merhaba pkolular burda toplanalım mı??

canım bu 6.ayım bu ay klomen kullandım ama yumurtamın gelismediğini söyledi drum buna rağmen calısmalara devam ettim bu sekildede hamile kalan arkadaslar gördüm kkda.yumurtlama günümden sonra ağrılarım başladı kasıklarıma sancılar ağrılar giriyordu.bi kaç gündür şiddetlendi otururken kalkarken batmalar oluyor eğilirken zor eğiliyorum bugün birde gögüs sızlaması cıktı işte benim hiç gögüslerim böyle acımamıstı dokunamıyorum hayırlısı bakalım

Merhaba dr gittigimde yumurtam gelismemis bu ay oyle dedi ama siz calismalara devam edin % dusuk olsada tutabilir dedi.benimde yumurtaliklarda batma oluyor ara ara goguslerim kasiniyor belim agriyor ve gece yatinca hafif mide bulantisi var klomenmi yapiyor yoksa umut isde sizinde yazinizi okuyunca yazmak istedim bat ne zaman benim 8 subat

Merhaba dr gittigimde yumurtam gelismemis bu ay oyle dedi ama siz calismalara devam edin % dusuk olsada tutabilir dedi.benimde yumurtaliklarda batma oluyor ara ara goguslerim kasiniyor belim agriyor ve gece yatinca hafif mide bulantisi var klomenmi yapiyor yoksa umut isde sizinde yazinizi okuyunca yazmak istedim bat ne zaman benim 8 subat

canm benim 15 16. günden sonra ağrılar bşladı ayağa kalkarken otururken zor büküyorum kendimi dün ayrıca gögüs uclarım acımaya basladı camasırım dokundukca canım acıyor gece uyuyamadım oyüzden akıntım falan pek yok mide bulantısı bendede var ama aşırı değil midem kötü oluyo sadece belkide klomenin etkisi bizde umutlanıyoruz

geçen ay4ünde oldum farlutal ile bu ay bilmiyorum canım ptesiye kadar beklicem test yapcam..perşembe günü hastanede ulturasyon randevum var drum bi kaç ay öncesinde istemisti randevu anca geldi renkli olarak incelenecek gitmisken kan vereyim diyorum ama cıkarmı süpheliyim

Son düzenleme:
canm benim 15 16. günden sonra ağrılar bşladı ayağa kalkarken otururken zor büküyorum kendimi dün ayrıca gögüs uclarım acımaya basladı camasırım dokundukca canım acıyor gece uyuyamadım oyüzden akıntım falan pek yok mide bulantısı bendede var ama aşırı değil midem kötü oluyo sadece belkide klomenin etkisi bizde umutlanıyoruz

geçen ay4ünde oldum farlutal ile bu ay bilmiyorum canım ptesiye kadar beklicem test yapcam..perşembe günü hastanede ulturasyon randevum var drum bi kaç ay öncesinde istemisti randevu anca geldi renkli olarak incelenecek gitmisken kan vereyim diyorum ama cıkarmı süpheliyim
Bende akinti var ve bu sabah midem bulaniyor ama cok degil bende klomenden supheleniyorum.vucudumu bu ay taniyamadim resmen oyun oynuyor bana gene Allahdan umut kesilmez dua duymustur belki gondermistir.

selam kızlar :) bende pko hastasıyım , prolaktinimde yüksekti onun için şuanda parlodel kullanıyorum aynı zamnda diaformin 850 kulanmayada devam bide üzerine klomen eklendi bu ay deneme gerçekleşti yumurtam gelişti ama çatladı mı bilmiyorum , midem sanırım bu ilaçraın etkisiyle hep bulantı halinde :( buna bide bir uyku hali ve de göğüslerimde sızılar oluşmaya başladı :( ya bir sürü bişiler oluo vucudumda anlayamamak ne kotu ....

yeni gelen arkadasım hosgeldin aramıza

bu demek oluyorki klomenin etkisi umutlanmamak en iyisi ama ben kendimi hamile gibi hissetmeye baslamıstım simdi bütün umudum kırıldı

yeni gelen arkadasım hosgeldin aramıza

bu demek oluyorki klomenin etkisi umutlanmamak en iyisi ama ben kendimi hamile gibi hissetmeye baslamıstım simdi bütün umudum kırıldı

canım belli olmaz ki umutsuzluğa düşme RABBİM nasip ettikten sonra olur.. umudun kaybetme bence canım..

üçümüzün birden hamile olması düşük bi ihtimal ama klomenin yapması büyük ihtimal umudum yok benim

selam kızlar :) bende pko hastasıyım , prolaktinimde yüksekti onun için şuanda parlodel kullanıyorum aynı zamnda diaformin 850 kulanmayada devam bide üzerine klomen eklendi bu ay deneme gerçekleşti yumurtam gelişti ama çatladı mı bilmiyorum , midem sanırım bu ilaçraın etkisiyle hep bulantı halinde :( buna bide bir uyku hali ve de göğüslerimde sızılar oluşmaya başladı :( ya bir sürü bişiler oluo vucudumda anlayamamak ne kotu ....

canım aşağı yukarı aynı durumdayız
bende pko hastasıyım, prolaktin yüksek değil ama benim de TSH biraz yüksek, levotirona başladım bu ay, klomen içtim, şimdi de progesstan içiyorum adetin ikinci yarısında olduğum için.. gebelik oluşursa gebeliği desteklemesi için oluşmazsa da adet olmak için...
yumurtam da gelişmişti en son çatladı mı bilmiyorum..
doktorum 21 mm yumurtaya çatlama iğnesi vermedi ona gıcık oluyorum bir yandan, boşuna mı geliştirdik bu yumurtaları :(
göğüs uçlarım ağrıyor
kafayı da yemek üzereyim az kaldı :D

aynen bende ama vücudum kandırdıkca kandırıyo beni hiç olmayan şeyler bu ay oluyo bide akıntı başladı dünden beri

hosgeldin kartanesi anlat tabiki

kızlar benim bgün ulturasyon randevum vardı klomenle 7cm kistim olmus dr adetine kadar bekle eriyebilir erimezse 1 ay dk hapı kullancaz dedi ağrılarımın sızılarımın sebebi 7cmlik kistmis ağlaya ağlaya eve zor attım kendimi:14::14:

hosgeldin kartanesi anlat tabiki

kızlar benim bgün ulturasyon randevum vardı klomenle 7cm kistim olmus dr adetine kadar bekle eriyebilir erimezse 1 ay dk hapı kullancaz dedi ağrılarımın sızılarımın sebebi 7cmlik kistmis ağlaya ağlaya eve zor attım kendimi:14::14:

canım üzülme yaa, vardır bunda da bir hayır, belki de erir kendiliğinden, bak ben de aylardır üzülüyorum olmadı diye, geçen ay başka bir hastalıktan dolayı acilen ameliyat olmam gerekti ve eğer hamile olsaymışım rahatsızlığı gebelik belirtileriyle karıştırabilir hastaneye gitmeyebilirmişim ve hayatım tehlikeye girebilirmiş. Hastaneye zamanında gitmiş olsam bile bebeğin düşme ihtimali çok yüksek olurmuş. Dedim ki her şeyde bir hayır var demek ki.. Sen de öyle düşün lütfen, hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz ama tüm bu yaşadıklarımızın bir sınav olduğunu unutmamamız lazım. Herkesin sınavı başka başka, belkli bazıları ilk denemelerinde hamile kalıyo, bizim hissettiklerimizi hiçbir zaman bilemezler ama onların da mutlaka başka sınavları var/olacak.. Hakkımızda hayırlısı olsun diye dua edelim..

Back
X