- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.081
benımkıde pek sevınıyo koca gobek olduğuma
korkma canım hayırlısıyla duyarsın ınş. ondan sonrada taaa bır ay sonraya randevu.... gecmıyor gunler ya ...
tekrar gitmedim ama adetim cok ağrılı geçti sanırım attım soğan suyuna başladım bu ayda umarım işe yaramıştır hala klomenin etkisimidir bilmiyorum ama yine gögüs hassasiyetim var normalde hiç olmazdı bende
canım klomenin 2. aya göğüs ağrısı yapacağını zannetmiyorum inş iyi bir şeye işarettirbu arada canım keşke bi doktora gidip kistin varmı yok mu diye baktırsaydın bende 2-3 ay çok sancılı regli oldum ama kistim gitmemiş hatta büyümüştü sonra cyclo diee bi ilaç ile gitti kistim ama ilaçtan sonra kontrole gitmiştim ben sende ihmal etme emi baktır
canım dr araştırıyorum bu sıradada soğan suyunu deniyorum umarım söküp atmıstır inşallah dediğin gibidir umutlanmak istemiyorum
canım umutlanma ama ümidini de hiç yitirme dediğin gibi doktor konusunu senle daha öncede konuşmuştuk iyi bi doktor bulursun inşallah soğan suyu işe yarıyor die duyuyoruz hep umarım canım hem biliyomusun beninmde kistim gittikten sonra geldi meleğim her şerrin ardından bi hayır gelir inşallah
soğan suyunu faydasına kesınlıkle ınanıyorum
20 Mart canım daha çok variçerde neler oluyo bılmıyorum ama onu görmek ıstıyorum hemde çok
inşallah canım dua et benim içinde olurmu
ben ilk ıdrarda öğrendım sonra kan testı yaptırdım ama doktora gıdene kadar ınanmadımtestte yanlışlık olduğunu duşundum ne bulantı ne bişiy yaşadım halada oyle maşallah
ben ilk ıdrarda öğrendım sonra kan testı yaptırdım ama doktora gıdene kadar ınanmadımtestte yanlışlık olduğunu duşundum ne bulantı ne bişiy yaşadım halada oyle maşallah
ben çok nadir ama bazen uyandığımdamide bulantısı yaşıyorum bazen baş dönmesi ve 2 gündürde bel ağrısı var ama hayatımı olumsuz etkileyecek kadar değil bi arkadaşım benden 2 hatfta önce öğrendi hamile olduğunu bugün hastaneye yatışı yapıldı mide bulantısından ve bulantı sonrasındanmidesi tahriş olmuş biz çok şanslıyız sanırım
ikisi bir arada tavsiye edilmiyor ek canım...kızlaaaaaaaaaaaar bugun adetimin 7. günü serophen kullanıyorum beraberinde soğan kürü uygulasam zararı olur mu
ne zaman test yapacaksın merakla bekliyorum.inş güzel bi sonuç yazarsın
progestanı bende alıyorum canım bende baş dönmesi yapmıyor bence bir kan tahlil yaptır emin ol...
her ay umıtlenıp onlarca test yapıyorum artık ruhsal olarak yıprandım.Yeniden gıdıp kan tahlılı vermeye cesaretım yokSonucundan korkuyorum
inş cnm ilk denememde olursa çok çok mutlu olurum.rabbim nasip eder inş. çok saol cnm desteğin için.haber veririm mutlaka burda mutlu haberi inş :)
ne tür tedaviler yapılıyo biraz bahsedebilir misiniz?? yani topiğin müdavimlerinden adet göremediği için tedavi gören varsa bilgi almam mümkün müdür acaba ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?