Ara bankayı açsınlar diyor. Ben kapatılacağı zamanı söyleyeceğim diyor. Hayır açtıramam dedim.
Hayır. Araba alındı ama benim kredim kapanmadı. Tüm parayı arabaya yatırdı nerdeyse. Annesinin üzerine oldu araçtaviz verme
buarada
kredi ödemeniz varken annesinin üstüne araba almaya kalkmıştı ne oldu kandırmadı değil mi seni
Ara bankayı açsınlar diyor. Ben kapatılacağı zamanı söyleyeceğim diyor. Hayır açtıramam dedim.
Desene arabayi benim üzerime yap, bende karti actirim sana diye. Sonra bunun üzerine beyefeni kavga cikartir, o anda da sen, ben bosaniyorum de at ikisinide.
Kira kontrati kimi üzerine?
Kontrat var mı emin değilim. Onlar şuanki evde oturuyordu. Ben yanlarına taşındım evlenince.
Annesinin miras parasıyla alındığı için asla yanaşmaz böyle bir şeye. Ama bir şeylerin fitili ateşlenir bu olaylaAnladim yoksa dicektim bir gün izin al isten, cagir cilingir degistir anahtarlari topla pirlarini pirtlarini def et evden diye.
Ama sen su arabayi benim üzerime ya, karti acim lafini bi söyle kocan beye
Annesinin miras parasıyla alındığı için asla yanaşmaz böyle bir şeye. Ama bir şeylerin fitili ateşlenir bu olayla
Öyle yapacağım ancak bu seferde kredi kartını ödemiyorum deyip çıkabilir işin içinden.iste bende ondan diyorum. En azindan tekrar bu bosanma isi gündeme gelir. Sende avukat parasini söylersin tekrar o ödenmeden kart yok sana diye.
Eve bundan sonra sakin bir cöp torbasi bile alma. Sen karnini disarda doyur birak kendileri ne yaparsa yapsin. Param bitti de cik.
Bu yeni yaptigi borcu mu diyorsun?Öyle yapacağım ancak bu seferde kredi kartını ödemiyorum deyip çıkabilir işin içinden.
Diğer konumda bahsetmiştim.Gelen mirastan sadece kredi kartını kapatmıştı. 3bin civarı sonra kartı bana verdi ama bilgileri onda varmış borcu ödedikten 2 gün sonra arabaya kasko yaptı karttanBu yeni yaptigi borcu mu diyorsun?
Ödedigi ne var ki? Kusura bakma kacirmisim ben herhalde oralarini
Konuyu bırakıp gitmedim dönüp geçen sürede neler yaşandığını detaylı olarak paylaştım yine.Geçen konunuzada yazdım uzatmaları oynarsınız sadece diye. Ve o konunuzu yarım bırakıp gitmiştiniz. Lütfen bu seferde aynısını yapmayın. Konunuza tekrar dönecek olursamda eşiniz her zamanki gibi işine gelince aile diye sizi ortaya katıyor, gelmeyince annemde annem diye size el muamelesi yapıyor. Lütfen gerekirse aç yaşayın ama su nankör kvniz ve çıkarcı kocanızdan ayrılın.
Bence yanlis degil ama bu surede sana baska borclar yaptiracaklar diye hissediyorum benKonuyu bırakıp gitmedim dönüp geçen sürede neler yaşandığını detaylı olarak paylaştım yine.
Uzatmaları oynamamın sebebi kredi+kredi kartı çıktı birde. Siz söyleyin totalde 9binlik borçla mı kalkıp gideyim. Gidersemde gerçek anlamda aç kalırım.
Gittiğim için sevinirler bile. Borç benim üstüme nede olsa. Mis gibi arabayla otururlar analı oğullu.
Borcu bitirdikten sonra yani kendimi garantiye aldıktan sonra gitmek istemem çok mu yanlış sizce?
İstemiyorum eşimede net bir dille söyledim. Bugün kartı da kapattım. Senden boşanıcam deme sebebi kredi çekmememdi. Şimdi tekrar bişiler almak ister benden kredi para vs beklerse yine aynıları olacak.Bence yanlis degil ama bu surede sana baska borclar yaptiracaklar diye hissediyorum ben(
Hayır tabikide borçlarınızı kapattırın ama nasıl? Kocanız sizin onu bırakamaması için elinden geleni yapıyor adeta. Borçla falan yanında tutuyor sizi. Onun için bankamatik kartı olmussunuz. Siz kredi kartını kapattırdınız diye burnunuzdan getirecek, onuda size ödettirecek ve kısır döngü böyle sürüp gidecek.Konuyu bırakıp gitmedim dönüp geçen sürede neler yaşandığını detaylı olarak paylaştım yine.
Uzatmaları oynamamın sebebi kredi+kredi kartı çıktı birde. Siz söyleyin totalde 9binlik borçla mı kalkıp gideyim. Gidersemde gerçek anlamda aç kalırım.
Gittiğim için sevinirler bile. Borç benim üstüme nede olsa. Mis gibi arabayla otururlar analı oğullu.
Borcu bitirdikten sonra yani kendimi garantiye aldıktan sonra gitmek istemem çok mu yanlış sizce?
Kartini bugune kadar neden kapatmadin neden kullabdirdin esine?cokca soylenmisti sanirim oncedenİstemiyorum eşimede net bir dille söyledim. Bugün kartı da kapattım. Senden boşanıcam deme sebebi kredi çekmememdi. Şimdi tekrar bişiler almak ister benden kredi para vs beklerse yine aynıları olacak.
Bende bu sefer para yok bende yokum diyeceğim.
Geçen sefer kredi yüzünden blöf yapmıştı çünkü
Konuyu bırakıp gitmedim dönüp geçen sürede neler yaşandığını detaylı olarak paylaştım yine.
Tekrar merhaba, daha önceki konularıma yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim.
Bu akşam farklı bir konuda fikrinizi isteyeceğim.
Kısaca bahsetmeye çalışayım;
Çalıştığım yer bir inşşat firması ile bağlantılı. Şirketten dolayı yeni yapılan sitelerden birinde 1+1 evi max. 120.000 tl'ye alabiliyorum.
Anlaşmalı bankalardan aracılarla bu kredinin büyük bir kısmını da düşük meblağlı geri ödemek üzere çekebiliyorum.
Diyeceksiniz ki ne güzel.
Evet çok güzel bir imkan.
Şuan işlerim güzel gidiyor çok şükür. Devam eden kredimi de mart ayına kadar çift çift ödeyip kapatmayı planlıyorum nasipse.
Kızlar asıl sorun şu;
Daha önceki olaylarıma az çok aşinalığınız var. Ben bu imkanı değerlendirmek istiyorum. Ama yalnız başıma. Yani boşandıktan sonra.
Ancak geçtiğimiz aylarda yaşadığım sıkıntılı dönemde ayrılık konuşulmuştu. Ancak konu orda kalmıştı.
Şimdi de ayrılık kararını durup dururken mantıklı bir zemine oturtamıyorum.
Yani bir gün durup dururken kalkıp eşime ben ayrılıyorum'u nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.
Ve yaşananları da hala hazmedemiyorum.
Kv'demin beni evden kovmasını, eşimin imalı laflarla geçmişimi deşmesi (bakirelik konusu) vs bunları bir türlü kafamdan atamıyorum.
Ancak şuan elime geçen bu fırsatı da sürekli benim paramda gözü olan benden hizmetçilik etmemi bekleyen beni düşünmeyen insanlarla değerlendirmek istemiyorum.
Evet diyeceksiniz ki o son kavgada resti çekip gidecektin. Ama o zaman korkuyordum. Bilmiyordum bu olayların içimde büyüyüp büyüyüp her gün aklıma geleceğini.
Ne yapmalıyım sizce?
O evi alıp kv ile beraber mi devam etmeliyim yoksa fırsatlar her zaman ele geçmez deyip kendi yoluma mı bakmalıyım?
Bu arada yukarıda bahsettiğim ev vs hepsi nasip şuan proje kağıt üzerinde ama yan firma olduğu için güveniyorum.
İstemiyorum eşimede net bir dille söyledim. Bugün kartı da kapattım. Senden boşanıcam deme sebebi kredi çekmememdi. Şimdi tekrar bişiler almak ister benden kredi para vs beklerse yine aynıları olacak.
Bende bu sefer para yok bende yokum diyeceğim.
Geçen sefer kredi yüzünden blöf yapmıştı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?