- Konu Sahibi mutluluk_27
oh ohh maharetli hanım :))
benim çıkmam lazım sonra görüşürüz.
sende pizzanı yapbizede yolla biraz
hadi görüşürüz![]()
oh oh oh senin yerinede yerim şeker görüşürüz bye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh ohh maharetli hanım :))
benim çıkmam lazım sonra görüşürüz.
sende pizzanı yapbizede yolla biraz
hadi görüşürüz![]()
aman bu ay kendi kendime yedim resmen yok kist var mı varsa ialç vermezse sonra yok yumurta büyücekmi yok efendim çatlıcakmı darlandım en son kocişte kızdı bana biraz çok yıpratıyosun kendini die bebek olmadan benden ilgiyi kestin olunca napcaz falan demeye başladı 2 kez daha serophene hakkım var o bitince tedavimi noktalamaya karar verdim şimdilik eşimde onayladı sırf ben kendimi çok üzüyorum die
ay bugün pizza yapcam düşünürken bile ağzım sulandı haa![]()
harmoni hosgeldin canım aramıza
kartanesi hangi tedavileri gördün canım bu drlar zaten varya tam dayaklık insanı insan olarak görseler hiç bişey böyle olmazdı tıp bukadar ilerlemisken herşeye çözüm varken Allahın izniyle drların baştan savması yüzünden insanlar perişan...adam gibi bi dr bulmak çölde su bulmak gibi artık ne yapsak bilmiyorum hakkımızda hayırlısı
ayyyyyy canım çekti yaa bize de yollaben de tencerede kek tarifi gördüm burada onu denicem bakalım
![]()
ayyyyyy canım çekti yaa bize de yollaben de tencerede kek tarifi gördüm burada onu denicem bakalım
![]()
dene bakalım güzel olursa bzede haber et bizde deneyelim şekerim
valla bende sabırsızlanıyorum akşam için yakın olsak beraber yerdik ne güzell![]()
kızlar gitmiş hepdrdan geldim bende yeni. klomen kullandım bu 3.kezdi günde 3 doz. yumurtam oluştu 18.5 mm olmuş. çatlatma iğnemi yaptı 4 gün ilişki önerdi. umarım nazlı bebeğim üzmez anneyi gelir bu sefer. dua edin nolur. yoksa iğnelere başlayacağım. drum gençsin olcak takma kimseyi diye moral verdi. hormon değerlerinde normal dedi. hadi nazlı bebişim ya gel artık üzme anneyi geel bak çok sevcem ben seni hiç kızmayacağım :))))) bende aşkıma yemek yapayım kimsede yok zaten sevinecek akşam yumurtrm büyümüş ve kiste dönmemiş diye.
bende bugün gittim doktora banada klomen verdi günde 3 kez salı günü gel dedi bakalım inş.hayırlısı olur.Adına çok sevindim darısı bana diyorum inş.
bu sürecin tek olumlu yanı bizi daha da yakınlaştırdı birbirimize daha çok bağladı. zaten aşk evliliği yapmıştık tedavi süreci kenetlenmemize aramızdaki anlayışın artmasına yol açtı. her ne kadar ben cadı sinirlenip ağlayıp moralimi bozup üzsemde aşkımı hep sabretti. sağ olsun aşkımı ve beni karşılıksız ve yalnız bırakmadı hiç. umarım bide tatlı bi kızımız ( eşimin tercihi kız bana farketmez sağlıklı hayırlı olsun yeter) olur da daha da mutlu bi yuvamız olur. rabbim sen evlat isteyenlerin kollarını boş bırakma :)
kartanesi sende moralini bozma arkadaşım ben 3 kere klomen kullandım. dr bulmak zor kafana göre olur umarım son drun.
canım yumurtaın gelişmesi çok iyi bi haber umarım bu sefer bebişin gelir bak işin olumlu yanını nede güzel anlatmışsın hakkaten öyle değilmi daha çok kenetleniyor insan
umarım hepimiz kavuşuruz bebişlerimize en kısa zamanda. hep duyardım çocukken çocuğu olmayan çiftler daha bağlı olur diye öyleymiş gerçekten. ben eşimin sıkılıp benden soğuyabilceğini düşünürken o daha umutlu daha azimli inançlı çıktı. her pes ettiğimde onun umudunu görmek moral oluyor bana
benimde eltimin 6 aylık bi kızı var. öbürü de 7 aylık evli 7 haftalık hamileymiş. onun haberini duyunca oturup ağladım yazık eşim ne diyeceğini ne yapacağını bilemedi. ailsiyle tartıştı daha onlar bişey demeden karıma bişey ima ettiğinizi dahi duymayacağım demiş.görümcem anlattı moralini bozma herkes yanında normal bu tedaviler herkes görüyor diye bir sürü şey söyledi. niyetleri bunları söylemek değil kardeşimizden fırça yedik senin yüzünden demek isterdi ama eşim evinize adım atmam silerim sizi demiş kendine zorla anlattırdım. en büyük sansım onun aşkı zaten
cnm malesef insan bi süre sonra bunalıma giriyo kardeşimin oğlu var bir buçuk yaşında ona baktıkça aralarındaki ilişkiyi gördükçe daha da kötü oluyorum birtek o değil tüm çocuklu bayanları görünce ama dediğim gibi bu doktorumla inş.herşey normale dönecek bende bi anne olacam inş.bu arada klomenin kullandın sonuç ne anlatırmısın bana.