Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Ben cocugumu hiçbirzaman yalana alıstırmadım yanında ben vardım ben sahidim görüntü var baska sahide gerek yok sanırım bir lafı sölerken 2kez düşünülmeli malesefki böyle ögretmenlere öğretmen diyemem ben

Hayır ben hiç saygımı bozmadım adalet önünde ve ilahi adalet vericek cezasını!

aynısı bize de yapılıyor maalesef... ''benim vergimle maaş alıyorsun!''

tabi biz vergi vermiyoruz zaten

hizmet almak için para ödeyen insanların karşısındakine köle veya hizmetçi muamelesi yapmasından nefret ediyorum.

herkes vergisini ödüyor,bana değil devlete ödüyorsun. ben de vergi ödüyorum. nedir yani bu kafa?

yorumunuza katılıyorum :)

Hayır ben hiç saygımı bozmadım adalet önünde ve ilahi adalet vericek cezasını!

Bazi yorumlara baksam nerdeyse ögretmeni tutacaklar. "Gelip oraya kafani kirarim" gibi bir cümleyi yetiskinlere karsi kullansak normal karsilanmiyorken, cocuga karsi kullanilsa neden signeye cekilsin. Siz gerekeni yapin. Herkesi ayni sekilde diline sahip ciksin.

Ben sizin için ve çocuğunu için demedim genel olarak söyledim ve velilerin bir kısmı dedim . Ayrıca sakin kalamıyor hemen her şeyde savunmaya geçiyorsunuz . Çocuğunuz çok etkilenmez umarım süreçten .

Ona ayar oluyorum ben zaten
Paramla rezil oldum denmiş mesela
Devlet okulunda kafalarında sıra kırıyoruz biz çünkü veliler para vermiyor diye

Herkes vergisini veriyor
Hele ki memursak keyfe bağlı olmadan veriyoruz zaten
Para verip hizmet alıyoruz iŞ bu kadar basit

Aynı siteye mesela cananeda isimli üyenin sitede bana küfretti yasal olarak haklarım ne yazsam mesela yazdığım olay gerçekten yaşanmış oluyor mu?
Bakın inanıp inanmamak size kalmıs ismimi vermek zorunda degilim bütün sitelere sordum cvbını verdi avukat bey olay aynı buraya anlattıgım gibi orayada yazdım neyin muhasebesini yapıyorsunuz????

Aynı siteye mesela cananeda isimli üyenin sitede bana küfretti yasal olarak haklarım ne yazsam mesela yazdığım olay gerçekten yaşanmış oluyor mu?
Yani avukata danıştım , yazıştım reelde biriyle demek istemiş

Yooo mümkün. 5. Sınıfa giderken metin okurken bir yerde takldm diye benim öğretmenm beni yakamdan tutup savurmuştu mesela Her öğretmeni de pürü pak zannetmeyin
Siz 5. Siniftayken yil kacti,bu sene mi? Gecmiste oluyordu dedim zaten. Ana haberlere cikardi bizim zamanimizda,ogretmenin elinde kizilcik sopasi,cetvel,coluk cocugu dikmis tahtanin onune. Bunlar hep yasandi. Ama simdi sanmiyorum. Yasansa da zaten geregi yapiliyor. Eskiden yapilmazdi. Kimseyi ak pak zannetmiyorum,niteliksiz ogretmen,niteliksiz ogrenci,niteliksiz idareci,niteliksiz veli her zaman her yerde var. Tipki niteliksiz avukat,doktor,muhendis,hemsire,bakkal cakkal oldugu gibi.

Şikâyet dosyası kabarık olacak ve özelde çalışmaya devam edecek öyle mi?
Vallahi şaşarım.

Devlette kadrolu öğretmenler bile açık arayan velisinden, öğrencisinden yılmış kırk kat dikkatli davranıyor.
Binde bir hata yapsa olay oluyor.

Şikâyet dosyası kabarık öğretmeni özelde hiç bir kurum sahibinin tutacağına inanmam.

Bu acıdan konu bana hiç inandırıcı gelmedi.

Eğer gerçekse meslektaşım haksız.
Yanlış yapmış.
Canlı derste ne düzeni zaten Allah aşkına..
Öğretmenin yapabileceği bir şey olduğuna inanmıyorum.
Ögrenmeye istekli çocuk, disiplinli ailede bir parça uzaktan eğitim yürür.
Kalanlar hep hikaye..

Sanırım bu cevap olmustur inanmayanlara
Kkya yazdiginiz gibi baska bir sitede de yazmissiniz bunu.
Olayin gercekten yasandigini iddia ediyorsaniz,verirsiniz bir avukata delillerinizle birlikte,sosyal medyaya da verirsiniz,hatta haber kanallarinin whatsap numaralarina da yollarsiniz kanitlarinizi icabina bakarlar. Burada bu konuyu acmak sadece ortalik karistirip uye banlatmaya yarar,baska da bir ise yaramaz.

Ben inanıyorum, devlette olsa inanmazdım.
Özel kurumlar kusura bakmasınlar ama dingonun ahırı şeklinde.
Sahibinin dıdısının dıdısıyla kurulan kadrolar olduğu sürece de bu düşüncem değişmez.
Özellikle franchise okullardan bahsediyorsak alası, dik alası mevcut.

Bakın inanıp inanmamak size kalmıs ismimi vermek zorunda degilim bütün sitelere sordum cvbını verdi avukat bey olay aynı buraya anlattıgım gibi orayada yazdım neyin muhasebesini yapıyorsunuz????
Yazma tarzınızdan sürekli biri bana bağırıyor gibi hissediyorum gerçekten
Anlatmaya çalıştığım şey gönderdiğiniz resim herhangi bir kanıt yerine geçmiyor.
Zaten insanlarn şüphesi konuyu çarpıtarak anlattığınız yönünde.
Doğal olarak kendi anladığınız şekilde yazacaksınız her yere.
Siz okul idarenize veya milli eğitime şikayet dilekçesi verin. Olay araştırılsın gereği yapılsın.

Sizin adınıza çok üzüldüm bende aynı öğretmen mobingiyle karşılaştım... kızımı okuldan aldım çok şükür çok mutlu şimdi... sadece uyarı cezası aldı ama ona hakkım helal değildir bir anne olarak bizi çok üzdü kızımdan dolayı... Ne gerekiyorsa yapın sonra keşke demeyin

Kesinlikle oğretmenle muhattap olmayin okul idaresiyle gorusup sikayetci olun.
Ne demek ogrenciye kafani kirarim demek?! Gel gec karsima neyi kimi kiriyosun sen diye ogretmen olacak kisiye hesap sormak var da hakliyken haksiz duruma dusmeyin. Cocuk ister cok iyi bir ogrenci olsun ister cok vasat ogrenci olsun fark etmez ogretmenleri dahil kimse rencide edici laflar kullanamaz. Hakkinizi arayin. Her ogretmen kutsal meslegi icra edemiyor maalesef ornegi cok. Her meslekte oldugu gibi. Devlet okulu yada ozel okul fark etmiyor meslegini askla yapan ogretmenler de var bu kisiler gibi cocuk egitiminden bihaber niteliksiz kisiler de var.. cocugunuz ciddi etkilenecek hemen onlem alın yonetim ciddiye almiyorsa hukuki yollara basvurup hakkinizi arayin. (Bu arada bende öğretmenim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…