Ben cocugumu hiçbirzaman yalana alıstırmadım yanında ben vardım ben sahidim görüntü var baska sahide gerek yok sanırım bir lafı sölerken 2kez düşünülmeli malesefki böyle ögretmenlere öğretmen diyemem benVelilerin bir kısmı maalesef bire bin katarak anlatır . Öğretmeni hep düşman gibi görüp açığını kollarlar sebep nedir bilinmez ama asla memnun olmazlar hiçbir şeyden . Çocuklar da artık anne babalarını taklit ediyorlar . Daha açık algıları ve anne babanın dedikleri onları da etkiliyor. Yalan söyleyip öğretmeni zor durumdan bırakan çok çocuk gördüm . Yetiştirilme biçimi çok önemli .
Hayır ben hiç saygımı bozmadım adalet önünde ve ilahi adalet vericek cezasını!Sahsen sikayet ederdim. Kayit da var. Orda oglunuz tarafindan bir provokasyon olup olmadigi da belli olur. O laflari yasal yoldan bir güzel yediririm (kesinlikle gidip o kisiyle kavga ediyim demeyin). Hepimiz gerginiz biraz Heleki 2020 herkesi yipratti biraz ama böyle laflar ögrenciye karsi kabul edilir degil.
aynısı bize de yapılıyor maalesef... ''benim vergimle maaş alıyorsun!''Para ödüyorsunuz karşılığında hizmet alıyorsunuz
Para verdim de para verdim tavrınız rahatsız edici gerçekten
Kimse sizin köleniz değil para verdiniz diye
Anlattığınız doğruysa dilekçe yazın dersi izlerler ve kim haklıysa gereği yapılır
Sınıf öğretmeninin of ya yazması da ayrı bir ilginç ayrıca
O nasıl bir mesleki yaklaşım?
Hayır ben hiç saygımı bozmadım adalet önünde ve ilahi adalet vericek cezasını!
Ben sizin için ve çocuğunu için demedim genel olarak söyledim ve velilerin bir kısmı dedim . Ayrıca sakin kalamıyor hemen her şeyde savunmaya geçiyorsunuz . Çocuğunuz çok etkilenmez umarım süreçten .Ben cocugumu hiçbirzaman yalana alıstırmadım yanında ben vardım ben sahidim görüntü var baska sahide gerek yok sanırım bir lafı sölerken 2kez düşünülmeli malesefki böyle ögretmenlere öğretmen diyemem ben
Ona ayar oluyorum ben zatenaynısı bize de yapılıyor maalesef... ''benim vergimle maaş alıyorsun!''
tabi biz vergi vermiyoruz zaten
hizmet almak için para ödeyen insanların karşısındakine köle veya hizmetçi muamelesi yapmasından nefret ediyorum.
herkes vergisini ödüyor,bana değil devlete ödüyorsun. ben de vergi ödüyorum. nedir yani bu kafa?
yorumunuza katılıyorum :)
Internette biryere yazılmış bir yazı tıpkı buraya yazdığınız gibi. Tum yazıların Gercek oldugunu göstermez.Sanırım bu cevap olmustur inanmayanlara
Sanırım bu cevap olmustur inanmayanlara
Ne sacmalıyosunuz saatine ve olaya bakarsınız anlarsınız benim durumum anlattım burdaInternette biryere yazılmış bir yazı tıpkı buraya yazdığınız gibi. Tum yazıların Gercek oldugunu göstermez.
Aynı siteye mesela cananeda isimli üyenin sitede bana küfretti yasal olarak haklarım ne yazsam mesela yazdığım olay gerçekten yaşanmış oluyor mu?Ne sacmalıyosunuz saatine ve olaya bakarsınız anlarsınız benim durumum anlattım burda
Bakın inanıp inanmamak size kalmıs ismimi vermek zorunda degilim bütün sitelere sordum cvbını verdi avukat bey olay aynı buraya anlattıgım gibi orayada yazdım neyin muhasebesini yapıyorsunuz????Aynı siteye mesela cananeda isimli üyenin sitede bana küfretti yasal olarak haklarım ne yazsam mesela yazdığım olay gerçekten yaşanmış oluyor mu?
Yani avukata danıştım , yazıştım reelde biriyle demek istemişAynı siteye mesela cananeda isimli üyenin sitede bana küfretti yasal olarak haklarım ne yazsam mesela yazdığım olay gerçekten yaşanmış oluyor mu?
Siz 5. Siniftayken yil kacti,bu sene mi? Gecmiste oluyordu dedim zaten. Ana haberlere cikardi bizim zamanimizda,ogretmenin elinde kizilcik sopasi,cetvel,coluk cocugu dikmis tahtanin onune. Bunlar hep yasandi. Ama simdi sanmiyorum. Yasansa da zaten geregi yapiliyor. Eskiden yapilmazdi. Kimseyi ak pak zannetmiyorum,niteliksiz ogretmen,niteliksiz ogrenci,niteliksiz idareci,niteliksiz veli her zaman her yerde var. Tipki niteliksiz avukat,doktor,muhendis,hemsire,bakkal cakkal oldugu gibi.Yooo mümkün. 5. Sınıfa giderken metin okurken bir yerde takldm diye benim öğretmenm beni yakamdan tutup savurmuştu meselaHer öğretmeni de pürü pak zannetmeyin
Böyle bir öğretmenin şikayet dosyası kabarıktır diye düşünüyorum.
İlla ki bugüne kadar diğer velilerden de şikayet eden olmuştur.
Yaptığı çok çok yanlış.
Belki düzen sağlamak adına sert polisi oynuyor desek o üslupla zaten ordinaryus olsa ne verebilir çocuklara?
Bunun çok daha başka yolları var ama hakaret, tehdit gibi aba altından sopa göstermek kabul görebilir bir durum değil.
Direkt olarak müdürle görüşün derim.
Kkya yazdiginiz gibi baska bir sitede de yazmissiniz bunu.Sanırım bu cevap olmustur inanmayanlara
Ben inanıyorum, devlette olsa inanmazdım.Şikâyet dosyası kabarık olacak ve özelde çalışmaya devam edecek öyle mi?
Vallahi şaşarım.
Devlette kadrolu öğretmenler bile açık arayan velisinden, öğrencisinden yılmış kırk kat dikkatli davranıyor.
Binde bir hata yapsa olay oluyor.
Şikâyet dosyası kabarık öğretmeni özelde hiç bir kurum sahibinin tutacağına inanmam.
Bu acıdan konu bana hiç inandırıcı gelmedi.
Eğer gerçekse meslektaşım haksız.
Yanlış yapmış.
Canlı derste ne düzeni zaten Allah aşkına..
Öğretmenin yapabileceği bir şey olduğuna inanmıyorum.
Ögrenmeye istekli çocuk, disiplinli ailede bir parça uzaktan eğitim yürür.
Kalanlar hep hikaye..
Yazma tarzınızdan sürekli biri bana bağırıyor gibi hissediyorum gerçektenBakın inanıp inanmamak size kalmıs ismimi vermek zorunda degilim bütün sitelere sordum cvbını verdi avukat bey olay aynı buraya anlattıgım gibi orayada yazdım neyin muhasebesini yapıyorsunuz????
İnsanların şüphesi konuyu çarpıtarak anlattığı yönünde.Yani avukata danıştım , yazıştım reelde biriyle demek istemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?