merhaba pkolular burda toplanalım mı??

derdimi anlattım anlattım seni sormadan geçtim arkadaşım aramış şimdi ben 60 yaşında kadınım mübarek günde beni günaha sokma demiş eşimi arayan numaranın sahibi

hadi yaa acaba kadının numarasından bi başkası falan mı aramış ?oluyo bazen öyle millet delirmiş cnm

hadi yaa acaba kadının numarasından bi başkası falan mı aramış ?oluyo bazen öyle millet delirmiş cnm

zannetmiyorum teyze kudurmuş bence arkadaşım bulacaksın kim mesaj attıysa başına bela olurum senin demiş telefonu yüzüme kapattı dio gocunacağı bişi olmasa öle yapmaz bastırır

o da doğru neyse canım takma fazla kandilin mübarek olsun bu arada şey dicektim yaa sen tedavi sürecinde düzenli kullandığın bi ilaç falan varmı?Ben glukofen diye bi alaç kullanıyorum da merak ettim onun için

o da doğru neyse canım takma fazla kandilin mübarek olsun bu arada şey dicektim yaa sen tedavi sürecinde düzenli kullandığın bi ilaç falan varmı?Ben glukofen diye bi alaç kullanıyorum da merak ettim onun için

canım ben bu ay serophene die bi yumurtlama ilacı kullandım 14.gün 21 mm yumoşum olmuş 17.gün gittim yumurtan çatlamış dedi şimdi beklemedeyim regli olursam yine aynı ilacı kullancam hayırlısı Allah tan

ptesi günü pazara gittim hani kışlık çocuk ayakkabıları varya ev için onlardan gördüm gözüm kaldı hamileysem ondan alcam hemen :9:

canım ben bu ay serophene die bi yumurtlama ilacı kullandım 14.gün 21 mm yumoşum olmuş 17.gün gittim yumurtan çatlamış dedi şimdi beklemedeyim regli olursam yine aynı ilacı kullancam hayırlısı Allah tan

hayırlısı yaa sen ne zamandır devam ediyosun bu tedaviye cnm?

Back
X