun. hatta idareyle kalmayın cimere de yazın. bir dahaki dersi ekran görüntüsü de alın ben olsam boy boy instagramda twitterda afiş ederdim de siz yapar mısınız bilmiyorum

Cevap verilmeye layık bir insan değilsiniz. Kendimden özür diliyorum bu konuyu dikkate alıp fikir belirttiğim için. Allah yolu sizinle kesişen veya kesişecek tüm meslektaşlarıma sabır versin...ve her ne iş yapıyorsanız umarım en zayıf anınızda biri de sizi böyle yakanızdan yakalayıp savurmaya çalışır...

Malesefki yasanılan bir şey kimsenin burda yalan atacagı yok

Eger oyleyse daha da garip. Cozemedim olay orgusunde sikinti var. oturmuyor bazi seyler.
Bakın 5 aydır bu öğretmen her ders çoçugum kalkmaya kalksa azarlıyordu bende artık canıma tak dedi anlıyomusunuz allah işte dedim bu ders yine birşey yapcagı kesin cekime aldım teli ve zaten olay orda koptu 5 dk sonra bu lafları dedi

Gerekli yerlere şikayet ederim. Yapılacak şey budur. Öğretmenlik mesleğinin içindeki çürük elmaları temizlemek bir nesili kurtarmaktır ben o gözle bakıyorum. Çok geçmiş olsun. O kadar arsız bir ogretmenmis ki online derste bile bunu yapabilecek biri çok şaşırdım.

Çok şükür üzerime alınmadım çünkü 1tane oglum var herkesin evladı kendine kıymetlidir ve bende elimden geldigince iyi sartlar altında yetiştiriyorum bu 1 ikincisi benim cocugum hamam tokmagı degil canı isteyen istedigi zaman bagıramaz ! 3 nefretini bende bilmiyorum yarın cimere verdigimde nefretini ona dile getirir herkes haddini bilmeli bilmezse böyle bildirirler!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…