merhaba pkolular burda toplanalım mı??

hoşbuldum cnm
ben bılmıyorum yumurtam oluyomu olmuyomu çatlıyomu çatlamıyomu hiç alttan bakmadılar bana henuz....
bu arada kızlar bu ay hıç akıntım gelmedı. yumurtlamadım mıkı ben ya:26:

sibelcim bende de hiç olmadı normalde hep akıntım vardır ama bu ayı kupkuru geçirdim ama biliyosun doktor kontrolündeyim yumurtam oldu hatta çatladı bile ama akıntı bende hiç olmadı salgı inceleme olayıda hikaye sanırım

geldım adaşım
pekı yumurtan olup olmadığına naısl bakıyorlar alttan muayeneyle mı normal ultrasonla mı

sağol canım hoşbulduk :)
ben bi acaibim herhalde ya bi ay klomen tedavisi oldum kist oldu sonra 2 ay kistim geçmedi doktora gidince mantar var dedi fitil kullanmaya başladım fitil kullanırken çok kanamam oldu gene doktora gittim kist çatlamış onun için kanama oldu dedi primolut verdi bi de glukofen kullanıyorum Allah hepimize şifa versin çok zor yaaasizin kullandığınız ila.ç falan var mı

hoşgeldin audry canım benim.senin bıdığın var mıydı?anlatsana biraz ne süreçler geçirdin .birbirimizle fikir açısından faydalı olur değil mi canım?*

ben 5 aylık evliyim henüz.oldum olası adetlerim düzensizdir.doktorum 1 sene kendimiz denememizi söyledi 1senden önce tedaviye başlamıyor.ben zayıf sayılabilecek kilodayım,öyle aman aman tüylenmem falan da yok. tek derdim 2-3 ayda bir adet olmam malesef yumurtlama bozukluğu ve gebe kalmak zor olcak sanırım

merhaba arkadaşlar ben de galiba pko var 1 ay tedavi oldum doktorum şimdi söylüyo bunu yumurtam oluşuyo fakat çatlamıyo sizde de aynı sorun mu var?

pko varsa yumurta oluşamıo tatlım. 18-20 mm olması gerek çatlamsı için, yani yumurta denebilmesi için. bnm de aynen öyle 12-13 de kalıo büyümüo ve çatlamıo..ve bu çatlamayan foliküller her ay her ay orda kalıp küçük ve çok sayıda kistçikleri oluşturuyo. bu da ultrasonda görünüo zaten ve pko olmuş oluo sonra da uyuz pko ile uğraşmak kalıo geriye

canım biraz talihsizlik olmuş sanırım sende üstüste gelmiş hepsi bende serophene kullanıyorum hatta kullandım bitti beklemedeyim hayırlısı serophene de biliyosundur belki klomen gibi bi ilaç

canım genelde doktorlar pko teşhisi koyarsa 1 yıl deneyin demiyolar sanırım yada ben yanlış biliyorum tedaviye başlasan çok çabuk sonuç alırsın bence önce düzenli regli için ilaç verirler sanırım sonrada yumoşunu büyütürler

canım benimde çatlıyo ama yeterince büyümüyo hepsinin tedavisi var çok şükür iğneyle falan çatlatırlar yeter ki Rabbim nasip etsin

amin inşallah ya ben geçen ay çatlatma iğnesi olduğum halde kist oldu sonra ara verdik tedaviye sonra mantar oldu fitil kullanırken çok acaip kanamam oldu doktora gittim kist çatlamış onun için kanama oldu dedi primolut verdi türlü türlü sıkıntılar Allah beterinden saklasın herkesi

hadi yaa ben geçen ay klomen tedavisi gördüm yumurtam 17mm olmuş çatlatma iğnesi oldum sonra adetliyken gittim kist olmuş dedi doktor ara verdik tedaviye sonra bi daha gittim mantar gözüktü fitil falan verdi doktor fitil kullanırken acaip kanamam oldu gene koştum doktora kist çatlamış onun için kanama oldu dedi doktor primolut diye bi hap verdi adam gibi bi doktor bulamadım yaa vanda oturuyorum Allah hepimize şifa versin canım

hakısın Sıbel dr çok onemlı. sabahtan berı dr arıyorum ama bır aydan once randevu vermıyo hıçbırı. nasıl ış bu anlamadım ben. ya acılse benım durumum. en son bır tıp merkezınden randevu aldım pazartesıye
sen hangı şehirdeydın

canım biraz talihsizlik olmuş sanırım sende üstüste gelmiş hepsi bende serophene kullanıyorum hatta kullandım bitti beklemedeyim hayırlısı serophene de biliyosundur belki klomen gibi bi ilaç

ayy hayırlısı inşallah canım benim inşallah olur acaip yıpratıcı bi süreç inşallah çok uğraşmadan gelir bebişler:)

amin canım Allah daha beterinden saklasın hepimizi kistten kurtulmuş oldun değilmi

ben burdurdayım cnm benim doktoruma giden bi arkadaşım var kimisi çok memnun kimisi hiç sevmemiş yıldız uyumu sanırım ben bayıldım kadına gerçi ben ıspartaya gidiyorum doktora burdurda özel hastane yok devlette çok kalabalık olduğundan ilgilenmiyo doktorlar sen nerdesin cnm

canım 4 ay önce 6cm bende de kist vardı doktor pragnova die bi ilaç vermişti erimiş gitmiş

canım bana da primolut diye bi ilaç verdi kanamamı durdurdu biraz ama adeti geciktiriyomuş inşallah dengemi bozmaz bi de glukofen diye bi ilaç kullanıyorum senin geçti mi kistlerin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…