- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.121
canım çok üzüldüm
Rabbim Yardımcın olsun.
inşallah dediğin gibi bir umut vardır canım.
canım ya valla Rabbim herşeyin hayırlısını versin gebeliğe o kadar takmıştım ki kafayı şimdi şimdi düşünüyorumda fazla yormuşum kendimi nasip olmayacak olduktan sonra hamile kalmak ta bi işe yaramıyo ne yazıkki benim umudum yok doktor umut var desede bu saatten sonra bebeğin görülme ihtimali çok çok düşük dedi
progestan kullanan oldumu aranızda kızlar
progestan kullanan oldumu aranızda kızlar
ben suan kullanıyorum:44:
canım üzülme hayırlısı demekten ve dua etmetten başka bişe gelmez.dualarımdasın.isyan değil asla ama yoruldum...
kızlarrrrrrrrrrr çok kötüyüm mutluluğum uzun sürmedi gebeliğim boş gebelik çıktı ben şimdi eşe dosta ne dicem kendimi unuttum etrafımdakilere üzülüyorum keşke kimseye söylemeseydimm offf dünya başıma yıkdı sanırım haftaya kürtaj olucam doktor perşembe gel dedi
canım benim çok üzüldüm. banada aynen böyle demislerdi ama bi daha gittiğimde allahın mucizesi bos gebelik değildi,geç döllenmeydi,inşş.seninde öyledir güzel bir süpriz yasarsıncanım akşam yazmışsın ama görmedim kusura bakma iyiliğe gelince hiç iyi değilim ama elden gelen bişi de yok ne yazıkki bakalım haftaya perşembe yine bakacak hala bi umudumuz var dedi doktor ama bende umut kalmadı nasip demekten başka seçeneğim yok
iyidir canım ev iş arası geçiyor işte,soğuk almıstım bende kaç gündür yoktum.kızlarrr bi kaç gündür yoktm nasılsınız...
canım üzülme hayırlısı demekten ve dua etmetten başka bişe gelmez.dualarımdasın.
canım benim çok üzüldüm. banada aynen böyle demislerdi ama bi daha gittiğimde allahın mucizesi bos gebelik değildi,geç döllenmeydi,inşş.seninde öyledir güzel bir süpriz yasarsın
iyidir canım ev iş arası geçiyor işte,soğuk almıstım bende kaç gündür yoktum.
sen nasılsın nasıl gidiyor
kapsülünümü kullandın cnm nasıl kullandın söylermisin...
progestan sizlerde işe yaradımı kızlar benim bi akrabam 10 senedir ugrasıyordu 1 ay progestan kullandı hamile kaldı
inş hamişsindir canım
sağol cnm benim inş. yaaa tutsun hepimize versin Allah.acaba aşılamadan kaç gün sonra belli olur biliyomusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?