- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Benim de bu sene 1. Sınıf . Ahh neler yaşıyoruz . Her ay online toplantıda diyorum yanlarında olmayın kendisi söz hakkı istesin kendi konuşsun ama yok bi beş kişi sürekli yanında çocuklarının .Çok haklisiniz benim oğlumda birinci sınıfa gidiyor birkaç veli var işyerinden derse bağlanıp izliyorlar çok büyük terbiyesizlik bence öğretmeni denetliyorlar resmen
Bakın hanfendi yanında ben vardım 30yasındayım bu yasımdan sonra yalan sölicek halim yok ve elimde görüntü ses kaydı var anlıyormusunuz yani ortada ne bir iftira var ne bir yalan . Bu kadar cahil bir insan degilim cimere şikayet ettigimde neler olucagını bilebiliyorum yaniKonu sahibi arkadaşa genel tepkiler. Olayı çok anlamlandiramadik. Benim kardeşim 6. Sınıfa giderken okula başladığında bir ogretmeni sınıfta ses yüzünden bağırmış. Bağırırken de kardeşimin yüzüne de bakmış. Bize biraz abartarak anlattı ve biz de tepki verdik, okulla konuştuk ve hallettik. Bir sene sonra öğretmen değişince kardeşim "keşke o Öğretmen olsaydı yeni olanı sevmedim" dedi. Öğretmen çok iyi ve deneyimli bir öğretmendi. Biz de bu olaydan sonra karışmadık ilişkisine. Öğretmene bırakmak daha iyi gibi. Konu sahibi öfkeli ama olayda eksik bir şeyler var gibi.
Sadece ben yanındayım ev sessiz evde birtek ben oldugum için ister istemez diger odada duyuyorum . Malesefki okul degiştiricem canıma tak etti artık yani şuan hukuksal bir olay olmasa videoyu buraya yükleyip dinlemenizi ck isterdim kactane kendi hocalarıma yolladım videoyu yu şok oldularBenim de bu sene 1. Sınıf . Ahh neler yaşıyoruz . Her ay online toplantıda diyorum yanlarında olmayın kendisi söz hakkı istesin kendi konuşsun ama yok bi beş kişi sürekli yanında çocuklarının .
konu sahibi eğer olayların bası sonu tam anlattığınız gibiyse okul hiç kurumsal degil . Merdiven altı Ozel okullardan biri . Okulunuzu değiştirmek en mantıklısı .
Aramakla olmaz madem sizin icin cimere sikayet edecek kadar onemli bir konu gidip goruseceksiniz anlatacaksiniz.Müdür yardımcısını aradım ve hepsinin haberi vamıs bir geri dönüş olup özür dilemediler
tamam üzgünsünüz, üzerinize gelmeyeceğim, geçmiş olsun.Bakın hanfendi yanında ben vardım 30yasındayım bu yasımdan sonra yalan sölicek halim yok ve elimde görüntü ses kaydı var anlıyormusunuz yani ortada ne bir iftira var ne bir yalan . Bu kadar cahil bir insan degilim cimere şikayet ettigimde neler olucagını bilebiliyorum yani
Size tavsiyem ekonominiz yetiyorsa bilenen köklü egitim kurumlarına gönderin . Eğitimde tecrübe cok cok önemli .Sadece ben yanındayım ev sessiz evde birtek ben oldugum için ister istemez diger odada duyuyorum . Malesefki okul degiştiricem canıma tak etti artık yani şuan hukuksal bir olay olmasa videoyu buraya yükleyip dinlemenizi ck isterdim kactane kendi hocalarıma yolladım videoyu yu şok oldular
Sizin anlattığınız hikaye ile diğer hikaye çok farklı anne kendisi görmüş tüm olan biteni. Ortada saygısızca bir tavır, şiddet içerikli söylem var. Ayrıca yetkili kişilere bildirildiği halde bir dönüş olmamış en azından öğretmeni çocuğun kalbini almak amaçlı bir yaklaşım sergileyip özgüvenini onarmaya çalışmalı. Özgüveni eksik her birey toplumumuz adına bir kayıpKonu sahibi arkadaşa genel tepkiler. Olayı çok anlamlandiramadik. Benim kardeşim 6. Sınıfa giderken okula başladığında bir ogretmeni sınıfta ses yüzünden bağırmış. Bağırırken de kardeşimin yüzüne de bakmış. Bize biraz abartarak anlattı ve biz de tepki verdik, okulla konuştuk ve hallettik. Bir sene sonra öğretmen değişince kardeşim "keşke o Öğretmen olsaydı yeni olanı sevmedim" dedi. Öğretmen çok iyi ve deneyimli bir öğretmendi. Biz de bu olaydan sonra karışmadık ilişkisine. Öğretmene bırakmak daha iyi gibi. Konu sahibi öfkeli ama olayda eksik bir şeyler var gibi.
Çocuğunuzdan hiç şikayet almadınız mı şimdiue kadar bu öğretmen hakkındaBende ondan korkuyorum ben yokken olsa yalanlıcaktı belki ama kayıtta var
Kendi okulundaki öğretmenlere göndermedim benim okulumdaki hocalarıma danıstım onlardan bilgi aldım . Evet çok büyük hata etmişim buraya göndermekle ,oglumun yanındada konuyu kapattık cok yıprandı kurdesen oldu 2gündür duygusal ck agladı bu durumaSize tavsiyem ekonominiz yetiyorsa bilenen köklü egitim kurumlarına gönderin . Eğitimde tecrübe cok cok önemli .
Olayı çocuğunuzun yanında cok dillendirmeyin ve bence başka ogretmenlere de gönderip bu olayı dedikodu malzemesi yaptırmayın.
Asgari ücret mevzusunu bilemem bununla birlikte formasyonu-yeterliliği olmayan hiç kimseyi öğretmen olarak atayamıyoruz özel okul da olsak.Öğretmen bir yakinim var. Derslere veliler gelmemeli demesine rağmen artık ortaokula geçmiş koca koca çocukların anneleri dersi izlemeye gelip müdahale etmeye calisiyolarmis. Oğlum parmak kaldırmış siz onu kaldirmamissiniz diye arayan tiplere sahit oldum. Üstelik hiperaktif diğer çocukları döven çocuklarını özel çocuk diye adlandirip ekstra ilgi talep eden veliler de var. Oglunuzun yetim olmasını belirtmeniz niyedir anlayamadım ama dediginiz gibi bı olay varsa yetim olsun ya da olmasın tüm çocukların öğretmenleri için aynı yaptirimi uygulamalilar. Bu arada özel okullarda öğretmenleri asgari ucrete çalıştırdıklarıni ve eğitim fakültesi mezunu yada pedagojik formasyon almayan kişilerden de oluştuğunu biliyor olmalisiniz
velimiz belli ki dandik bir özel okula gönderiyor çocuğunu. kardeşim şuan devlette öğretmen ama atama beklediği dönemde böyle yerlerle görüşmeye çok gitti. neler gördük neler. daha geçenlerde çok popüler ve oldukça para koparan özel bir kurumun öğretmenlere maaşlarını asırlardır vermediğini öğrendi millet(biz biliyoduk hep) hangi yasallıktan söz ediyoruz ki azizimAsgari ücret mevzusunu bilemem bununla birlikte formasyonu-yeterliliği olmayan hiç kimseyi öğretmen olarak atayamıyoruz özel okul da olsak.
MEBBİS’e girişi yapılıyor okulda çalışan herkesin.
MEBBİS’e eğitim-mezuniyet bilgilerinin girilmesi zorunlu yani bu dediğiniz çok istisnai bir durum olarak belki yapılmıştır yani kaçak atamasız öğretmen-personel çalıştıran tek tük kurum vardır ama ‘özel okullar böyle’ diyerek genellemek doğru değil.
Not: Özel okul müdürüyüm.
Aynen öyle çok haklısınızHerkes isini dogru yapmayi ogrensin.O cocuklarin ozguvensizligine neden olurken iyi
Siz sikayet ettiginizde sadece sizin degil o ogretmencik denilen sahsin karsisina cikacak bir suru ogrenciyi de kurtarmis olursunuzAynen öyle çok haklısınız
Siz sikayet ettiginizde sadece sizin degil o ogretmencik denilen sahsin karsisina cikacak bir suru ogrenciyi de kurtarmis olursunuz
Aa bana niye carlıyosun? Kendi görüşümü yazamayacak mıyım ?Üstüne bi de teşekkür etsin isterseniz!? Ne hakla öyle konuşabilir çocuğa? Ne münasebet yaa. Büyütürken ne hassasiyetle büyütüyoruz, aman geleceğini etkilemesin diye! "Eğitimsiz eğitimcinin" teki çıkacak çocuğa şu kelimeleri sarfederek! Onu klozetin suyunda boğarım.
Banımı yemeye hazırım.
Ücret politikası başka yeterliliği olmayanı atamak başka şey.velimiz belli ki dandik bir özel okula gönderiyor çocuğunu. kardeşim şuan devlette öğretmen ama atama beklediği dönemde böyle yerlerle görüşmeye çok gitti. neler gördük neler. daha geçenlerde çok popüler ve oldukça para koparan özel bir kurumun öğretmenlere maaşlarını asırlardır vermediğini öğrendi millet(biz biliyoduk hep) hangi yasallıktan söz ediyoruz ki azizim
ben tüm özel okullar falancadır diye bir yorum yapmadım kendi kendinize kırılmanıza gerek yokÜcret politikası başka yeterliliği olmayanı atamak başka şey.
Yaklaşık 11 yıldır müdürlük yapıyorum öncesinde bir o kadar öğretmenlik yaptım.
Farklı pek çok özel kurumda çalıştım.
Eşim hakeza aynı şekilde.
Kardeşinizin yaşadığı olumsuz deneyim ve Doğa Koleji’nin ödemediği ücretler tüm özel okulların denetimsiz-usülsüz iş yaptığının göstegesi olamaz.
Genelleme ve toptancı yaklaşım her konuda olduğu gibi özel okul konusunda da yanlış bana göre, anlatmak istediğim bu.
Niye kırılacağım?ben tüm özel okullar falancadır diye bir yorum yapmadım kendi kendinize kırılmanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?