merhaba pkolular burda toplanalım mı??

günaydın kızlar merhaba, şimdi farkettim pko'lular için bi topik daha olduğunu. Bende bi pko'lu olarak hemen yazıyım dedim.umarım herşey yolundadır.

günaydın canım hoşgeldin..uğraşıyoruz işte ilaçlar felan sen neler yapıyorsun??
slm kızlarr nasılsınızz.zor günler geçirdim allahıma şükürler olsun ki güzel sonuclandı.bana önce dış gebelik dendi sonra boş gebelik dendi ama bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk.:nazar:
Sibelsibel38 insallah hamilesindir degerin artar:16:
Sibelim tebrik ederim.hamileligini saglıklı şekilde gecirirsin:nazar:
Hepiniz dualarımdasınız.telden yazıyorum alıntılayamadım,zor oluyo

yelpazeeeeeeee canımmmm nerelerdesin sen yaaa çok dua ettim senni için allahım inşaaallah kalp atışını duyar diye gelmedin hiç üzüldüm sorun çıktı heralde diye yazını okuyunca çok mutlu oldum canım rabbim tamamına erdirsin kuzum..

canımmmm inşallah ama doktor hevesimi bile kursağımda bıraktı yaa vallahi sevinemiyorum bile

kuzum benimmm boşver sen doktoru bu kadar yüksek değer olmaz olur mu yarın yenile değerini cumayı bekleme güzel haberlerini bekliyorm kuzucum...

Bu arada sibelim ve yelpazecim gebelik için yaptıklarını zı ve belirtilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Baklava tatlım sende iyisin inşaallah.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...

Çok şükür, yarın klomene başlıcam herhalde, doktor kontrolüm var. bU sefer başka doktora gidiyorum. Uzun bi zamandan sonra ilaçsız adet oldum çok sevinçliyim.

hadi bismillah inşaallah tedavin olumlu sonuçlanır canım...

mutluluk canm teşekkürler ama tek yumurta olunca şans düşüyor işte üzülüyorum:(

yok canım benim olur mu kim demiş.döllenecek tek yumurta yeterli .yeter ki mevlam ol desin hiç üzülme tadını çıkar rahat ol her şey güzel olacak emin ol...

sen ne zamandır arıosun tatlım bebiş? bu topiği biliorum ama uzun zamandır nete giremedim uğramadım buraya çok fazla.o yüzden okuyamadım yazılanların hepsini :ssz:

1,5 yıl korunmadım bu sürede pko teshisi konuldu aynı yıl 2 ay tedavi oldum dru beğenmedim 2 ay ara verdim 6 aydır da düzenli tedavideyim canım

slm kızlarr nasılsınızz.zor günler geçirdim Allahıma şükürler olsun ki güzel sonuclandı.Bana önce dış gebelik dendi sonra boş gebelik dendi ama bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk.:nazar:
sibelsibel38 insallah hamilesindir degerin artar:16:
sibelim tebrik ederim.hamileligini saglıklı şekilde gecirirsin:nazar:
hepiniz dualarımdasınız.telden yazıyorum alıntılayamadım,zor oluyo

zor günler geçirmişsin gerçekten ama güzel sonuçlanmış rabbim mutlu sağlıklı ve hayırlı bi hayat nasip etsin bebeğine

Eklentiler

• $vasat_1.gif
    $vasat_1.gif
    48 KB · Görüntüleme: 28
  • $vasat_2.gif
    $vasat_2.gif
    50,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $vasat_5.gif
    $vasat_5.gif
    5,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $vasat_73.gif
    $vasat_73.gif
    49,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $vasat_85.gif
    $vasat_85.gif
    50,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $vasat_94.gif
    $vasat_94.gif
    35,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $vasat_132.gif
    $vasat_132.gif
    39,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $vasat_167.gif
    $vasat_167.gif
    50 KB · Görüntüleme: 42
  • $vasat_187.gif
    $vasat_187.gif
    37 KB · Görüntüleme: 33
  • $vasat_199.gif
    $vasat_199.gif
    48,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $vasat_207.gif
    $vasat_207.gif
    26,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
canım hiç umutsuzluğa kapılma yumurtALRIN BÜYÜMÜŞ İĞNEN YAPILMIŞ ŞU AN BİR SORUN YOK GERİSİ NASİP İNANÇLI İNSANLARIZ HAMDOLSUN BUNDAN SONRASINI MEVLAMIZA BIRAK KENDİNİ YORMA ÇOK TA DÜŞÜNME İNŞAALLAH ALICAZ GÜZEL HABERLERİNİ...

evet 8 aydır uğraşıyorum. yumurtam gelişti adetlerimde geciksede bi düzene girdi. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. senin tedavin nsl gidiyor

evet 8 aydır uğraşıyorum. Yumurtam gelişti adetlerimde geciksede bi düzene girdi. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. Senin tedavin nsl gidiyor

canım işte benim de geçen ay klomenle 2 yumurtam oldu doktorum sağolsun ısrarıma rağmen erkenden vurdurdu iğneyi dölleme yeteneği olmadı tabi.ama işte nasip olmıcaksa bşyler vesile oluyor.şimdide femaraya başladım bir hafta sonra yumurta kontrolü inşaallah büyür yumurtalar sonrası ya gğün aşırı ya aşılama dedi doktorum kararsızım bakalım haftaya bir karara ulaşırız inşaallah...senin haberlerini alalım da bana uğur olursun inşaallah...

Back
X