- Konu Sahibi mutluluk_27
-
hoşbuldum cnm
ben bılmıyorum yumurtam oluyomu olmuyomu çatlıyomu çatlamıyomu hiç alttan bakmadılar bana henuz....
bu arada kızlar bu ay hıç akıntım gelmedı. yumurtlamadım mıkı ben ya:26:
ben bi acaibim herhalde ya bi ay klomen tedavisi oldum kist oldu sonra 2 ay kistim geçmedi doktora gidince mantar var dedi fitil kullanmaya başladım fitil kullanırken çok kanamam oldu gene doktora gittim kist çatlamış onun için kanama oldu dedi primolut verdi bi de glukofen kullanıyorum Allah hepimize şifa versin çok zor yaaasağol canım hoşbulduk :)
hoşgeldin audry canım benim.senin bıdığın var mıydı?anlatsana biraz ne süreçler geçirdin .birbirimizle fikir açısından faydalı olur değil mi canım?*
merhaba arkadaşlar ben de galiba pko var 1 ay tedavi oldum doktorum şimdi söylüyo bunu yumurtam oluşuyo fakat çatlamıyo sizde de aynı sorun mu var?
geldım adaşım
pekı yumurtan olup olmadığına naısl bakıyorlar alttan muayeneyle mı normal ultrasonla mı
ben bi acaibim herhalde ya bi ay klomen tedavisi oldum kist oldu sonra 2 ay kistim geçmedi doktora gidince mantar var dedi fitil kullanmaya başladım fitil kullanırken çok kanamam oldu gene doktora gittim kist çatlamış onun için kanama oldu dedi primolut verdi bi de glukofen kullanıyorum Allah hepimize şifa versin çok zor yaaasizin kullandığınız ila.ç falan var mı
ben 5 aylık evliyim henüz.oldum olası adetlerim düzensizdir.doktorum 1 sene kendimiz denememizi söyledi 1senden önce tedaviye başlamıyor.ben zayıf sayılabilecek kilodayım,öyle aman aman tüylenmem falan da yok. tek derdim 2-3 ayda bir adet olmammalesef yumurtlama bozukluğu ve gebe kalmak zor olcak sanırım
geldım adaşım
pekı yumurtan olup olmadığına naısl bakıyorlar alttan muayeneyle mı normal ultrasonla mı
canım benimde çatlıyo ama yeterince büyümüyo hepsinin tedavisi var çok şükür iğneyle falan çatlatırlar yeter ki Rabbim nasip etsin
pko varsa yumurta oluşamıo tatlım. 18-20 mm olması gerek çatlamsı için, yani yumurta denebilmesi için. bnm de aynen öyle 12-13 de kalıo büyümüo ve çatlamıo..ve bu çatlamayan foliküller her ay her ay orda kalıp küçük ve çok sayıda kistçikleri oluşturuyo. bu da ultrasonda görünüo zaten ve pko olmuş oluosonra da uyuz pko ile uğraşmak kalıo geriye
canım biraz talihsizlik olmuş sanırım sende üstüste gelmiş hepsi bende serophene kullanıyorum hatta kullandım bitti beklemedeyim hayırlısı serophene de biliyosundur belki klomen gibi bi ilaç
amin inşallah ya ben geçen ay çatlatma iğnesi olduğum halde kist oldu sonra ara verdik tedaviye sonra mantar oldu fitil kullanırken çok acaip kanamam oldu doktora gittim kist çatlamış onun için kanama oldu dedi primolut verdi türlü türlü sıkıntılar Allah beterinden saklasın herkesi
hakısın Sıbel dr çok onemlı. sabahtan berı dr arıyorum ama bır aydan once randevu vermıyo hıçbırı. nasıl ış bu anlamadım ben. ya acılse benım durumum. en son bır tıp merkezınden randevu aldım pazartesıye
sen hangı şehirdeydın
galiba kurtuldum ama inanılmaz kanama oldu bi de fitil falan kullandım 10 gündür kan geliyo yaa çok korktum ama bari kistten kurtulayım gerisi önemli değil falan dedim artıkamin canım Allah daha beterinden saklasın hepimizi kistten kurtulmuş oldun değilmi
ayy hayırlısı inşallah canım benim inşallah olur acaip yıpratıcı bi süreç inşallah çok uğraşmadan gelir bebişler:)
galiba kurtuldum ama inanılmaz kanama oldu bi de fitil falan kullandım 10 gündür kan geliyo yaa çok korktum ama bari kistten kurtulayım gerisi önemli değil falan dedim artık
canım 4 ay önce 6cm bende de kist vardı doktor pragnova die bi ilaç vermişti erimiş gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?