- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Piyango vs vurmazsa evden bu borçla ayrılmayı düşünmüyor bir tarafım. Eşimle de şöyle böyleyiz. Arada arkadaş toplantılarına gidiyoruz dışarı çıkıyoruz vs. Uzun süredir de birlikte olmuyoruz. İçimden gelmiyor birşey yapmak
Evet en son yaşananlardan sonra bahsetmiştim benim kredi borcum kapanmadı. Araba alındı kv üzerine yapıldı+ kvdenin odasına eşya alındı mobilyaları yenilendi(bunlar taksitle alındı bu arada borçla yani) avukat parası hala ödenmedi vs vs. Kalan 1,500-2000 tllik nakit parada kvdeye verildi. Hala bizden harçlık almaya devam ediyor. O parayı kenara attı. Eşya taksitlerini de eşim ödüyor.Yılbaşından sonra maaşıma iyileştirme yapılacak. Daha fazla biriktirebileceğim. Ama aklıma kalbime düştü bir kere. Bu evde kalmak istemiyorum. Kendimce düşüncemde birikim yapıp sıkıp dişimi öyle gitmek. Bu süreçte nasıl olsa kv ve eşim illa bir olay patlatacak. Elimde sebepte olacak diye düşünüyorum
Etraftaki kiralara baktım. Oturulabilecek 1+1ler 850den başlıyor. 2.000 tl maaşla hem kredi hem kira hem o evin masrafları yetmez diye düşündüm.Birlikte olma zaten.
Kredi borcunun tamamını kapatmamışlar avukat parası duruyor v.s bence artık faturalarıda ödemesen .Sana bir faydaları yok ki anca kendilerine çalışmışlar.
Beklemek yerine 1+0 yada 1+1 eve mi geçsen.Daha uzun vadede ödeyebileceğin aylık miktarı az kredi çeker bir an önce evine taşınırdın.Etrafınızda hiç kira araştırması yaptın mı ?
Borcunu kapattılar mı pekiMiras parası benimle bağlantılı birşey olmadığı için ısrar edemedim. Zaten onlarında şartı vardı. Kredi çekersem şuanki borcum kapanacaktı.
Hayır kapatmadılar işteBorcunu kapattılar mı peki
Şaşırmadım. Eğer cesaretini topladığını dusunduysen avukata danış. Kv ile yaşamaya zorlanmak haklı ayrılık sebebi diye biliyorumHayır kapatmadılar işte
Aslında cesaretliyim evet sadece eşime nerden başlayıp nasıl söyleyeceğimi düşünüyorumŞaşırmadım. Eğer cesaretini topladığını dusunduysen avukata danış. Kv ile yaşamaya zorlanmak haklı ayrılık sebebi diye biliyorum
Çok teşekkür ederm iyi dilekleriniz için. İçimi ferahlattınızDusuk performansli bekaret takintili turk erkegi ve oglusum diyen kaynana yok. Bosandiktan sonra da ev harika bir hayat sizi bekliyor. Insallah cook mutlu olursunuz bir an evvel kurtulun vasat herif ve saygideger annesinden
Bekle biraz. Nasılsa yakında eşin ya da kv biyerde açık verecektirAslında cesaretliyim evet sadece eşime nerden başlayıp nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum
+11+1 yeni temiz ev. kv'siz hayat.... Bekaret muhabbeti de yok. Gelirsin isten dus alir pofuduklari giyer film izleyip, muzik dinlersin. Misssss...
Yapabiliyorsan bir kere kv'yi bir yerden kov ama. Icin sogur. Aklinda kalmaz.
Zaten kv mesafeli durmamdan eve yiyecek içecek vs bişey almamamdan onunla artık gezmememden saatlerce sohbet etmememizden rahatsız görünüyor. Yakında eşimi doldurmaya başlar o zaman görürümBekle biraz. Nasılsa yakında eşin ya da kv biyerde açık verecektir
Evet tüm işlemleri öyle yapmış sanırım. Döküme de baktım. Sonuç iç açısı değil. Zaten kapatacaktım. Bugüne kısmetmişKart numaranızı ve cvv kodunuzu biliyor ise bunları kullanarak kullanmıştır. Kart hesap dökümüne bakın.
Böyle bir evliliğe neden çocuk yapayım ki? Daha çok borçlanmak ve daha çok sorun yaşamak için mi? Çocuk konusu geçiyordu evet ama ben kendim büyütmek istiyordum önceleri eşim bu konuda da şahane fikirlerinden bahsedene kadar. Neymiş insanlar 3 aylık bebeği bırakıp işe başlıyormuş bende hemen çaluşabilirmişim vs vs. Hadi diyelim boşanmam zaman aldı böyle fikirleri olan bir adamdan çocuk yapmak sizce de saçmalık olmaz mı?
eşin seni borca sokup ortada bırakmadan senin aldıklarını gününü gün etmeye bakmadan
yol al
adamın niyeti belli
eğer böyle birşeyi çıtlat hemen yine başlar annemin üstüne yapalım demeye
sakın kanma o adama prim verme
biran önce kurtul
zaten tüm yük sende
maddi manevi fuzuli zarar ana oğul
yol ver ikisine de
birikim yapmaya bak
paranı sakla
adam sadece senin paranı hesaplıyor
sen çalış tek derdi
anasının ve kendi keyfi sen o evin maddi ve manevi hizmetçisisin
Az evvel bankayı aradım ve kredi kartını kapattırdım. Kart bende durduğu halde 2000 tl borç yapmayı başarmış nasılsa. Komple kapattırdım. Çok bozuldu. Neden bana sormadın neden fikrimi almadın vs diye söyledi. Bu evlilikse herşey ortaksa neden benim fikrimi almıyorsun vs diyorda diyor
Şimdi bunun lafını uzun süre yapar. Biliyorum onu. Hatta küser. Ama malesef yapabileceğim birşey yok.sen borç yaparken bana niye sormadın
de
eğer illa ki borç olacaksa kendi kartınla niye borç yapmadın de
bankaya da söylen iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?