Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

hayır ben kendi zamanımdan yola çıkmadım..
hala var.
geçen sene daha pandemi başlamadan büyüğün ingilizce öğretmeni sınıfta bir çocukla tartıştı çocuğa bütün sınıfın önünde çıkışta görüşelim demiş. özel okul dikkatini çekerim. okuldan atıldı öğretmen. yalnız konu sahibesinin okul idaresi vasıfsız. sınıf öğretmeni yetersiz. merdiven altı özel okul mübarek.

Bence siz öğretmenle değil okulla uğraşın. Okul okul değil resmen, veliye karşı tutumları sıfır sıfır sıfır.... Ben özel okulda çalıştım öğretmenim böyle birşey ne gördüm ne duydum

Her meslekte oldugu gibi bizim meslegimizde de bazen boyle tatsiz seyler yasanabiliyor. Bizim isimiz sabir isi tabi ki sabrimizin kalmadigi zamanlar olabiliyor ama ne olursa olsun soylenen cumlenin savunulacak bir yeri yok.
Ama yine de olay sanki biraz tuhaf gibi...
Iki taraf icin talihsiz bir olay olmus maalesef.
Ama yine de siz okul idaresiyle gorusseniz iyi olur. Belki bir aciklamalari vardir.

Son düzenleme:
Sanırım bu cevap olmustur inanmayanlara

Eklentiler

• 9FD988A5-D293-4E72-B550-CE1AD45324A7.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 144
  • CF1C7FAB-CCB8-44A4-AB17-2A1F861EA57F.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 156
Konuya inanmadim kusura bakmayin.
Ozel olsun devlet olsun boyle bir sey mumkun degil. Lutfen su ogretmenler uzerinden sacmasapan konular acmayin artik ya
Yooo mümkün. 5. Sınıfa giderken metin okurken bir yerde takldm diye benim öğretmenm beni yakamdan tutup savurmuştu mesela Her öğretmeni de pürü pak zannetmeyin

İgnenin acıtmasıyla bir öğrenciye bağırmak aynı sey degil birisi olagan bir durum tıp okudugunuza göre bilirsiniz zaten igne acitabilir ama ogretmen bagirmamali bunun sonu öğrencinin derse istemeden girmesine ve başarısızlığa çıkar.

Sanırım bu cevap olmustur inanmayanlara
Bu yazdıklarınızın hiçbirinde karşı taraftan onaylanma yok ki rhareketin yapıldığına dair veya sizin anlattığınız şekilde yaşandığına dair

Elinizdeki kanıtın ne olduğu açık değil yani
Sınıf öğretmeninizle mesajlaşmada da hiç açık değil konu

Ortaokulda bir ogretmenimiz erkeklerin kafasına eski 50bin TL ile ( bozuk para ) vura vura geçerdi.

Doğru sölüyosunuz 27bin veriyorum elde var sıfır malesef

Evet bu tarz velileri biliyorum canlı ders boyunca gözünü dersten ayırmaz . Öğretmen ne yaptı kaç dakika derste durdu , kime söz hakkı verdi vs vs . Öğretmen açığı arayan veli türü . Bir de bunun özel okul versiyonu vardır ki ,benim paramla maaş alıyorsuncular .Ben olayın aşırı abartıldığını düşünüyorum . Öğretmeni savunmuyorum ama o kadar da söylediğini sanmıyorum veliler abartmaya bayılır çünkü . Aman senin kafanı kırarım demiştir belki . Ama bu bile yanlış aslaaa savunmuyorum . Dememeli kesinlikle . Veli bunu bire bin katıp anlatır . Oturur öğretmenle konuşursun bu söylediğiniz hoşuma gitmedi diye . Sebebini sorarsınız vs . Hele bir de fişekçiler var ki hemen karakola git demiş yuh ya . Tecavüzcüler, hırsızlar ortalıkta fink atsın öğretmeni canlı derste kızdı diye müebbet verilsin . Bazıları cidden ne kadar şuursuzca yorum yapıyor !

İnanıp inanmamaktan bağımsız size birebir yaşadığım 2 olayı anlatayım.

Müdür yardımcısı olarak görev yaptığım okulda kapının önünde duruyorum. Bir veli yaldır yaldır geliyor. Ne olduğunu sordum. Matematik öğretmenini şikayet etmek istediğini söyledi. Öğrencisi çok başarılı bir kız. Onur öğrencisi desem yeri var. Olay şu. Son bir iki deneme de başarısı biraz düşüyor. Öğretmeni de dikkatli olması konusunda nasihat veriyor. En ufak kırıcı bir cümle kurmadan. Neymiş efendim arkadaşlarının yanında çocuğu üzülmüş :) Öğretmeni de tanısanız öyle kibar öyle özverili bir insan ki. ben şikayet falan almam gidin Milli eğitime şikayetinizi almadığımı belirtip benimle birlikte şikayet edin öğretmeni deyip gönderdim...

İkinci olayda benim velim okul yönetimini şikayet etmiş. Şikayet konusu kantinin kapatılması. Neymiş efendim, diğer çocuklar bir şeyler alınca kendi çocuğu da para istiyormuş. Kantin kapatılsınmış.

Gerçek olayların yanında ne saçmalıklarla uğraştığımız için biraz tedbirli yaklaşmamız normal.

Üstüne bi de teşekkür etsin isterseniz!? Ne hakla öyle konuşabilir çocuğa? Ne münasebet yaa. Büyütürken ne hassasiyetle büyütüyoruz, aman geleceğini etkilemesin diye! "Eğitimsiz eğitimcinin" teki çıkacak çocuğa şu kelimeleri sarfederek! Onu klozetin suyunda boğarım.

Banımı yemeye hazırım.

Niye hep aklıma bu geliyor

Tekrar ve son kez söylüyorum, kişinin şikayet edilmemesi taraftarı değilim. Önce kişiyi uyarmak düzelmemesi durumunda şikayet etmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Kişiye rahatsızlığımızı bildirdikten sonra kendisini düzeltebilir. Düzeltmezse şikayet en doğal hakkımızdır. Bu şahsi fikrim. Ve konuya son mesajım. Sevgiler.

Kusura bakmayın ama abartı bir durum yok hakaret yemek için ben oglumu yollamıyorum sizinde birgün cocugunuzun basına gelirse yalayıp yutarsınız lafını ben yutmuyorum herkes ilk önce saygısını bilicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…