merhaba pkolular burda toplanalım mı??

tekrar gitmedim ama adetim cok ağrılı geçti sanırım attım soğan suyuna başladım bu ayda umarım işe yaramıştır hala klomenin etkisimidir bilmiyorum ama yine gögüs hassasiyetim var normalde hiç olmazdı bende

canım klomenin 2. aya göğüs ağrısı yapacağını zannetmiyorum inş iyi bir şeye işarettirbu arada canım keşke bi doktora gidip kistin varmı yok mu diye baktırsaydın bende 2-3 ay çok sancılı regli oldum ama kistim gitmemiş hatta büyümüştü sonra cyclo diee bi ilaç ile gitti kistim ama ilaçtan sonra kontrole gitmiştim ben sende ihmal etme emi baktır

canım dr araştırıyorum bu sıradada soğan suyunu deniyorum umarım söküp atmıstır inşallah dediğin gibidir umutlanmak istemiyorum

canım dr araştırıyorum bu sıradada soğan suyunu deniyorum umarım söküp atmıstır inşallah dediğin gibidir umutlanmak istemiyorum

canım umutlanma ama ümidini de hiç yitirme dediğin gibi doktor konusunu senle daha öncede konuşmuştuk iyi bi doktor bulursun inşallah soğan suyu işe yarıyor die duyuyoruz hep umarım canım hem biliyomusun beninmde kistim gittikten sonra geldi meleğim her şerrin ardından bi hayır gelir inşallah

soğan suyunu faydasına kesınlıkle ınanıyorum
20 Mart canım daha çok var içerde neler oluyo bılmıyorum ama onu görmek ıstıyorum hemde çok

inşallah canım dua et benim içinde olurmu

soğan suyunu faydasına kesınlıkle ınanıyorum
20 Mart canım daha çok var içerde neler oluyo bılmıyorum ama onu görmek ıstıyorum hemde çok

ayyy canım eminim gösmeyi çok istiyorsundur sanırım 9 ayımız böyle onu merak etmekle geçip gidecek tek temennim sağlıklı olmaları Rabbim acılarını göstermesin o kadar çok yok canım ya senin de az kalmış Allah ın izniyle hemen geçer

canım gebe olduğunu öğrendikten sonra idrarda gebelik testi yaptınmı ben 3-5 tane yaptım halada yapasım geliyo bunca zaman göremediğimin acısını çıkarmak istiyorum resmen

ben ilk ıdrarda öğrendım sonra kan testı yaptırdım ama doktora gıdene kadar ınanmadım testte yanlışlık olduğunu duşundum ne bulantı ne bişiy yaşadım halada oyle maşallah

ben ilk ıdrarda öğrendım sonra kan testı yaptırdım ama doktora gıdene kadar ınanmadım testte yanlışlık olduğunu duşundum ne bulantı ne bişiy yaşadım halada oyle maşallah

ben çok nadir ama bazen uyandığımdamide bulantısı yaşıyorum bazen baş dönmesi ve 2 gündürde bel ağrısı var ama hayatımı olumsuz etkileyecek kadar değil bi arkadaşım benden 2 hatfta önce öğrendi hamile olduğunu bugün hastaneye yatışı yapıldı mide bulantısından ve bulantı sonrasındanmidesi tahriş olmuş biz çok şanslıyız sanırım

Son düzenleme:
ay kıyamam ya
bende cok tuhaf...mesela acıkmıyorum aslında bılıyo musun.... ulen acıkmıyon barı yemeği az ye dımı yok yıyom anacım:26: onume kondumu yıyom.. ama hadı artık yemek yıyeyım dıyom oyle...acıkma hıssı yok çok tuhaf..... bde pek tat almıyorum yedığım şeylerden....tatsızım ne bıleyım.... bıde çok erken uykum gelıyo

Allah hep böyle bitirsinnn inşaallah hamişliğini kızlarrr hiç sorun yaşamayın inşaallah...

kızlaaaaaaaaaaaar bugun adetimin 7. günü serophen kullanıyorum beraberinde soğan kürü uygulasam zararı olur mu
ikisi bir arada tavsiye edilmiyor ek canım...

ne zaman test yapacaksın merakla bekliyorum.inş güzel bi sonuç yazarsın

canımmm benimm yarın kan tahlilim varr dua edin olur muuuu:):)

yapıcamm canım yarın bakalım yaa nasippp....

inş cnm ilk denememde olursa çok çok mutlu olurum.rabbim nasip eder inş. çok saol cnm desteğin için.haber veririm mutlaka burda mutlu haberi inş :)

inşaallah. mevlam gönlüne göre versinn canım...

amin canlar :) umarım güzel haberler veririz.ben bu ay tedaviye başlıcam umarım hemen sonuç alır burda paylaşırım bu mutluluğu :)

ne tür tedaviler yapılıyo biraz bahsedebilir misiniz?? yani topiğin müdavimlerinden adet göremediği için tedavi gören varsa bilgi almam mümkün müdür acaba ??????????

ne tür tedaviler yapılıyo biraz bahsedebilir misiniz?? yani topiğin müdavimlerinden adet göremediği için tedavi gören varsa bilgi almam mümkün müdür acaba ??????????

cnm bana doktor pcodan dolayı glifor verdi.bundan sonra adetim başladı ayın 2 sinde progeston içeceğim 10gün ve yine adet olacakmışım.bundan sonrada yumoşları geliştirmek için klomen vereceğini söyledi. şimdilik bu kdr bilgim var.bende buay ilk defa başlayacağım tedaviye.hayırlısı olur inş canım hakkımızda. bebişlerimiz bizi çok bekletmez inş. sende ne sorun var? yeni mi başlayacaksın tedaviye benm gibi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…