Merhaba, yine ben..

Birlikte olma zaten.

Kredi borcunun tamamını kapatmamışlar avukat parası duruyor v.s bence artık faturalarıda ödemesen .Sana bir faydaları yok ki anca kendilerine çalışmışlar.

Beklemek yerine 1+0 yada 1+1 eve mi geçsen.Daha uzun vadede ödeyebileceğin aylık miktarı az kredi çeker bir an önce evine taşınırdın.Etrafınızda hiç kira araştırması yaptın mı ?

Etraftaki kiralara baktım. Oturulabilecek 1+1ler 850den başlıyor. 2.000 tl maaşla hem kredi hem kira hem o evin masrafları yetmez diye düşündüm.
Tekrar bir kredi çekmekte istemiyorum çünkü burada bahsettiğim ev nasip olursa onun için çekeceğim.

Dusuk performansli bekaret takintili turk erkegi ve oglusum diyen kaynana yok. Bosandiktan sonra da ev harika bir hayat sizi bekliyor. Insallah cook mutlu olursunuz bir an evvel kurtulun vasat herif ve saygideger annesinden

Şaşırmadım. Eğer cesaretini topladığını dusunduysen avukata danış. Kv ile yaşamaya zorlanmak haklı ayrılık sebebi diye biliyorum
Aslında cesaretliyim evet sadece eşime nerden başlayıp nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum

Dusuk performansli bekaret takintili turk erkegi ve oglusum diyen kaynana yok. Bosandiktan sonra da ev harika bir hayat sizi bekliyor. Insallah cook mutlu olursunuz bir an evvel kurtulun vasat herif ve saygideger annesinden
Çok teşekkür ederm iyi dilekleriniz için. İçimi ferahlattınız

Bekle biraz. Nasılsa yakında eşin ya da kv biyerde açık verecektir
Zaten kv mesafeli durmamdan eve yiyecek içecek vs bişey almamamdan onunla artık gezmememden saatlerce sohbet etmememizden rahatsız görünüyor. Yakında eşimi doldurmaya başlar o zaman görürüm

Az evvel bankayı aradım ve kredi kartını kapattırdım. Kart bende durduğu halde 2000 tl borç yapmayı başarmış nasılsa. Komple kapattırdım. Çok bozuldu. Neden bana sormadın neden fikrimi almadın vs diye söyledi. Bu evlilikse herşey ortaksa neden benim fikrimi almıyorsun vs diyorda diyor

Kart numaranızı ve cvv kodunuzu biliyor ise bunları kullanarak kullanmıştır. Kart hesap dökümüne bakın.

Kart numaranızı ve cvv kodunuzu biliyor ise bunları kullanarak kullanmıştır. Kart hesap dökümüne bakın.
Evet tüm işlemleri öyle yapmış sanırım. Döküme de baktım. Sonuç iç açısı değil. Zaten kapatacaktım. Bugüne kısmetmiş

eşin seni borca sokup ortada bırakmadan senin aldıklarını gününü gün etmeye bakmadan
yol al
adamın niyeti belli
eğer böyle birşeyi çıtlat hemen yine başlar annemin üstüne yapalım demeye

sakın kanma o adama prim verme
biran önce kurtul
zaten tüm yük sende
maddi manevi fuzuli zarar ana oğul

yol ver ikisine de
birikim yapmaya bak
paranı sakla

adam sadece senin paranı hesaplıyor
sen çalış tek derdi
anasının ve kendi keyfi sen o evin maddi ve manevi hizmetçisisin

Birikim yapmaya çalışıyorum. Bazen az bazen çok oluyor.
Kartı kapattığımda hemen bana neden danışmadın evlilik demek herşey ortak demek değil mi diyor.
Düşündüğü nasıl bir ortaklık anlamadım.

adam sadece senin paranı hesaplıyor
sen çalış tek derdi
anasının ve kendi keyfi sen o evin maddi ve manevi hizmetçisisin

Ara bankayı açsınlar diyor. Ben kapatılacağı zamanı söyleyeceğim diyor. Hayır açtıramam dedim.

sen borç yaparken bana niye sormadın
de
eğer illa ki borç olacaksa kendi kartınla niye borç yapmadın de

bankaya da söylen iyice

sen borç yaparken bana niye sormadın
de
eğer illa ki borç olacaksa kendi kartınla niye borç yapmadın de

bankaya da söylen iyice
Şimdi bunun lafını uzun süre yapar. Biliyorum onu. Hatta küser. Ama malesef yapabileceğim birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…