merhaba pkolular burda toplanalım mı??

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]kaç yıllık evli[/TD]
[TD]kullandığı tedaviler[/TD]
[TD]kaç bebişi var[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarihi[/TD]
[TD]cinsiyet[/TD]
[TD]muhtemel doğum tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutluluk_27[/TD]
[TD]kayseri[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]folik asit,glukofen,aspirin,klomen[/TD]
[TD]1 kayıp[/TD]
[TD]2 şubat 2013[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sibelsibel38[/TD]
[TD]burdur[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]serophene[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]30.01.2013[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık

KIZLARR değerim 2902 çıktı çok şükür ki hamileyim ancak ultrasonda görünmedi,rahmim kalınlasmış. 2gün sonra tekrar test yap

dedi değerimin artması gerekiyormuş.tekrar içime kurt düştü.2gün nasıl gececek bilmiyorum:18::18::18:

çookkk stress bişi bu yaaa

oleyyyyyyyyyyy topiğimizin ilk hamişi geldi müjdeler olsun :nazar::nazar::nazar:hiç sıkma canını tadını çıkar kuşum bariz hamilesin içine neden kurt düşüyo ay çokkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmm kim bilir sen ne kadar mutlusun hamilelerin duası kabul olurmuş bizleri unutma ve hamile kaldım die sakın bizi bırakıp gitme emi tecrübelerinle yardımı olursun inşallah bizlere

KIZLARR değerim 2902 çıktı çok şükür ki hamileyim ancak ultrasonda görünmedi,rahmim kalınlasmış. 2gün sonra tekrar test yap

dedi değerimin artması gerekiyormuş.tekrar içime kurt düştü.2gün nasıl gececek bilmiyorum:18::18::18:

işte beklediğimiz haberde buydu çok iyi oldu bu ya aramızdan bi mercimek köftesi çıktı :9: canım iyi düşün iyi olsun meleğini mutsuzlukla karsılama okadar bekledin sabrettin şimdi mutlu ol umarım herşey yolundadır korkma sen

listeye benide eklermisiniz

ankaralıyım 23 yaşındayım 1.5 senelik evliyim hiç çocuğum yok 5 aydır çocuk için uğraşıyorum batım 4 ü (sanırım:9:)

kızlar bırı bana bırşey desin nolur. bılıyosun kıst olduğunu duşunuyorum pazartesı doktora gıdeceğim. gebelık testı yaptım bıraz once ikinci cizgi belırdı. inanamıyorum kıst varsada olabılır mı kıst yaparmı ıkıncı cızgı

oleyyyyyyyyyyy topiğimizin ilk hamişi geldi müjdeler olsun :nazar::nazar::nazar:hiç sıkma canını tadını çıkar kuşum bariz hamilesin içine neden kurt düşüyo ay çokkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmm kim bilir sen ne kadar mutlusun hamilelerin duası kabul olurmuş bizleri unutma ve hamile kaldım die sakın bizi bırakıp gitme emi tecrübelerinle yardımı olursun inşallah bizlere

işte beklediğimiz haberde buydu çok iyi oldu bu ya aramızdan bi mercimek köftesi çıktı :9: canım iyi düşün iyi olsun meleğini mutsuzlukla karsılama okadar bekledin sabrettin şimdi mutlu ol umarım herşey yolundadır korkma sen
çokk tesekkür ederim canlarrr.hep dualarımda olacaksınız.inşşş. her sey yolundadır.burayı takipteyim
kızlar bırı bana bırşey desin nolur. bılıyosun kıst olduğunu duşunuyorum pazartesı doktora gıdeceğim. gebelık testı yaptım bıraz once ikinci cizgi belırdı. inanamıyorum kıst varsada olabılır mı kıst yaparmı ıkıncı cızgı
aman allahımmmmmmmmm ayyy hadii inşallah.bendede aynı oldu kız.kist çıktı diye düsünmüstüm ama değildi. yarın ilk idrarla tekrar yap cumada ilk idrarla yap koyulasırsa kesin var.yada direkt git kan testi yap hemen çıkar.
canımmm at şu olumsuzlukları çokkkkkkkkkk sevindimm süperr değerinnnn bıdığına sıkı sıkı sarıl tatlımmm:):)

çok sağol canım.yarında güzel haberi alayım atacam.inşş sizlerinde haberini burdan okuyacam.dualarımdasınız.takipteyim:16::16:

canımm hayırlı olsunn çok çok mutlu oldum sen hamilesin bizi an duanda inşaallahhh:)

kızlar kan testı yaptırdım geldım sonucunu beklıyorum
ama bır haftadır adet olayım dıye adacayı ıçıyordum çok korkuyorum adacayı tehlıkelı

:3:mrb arkadaşlar bende 1 çocuk annesiyim ve ileri derecede sanırım pkoluyum...pkoluyuz mutluyuz :))) demek düşüyo tabiii ....:1:
Allah herkesin yardımcısı olsun rabbim isteyenlere hayırlısıyla istediği zamanda fazla uğraşmadan bebek nasip etsin inşaallah:49:

canım gözün aydın hayırlı olur inşallah tanışmıyoruz ama sevindim senin adına

canım hamilemisin sennnnnn:nazar:kistin böle bi etkisi olduğunu hiç zannetmiyorummmmm:32:

kızlar kan testı yaptırdım geldım sonucunu beklıyorum
ama bır haftadır adet olayım dıye adacayı ıçıyordum çok korkuyorum adacayı tehlıkelı

canım hiç korkma Rabbim korumuştur inşallahh iyiye yoralım iyi olsun kan sonucundan da haber ver ayyyy çok mutluyummm ya arka arkaya bebişler geliyo sankiiii

kızlar kahvaltı yapmaya gidiyorum gece uyuyamadık hiç eşimi gönderdikten sonra sızmışım daha yeni uyandım gece yarıcı eşimin telefonu çaldı açtı konuşmadı sonra resmen erotik sayılacak bi mesaj yazmış arkasından eşim geri aradı açtı konuşmadı sonra pat bi msj daha abi yanlış gönderdim kusura bakma die.ama yanlış gönderse önce aradı sonra gönderdi bide neden konuşmuyo dimi konuş yanlış olmuş felan de içim içimi hala yiyo ama kocamıda suçlasam delircek biliyorum :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

kızlar kahvaltı yapmaya gidiyorum gece uyuyamadık hiç eşimi gönderdikten sonra sızmışım daha yeni uyandım gece yarıcı eşimin telefonu çaldı açtı konuşmadı sonra resmen erotik sayılacak bi mesaj yazmış arkasından eşim geri aradı açtı konuşmadı sonra pat bi msj daha abi yanlış gönderdim kusura bakma die.ama yanlış gönderse önce aradı sonra gönderdi bide neden konuşmuyo dimi konuş yanlış olmuş felan de içim içimi hala yiyo ama kocamıda suçlasam delircek biliyorum :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

telefon numarasını alsaydın ya canım...tuhaf bıraz ama hemen eşini suçlama tabıkı

ya gülüm ilaç falan kullanıyomuydun sen duyduğuma göre bu yumurta gelistiriciler böyle yapabiliyomuş ama yinede kan vermişsin iyi etmissin ins hamissindirrrr yasasın nnnn:49::49:

canım eşinmi konusmadı karsıdakimi anlamadım ben olayı bende uyumadım gece 9 gibi yattım yeni kalktım uyku sersemiyim :9: hemen eşini suçlama

Back
X