merhaba pkolular burda toplanalım mı??

hosgeldın canım
kızlarr son adetım 24 ocak oda ılacla duzenlı adet olmam ılac olmassa hatta hıc olmam ıdrar testı yaptım negatıf cıktı tabıkı
ama bende bır suru degısıklık var hemen yazayım
en buyuk belırtı akıntım,bas donmesı var ve sureklı uyku halı ve yumusacık bı ınsan oldum dıyebılırım psıkolojık anlamda beynım farklı dusunuyor
ara ara kasıklarıma batma ve ıgne gıbı mınık sancılar gırıyor.ve bugun kaynanamın kokusundan tıksındım mıdem bulandı gectıgı yerlere sankı kokusunu bırakıyor o derece ıgrendım cok sevdıgımde soylenemez
bıde gecen gun ruyamda kendımı hamiş gördüm ama ıdrar testı yaptım ıkı kere negatıf cıktı bır sey olsaydı ıdrarda cıkmazmıydı ayrıca pazartesı gunu jınekologun yanındaydım vajınal ultrason oldum bısey olsaydı gorunmezmıydı??? ayrıca kendımı hamıle gıbı hssedıyorum sızce bu belırtıler gebelık belırtısı olabılırmı inş öyledır yoksa sadece psıkoljık olarakmı boyle hıssedıyoru acaba :18::18:

hoşbulduk cnm

inş.hamilelik belirtisidir ama dediğin gibi psikolojikde olabilir.Bence bi kan tahili yaptır doktorunlada konuş bunları onada söyle bakalım o ne diyecek.bende pazartesi aşılama yaptırcam onu bekliyorum cnm.Hayırlısıyla Allah herkese versin.Hepimizin yardımcısı olsun.

ayyyyyyy canım tutar inş aşılaman dua etcem sana hep bu hafta.

ne tür tedaviler yapılıyo biraz bahsedebilir misiniz?? yani topiğin müdavimlerinden adet göremediği için tedavi gören varsa bilgi almam mümkün müdür acaba ??????????

adet için o ay adet söktürecek bi ilaç veriyorlar. sonrasında gebe kalmak istemiyorsan doğum kontrol hapı veriyorlar. eğer gebelik düşünüyorsan yumurta takibi yapıp gelişimini inceliyorlar. bu gelişime göre devam ediliyor.

canım dr araştırıyorum bu sıradada soğan suyunu deniyorum umarım söküp atmıstır inşallah dediğin gibidir umutlanmak istemiyorum

canım bende de haziran ayında oluşmuştu bir kist dr sağolsun geliştiğini inceleyip çatlama aşamasında bakmadı. bende adet ağrısı çektim temmuzda adetten sonra 1 hafta kahverengi leke geldi. ağustosta soğan suyu yaptım herkes bi yapsana diyordu sürekli. eylülde yeni bir dr bulup tekrar gittim. meğer kist olmuş haberim yok ne kendiliğinden ne soğan suyuyla erimemiş. 1 ay yasmin kullandım geçti. ihmal etme bi dra git

kızlarrrrrrrrrrr çok kötüyüm mutluluğum uzun sürmedi gebeliğim boş gebelik çıktı ben şimdi eşe dosta ne dicem kendimi unuttum etrafımdakilere üzülüyorum keşke kimseye söylemeseydimm offf dünya başıma yıkdı sanırım haftaya kürtaj olucam doktor perşembe gel dedi

çok üzüldüm cnm..diyecek bişey bulamıyorum zor bi durum...((

slm kızlar bende pkoyum 2.5 senedır tedavı oluyorum cok bunaldım artık beklemekten pregnyl buldum zar zor 4tane 5000lık bılıyosunuzdur 5000lıklerde 2toz bı su seklınde oluyo o yuzden son bı ıgnem kaldı bu ayda adet olucam gıbı yane ıgne bu seferde yaramadı

hadi hayırlısı cnımmm:):)

tatlım bnimmm çok üzüldüm bende dün bir yıkım yaşadım ama Rabbim büyük elbet güzel günler yakındır hiç üzülmeee canım Allah sabır versin.etrafı bırak kendine bakk canım...

üzülme canım her şeyin hayırlısı ...

Son düzenleme:
arkadaşlar çocuk için kendinizi şartlandırınca hiç olmuyo 10senelik evliyim bende bundan 8 sene önce tedaviye başlamıştım özel bir hastanede birkaç ay doktorun verdiği iğneyi kendi kendime vurdum en sonuncuda çatlatma iğnesi vurdular birkaç gün sonra adet oldum ama ne sancı.acile kaldırdılar ve 10 gün hastanede yattım yumurtalarımı göbeğimde hissetmiştim.çalışıyordum işten ayrıldım Tedaviyi kestik 3 ay sonra tedavisiz hamile kaldım. 2. çocuk için Yine çocuğum olmuyor derken stres yaptım. 5 sene sonra tekrar işe girip çalışmaya başladım tam tedaviye başlayacaktık ki yine tedavisiz hamile kaldım.
Rahatsızlıklar için tabiki tedavi görülmeli fakat evlenirsin çocuk ne zaman geliyor diye etraftan soranlar, 1. olur 2. ne zaman geliyor diye soranlar bitmiyor. bunları boş vermek gerekiyor. kendinizi sterse sokmayın. birde ortam değiştirmek bana yaramış olabilir.

merhaba canımm hoşgeldinn.çok doğru söylüyorsunn ama işte takılıyorrr kafayaa.neyse bende bu aralar düşünmücem Rabbim nasip eder inşaallahh..Allah evlatlarını da sana bağışlasınnnn.bizlerede dua et canımmm....

sibelimmm hoşgeldinnn nasılsınn?daha iyi misinnn???

canım akşam yazmışsın ama görmedim kusura bakma iyiliğe gelince hiç iyi değilim ama elden gelen bişi de yok ne yazıkki bakalım haftaya perşembe yine bakacak hala bi umudumuz var dedi doktor ama bende umut kalmadı nasip demekten başka seçeneğim yok

canımmYaradanımızz var hamdolsunn o varken umut her daim vardırr.için iferah tut,devamı gelirse de hayırdandır eğer gelmezsede senyeter ki üzülmee .mutlu ol elbet bu günlerde geçecek güzel günlerr üzerine doğcak canım benim...

canım çok üzüldüm
Rabbim Yardımcın olsun.
inşallah dediğin gibi bir umut vardır canım.

test sonucunu merakla bekliyordum canım.
görünce çok üzüldüm ama dua etmekten başka birşey gelmez elimden.inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız.dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…