- Konu Sahibi mutluluk_27
canım yumurtlama takibinde olursan bilirsin çatlama dönemini falan o zaman kesersin 18mm ye geldimi içmezsin çünkü 18mm altı çatlamıyor sönüyor adaçayı Allah korusun düşüğe sebep oluyomuş dikkatli kullanmak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimizin yüzü gülsün inşallah canım benim yumurtlama günümü öğrendim ama bi işe yaramıyoki yumurta oldu çatladı değerlendirdikte ama bak gene olmadı bende demekki vakti zamanı var diyorum artık evet canım belim sağ taraf polikistikmiş sol normal dedi ama sol yumurtalıktada da daralma varmış o nedendir bilmiyorum ama ilaca sağ taraf cvp verdi yumurtam sadece 1 tane oda sağda oldu sağlam taraftan tık yok ama doktor ideali bu tek yumurtadır zaten sağlıklı bi bayan ayda bi tane yumurtlar bu iyiye işaret demişti ama dediğim gibi işte nasip canım prolaktin tedaviyle düzelir inşallah düzenli regli içinde sanırım soğan kürü yapıyolar sende araştırmışsındır mutlaka ben önceden ota çöpe inanmazdım ama hayıt ve adaçayı beni normale döndürdü sanırım çünkü bundan önce polikistik over diolardı şimdi tek over polikistik diolar bu hastalık geçmez diolar ama azalabiliyo sanırım önce inanmak lazım
olsun canım ya sen sağlıklı ol.herşey normal olsun Rabbim zamanı gelince güzel haberlerle nasiplendirecek inş.
yumurtaların oluşuyor canım çok çok iyi daha da 2.aydasın. inş. yakın zmaanlarda güzel haberler duyucaz senden Rabbimin izniyle.soğan kürünü duydum ama hiç denemedim içimden gelmedi midem alırmı bilmiyorum. ama zorda kalırsam herşeyi yapıcamfarz oldu :)
inş. bizimkilerde azalır canım yaa.herşeyi bi kontrol ettiriyim inş benimde bir ümidim olur. :)
bide işin kötüsü şu ki eşime hamile kalırsam mikroadenomun büyüme ihtimali de varmış die ağzımdan kaçırdım adam korktu keşke söylemeseydim. bilmiyorum daha çocuk yapmaya tenezzül edermi beyfendi :))))
cnm sen bi araştır hayıt prolaktinide düşürüyodu sanırım ben kullanmadan önce okumuştum öle aklımda kalmış burdada çok kullanan var zaten genel anlamda tüm hormonları dengeliyomuş adaçayıda östrojeni dengelermiş östrojen dengeli olursada dengeli yumurtlama ve dengeli regli olunuyo hayıtın tadı kötü ama bebek için değer benim sabretme sebebim eşim asker benim daimio dönem göreve gidip geliyodu hakkariye o ara bende çok iyi değildim psikolojik olarak üzerine düşemedim iki yıl dediğimde göreve gitmediği zamanları değerlendirdik sadece
![]()
canım yumurtlama takibinde olursan bilirsin çatlama dönemini falan o zaman kesersin 18mm ye geldimi içmezsin çünkü 18mm altı çatlamıyor sönüyor adaçayı Allah korusun düşüğe sebep oluyomuş dikkatli kullanmak lazım
aa hem iyi geliyor hem kötü yönleride var yani.. hım herşeyin fazlası zarar demek ki :) kaş yapıyım derken göz çıkarmayalım allah korusun. ama kesin deniycem ada çayını kaçmaz :)))
canım gerçekten öylemi önemli olan önce senin sağlığın ama nası bişi olduğu konusunda bi fikrim yok rahatsızlığının tedavisi yok mu canım
evet aynen öle abartmamak lazım ben reglim başlayınca hemen başlıyom içmeye regliden sora bi hafta daha yani 10 gün faln kullanıyorum inş faydasını görürsün cnm
yanlış yazmışım benimki mikroadenom 1cm den küçük
bide makroadenom var oda 1cm den büyük olanlar :)))))
mikro mikro diyip durmuşum :)) bu saatte ancak bu kadar kafa kalmış bende :))9
canım ya inşallah büyümez önce sağlık sonuçta ama tedaviside varmış dua edicem cnm senin için çok.bu arada sende benim gibi gece kuşusun heralde bu saatte pek gelen giden olmuyo:2:
saolasın
Rabbim hepimize şifa versin inş.
bazen böyle gece uyku tutmuyor.ama genelde uyumaya çalışıyorum.ama bazen böyle kaçamaklar oluyor. :))
şaka maka saat çok geç oldu sabah erkenden tahlil yaptırıcam :))))
ne tahlili hayırdır hadi yat o zaman sabah geç kalma bacım saat 3 ü vurdu![]()
allah yaa bak görmüyorum artık harfleri uykum gelmiş olabilir sürekli yanlış yazıyorumDDD
iyi geceler cnm bende tanıştığımıza çok memnun oldum inşallah tüm sonuçlar temiz çıkar göürşürüz taklımmm
selam kızlar nasılsınız
benim ağrılar son hız devam ediyor şiddetlendi iyice oturup kalkarken yürürken zorluk çekiyorum