merhaba pkolular burda toplanalım mı??

öyle düşünüyorum canım en baştan yapılsın herşey önceki tahlillerimide göstereyim bakalım ne diyecek...eşimde aksine acele ediyosun diyo aksam bi konusayım bakalım ne diyecek

kızlar sanırım bende bugün yumurtlama oldu.. okaygan sıvı geldi.. ben eşimle en son 3 gün önce beraber olmuştum gebelik şansı sizce varmı.. birde o kaygan sıvı geldiği zaman hemen yumurtlama oluyor mu yoksa zaman mı geçmesi gerekiyor lütfen yardım edin..

canım sıvı sanırım yumurta çatlarken geliyor bugün çatladıysa 3 gün öncesinin etkisi olmaz canım bugünü değerlendir yumurta 24 saat canlı kalıyor

hım bende yeni yaptırdın sandım kız :) benim değerlerimden bi tık düşük senin bi kaç değerin. doktor bana bişey demediği için değerlerim normal mi bende çok bile miyorum :)

canım bana doktor normal demişti ama reglinin 3-4. günü yapılmalı diolar benim 5.günü yapıldı estradiol 100 ün üzerinde olmalı 5. gün die nette bi yazı buldum bu durumda benim östrojen baya düşük ama doktor normal dedi bende onu takıyorum kafaya:ssz:

benim hormon değerlerim şöyle;

fsh 4,42
estradiol 23
tsh 1,42
lh 3,43
prolaktin 9,86
testesteron 0,8

dur karşılaştırma yapıyım belki ara yol buluruz :)
fsh: 5.67
estradiol: 44(bu ne bilmiyom yumurtlamayla mı alakalı:)
tsh: 2.9943
lh: 14.18(benim biraz yüksek bu)
prolaktin: 13.63
bende testesteron ölçmediler bu sefer.
senin değerlerden bi tık yüksek :) normalinide bilmiyoz ki hay allah bizi :1:
yeniden yaptırsana sürekli takip gerekmiyor mu

aa aa neden 5 gün yapıldı.
benim 3.gün yapıldı
eee normal değeri 100 olmalıysa ilaç filan verdimi onun için.

Son düzenleme:
dur karşılaştırma yapıyım belki ara yol buluruz :)
fsh: 5.67
estradiol: 44(bu ne bilmiyom yumurtlamayla mı alakalı:)
tsh: 2.9943
lh: 14.18(benim biraz yüksek bu)
prolaktin: 13.63
bende testesteron ölçmediler bu sefer.
senin değerlerden bi tık yüksek :) normalinide bilmiyoz ki hay allah bizi :1:
yeniden yaptırsana sürekli takip gerekmiyor mu

canım öncelikle estradiol östrojen hormonu yani kadınlık diyebiliriz :1: östrojen senin iyi çıkmış gerçi östrojen düşük olursa cinsellikte ağrı olurmuş öle bişi yaşamadım lh konusunda şunu diyim test kağıdın elindeyse mid folüküler faz die bi değer vardır lh ın altında aralık orda yazar prolaktin ilk ölçümde benimde onüçtü şimdi 9 larda ki prolaktin değerimiz bence on numara canım belli zamanlarda değişiyor benim bekarken testesteron 4 küsurdu regli olamıyodum şimdi 0,8 demekki değişiyo ama doktorlar sürekli yenilemiyo sanırım ben bi kaç doktor değiştirdiğim için 2 kere falan ölçüldü ama diğer değerler tam olarak nasıldı ilkinde hatırlamıyorum

aa aa neden 5 gün yapıldı.
benim 3.gün yapıldı
eee normal değeri 100 olmalıysa ilaç filan verdimi onun için.

hafta sonuna denk gelmişti o yüzden 5. gün yapıldı doktora 5. günüm olduğunu söyledim ama olsun bize fikir verir dedi valla normal değer 100 ün üzerinde olmalı die nette buldum ne kadar doğru bilmiyorum bunun için ilaç vermedi bu ay sadece serophene kullandım 21-21 mm bi yumurtam olmuştu çatladı çok çok önemli olsa yumurtlamada sorun olmaz mıydı acaba.ahanda kafama takacak bişi daha buldum o değer gerçekten normalmi değilmi değilse neden doktor bişi vermedi yada serophene o eksikliği gideriyormu ay önümüzdeki ay sorim bari ya:1:

canım öncelikle estradiol östrojen hormonu yani kadınlık diyebiliriz :1: östrojen senin iyi çıkmış gerçi östrojen düşük olursa cinsellikte ağrı olurmuş öle bişi yaşamadım lh konusunda şunu diyim test kağıdın elindeyse mid folüküler faz die bi değer vardır lh ın altında aralık orda yazar prolaktin ilk ölçümde benimde onüçtü şimdi 9 larda ki prolaktin değerimiz bence on numara canım belli zamanlarda değişiyor benim bekarken testesteron 4 küsurdu regli olamıyodum şimdi 0,8 demekki değişiyo ama doktorlar sürekli yenilemiyo sanırım ben bi kaç doktor değiştirdiğim için 2 kere falan ölçüldü ama diğer değerler tam olarak nasıldı ilkinde hatırlamıyorum

ya demek o hormonmuş bende ne bu diyom :DD
vay pis LH bi düşük çıksan ne olurdu sanki :1: foliküler faz :1.8-11.7 normal aralık malesef :1: olsun kız aman boş ver önceki sonuçlarımızla şimdiki sonuçlarımız arasında fark var yani hiç olmazsa biraz yol kat edebildik :)
eski sonuçlarını attın mı kız nie bilmiyon. ben de doktor doktor gezdiğim için hep yanımda yeni doktora giderken.kıyaslama yapıyoz :1: gerçi bi kaçını alamadım sonuçların doktorların bilgisayarda kaldı ama olsun çok da önemli deil. :))

ya demek o hormonmuş bende ne bu diyom :DD
vay pis LH bi düşük çıksan ne olurdu sanki :1: foliküler faz :1.8-11.7 normal aralık malesef :1: olsun kız aman boş ver önceki sonuçlarımızla şimdiki sonuçlarımız arasında fark var yani hiç olmazsa biraz yol kat edebildik :)
eski sonuçlarını attın mı kız nie bilmiyon. ben de doktor doktor gezdiğim için hep yanımda yeni doktora giderken.kıyaslama yapıyoz :1: gerçi bi kaçını alamadım sonuçların doktorların bilgisayarda kaldı ama olsun çok da önemli deil. :))

canım olsun lh ın normale dönmesine az kalmış ben diğer sonuçları aslında atmadım da yazın kayseriden burdura taşındım o ara evi toparlarken dalıp atmış olabilirim burda aradım bulamadım aman zaten onlar kötüydü :1::1::1::1:bu sonuçları kaybetmem heralde:27:

hafta sonuna denk gelmişti o yüzden 5. gün yapıldı doktora 5. günüm olduğunu söyledim ama olsun bize fikir verir dedi valla normal değer 100 ün üzerinde olmalı die nette buldum ne kadar doğru bilmiyorum bunun için ilaç vermedi bu ay sadece serophene kullandım 21-21 mm bi yumurtam olmuştu çatladı çok çok önemli olsa yumurtlamada sorun olmaz mıydı acaba.ahanda kafama takacak bişi daha buldum o değer gerçekten normalmi değilmi değilse neden doktor bişi vermedi yada serophene o eksikliği gideriyormu ay önümüzdeki ay sorim bari ya:1:

tuh bee zar zor oluyoz bide 3. gün hafta sonuna çatıyoo :1:
ne güzel kız yumurtan oluşuyo çatlıyo aman nazar değmesin maşallah diyelim kız :)
belki çok önemli deildir kız takma hemen kafana :D
ama dr a gideceksen tabi sorularını hazırla aklına takılanları :D sorularda boğ onu :D aman yok yok kız sonra başından atmasın :))

canım olsun lh ın normale dönmesine az kalmış ben diğer sonuçları aslında atmadım da yazın kayseriden burdura taşındım o ara evi toparlarken dalıp atmış olabilirim burda aradım bulamadım aman zaten onlar kötüydü :1::1::1::1:bu sonuçları kaybetmem heralde:27:

yok kızz benim aksine yükselmiş lh ona kızıyorum :D pis şey ne olucak :1:
hım anladım.olsun bunları sakla nası sonuçlanmış kullandığın ilaçlarla aklında bulunsun :1:

yok kızz benim aksine yükselmiş lh ona kızıyorum :D pis şey ne olucak :1:
hım anladım.olsun bunları sakla nası sonuçlanmış kullandığın ilaçlarla aklında bulunsun :1:

aman bu ay kendi kendime yedim resmen yok kist var mı varsa ialç vermezse sonra yok yumurta büyücekmi yok efendim çatlıcakmı darlandım en son kocişte kızdı bana biraz çok yıpratıyosun kendini die bebek olmadan benden ilgiyi kestin olunca napcaz falan demeye başladı 2 kez daha serophene hakkım var o bitince tedavimi noktalamaya karar verdim şimdilik eşimde onayladı sırf ben kendimi çok üzüyorum die

Back
X