- 31 Mayıs 2009
- 2.302
- 812
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
hormonlarıma defalarca baktırdım ama değerlerim hep normal üni dönemlerimde tüylenmeyle alakalı bi problemim varmıştı ilk o zaman ultrasonla bakmışlardı o zaman pko olduğunu öğrenmiştim çok önemsememiştim :) şimdi evlenince ciddiye almaya başlamam gerektiğini anladım
teşekkür ederim destekleriniz için. hiç bitmeyecek bir süreç gibi geliyor bazen. umarım en kısa zamanda kurtuluruz.
gunaydın kızlar
hala adet olamadım ve karnım ağrıyo on gundur. kesın kıst çıktı gene bendepazartesı gıdıcem galıba doktora
sibel nasılsın canım
canım 2 tane sibel olduk artık üzerime alındım cvp veriyorumbugün güneşli burası ve güneşli hava beni hep çok motive etmiştir güne hep daha iyi başlarım bu sayede baya keyifliyim anlayacağın
bence süper olurrr :)) ben de pkolyum
merhaba arkadaşlar ben de galiba pko var 1 ay tedavi oldum doktorum şimdi söylüyo bunu yumurtam oluşuyo fakat çatlamıyo sizde de aynı sorun mu var?
hos geldin.zaten pkoda yumurta tembelliği var canım o nedenle tedaviler veriliyor
fark ettim canımsadece sen online oldğun için tam nick belirtmedim.keyifli olman süper.birazda bana bulassın topik aracılığıyla
merhaba arkadaşlar ben de galiba pko var 1 ay tedavi oldum doktorum şimdi söylüyo bunu yumurtam oluşuyo fakat çatlamıyo sizde de aynı sorun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?