Merhaba, yine ben..

Ara bankayı açsınlar diyor. Ben kapatılacağı zamanı söyleyeceğim diyor. Hayır açtıramam dedim.

taviz verme

buarada
kredi ödemeniz varken annesinin üstüne araba almaya kalkmıştı ne oldu kandırmadı değil mi seni

taviz verme

buarada
kredi ödemeniz varken annesinin üstüne araba almaya kalkmıştı ne oldu kandırmadı değil mi seni
Hayır. Araba alındı ama benim kredim kapanmadı. Tüm parayı arabaya yatırdı nerdeyse. Annesinin üzerine oldu araç

Ara bankayı açsınlar diyor. Ben kapatılacağı zamanı söyleyeceğim diyor. Hayır açtıramam dedim.

Desene arabayi benim üzerime yap, bende karti actirim sana diye. Sonra bunun üzerine beyefeni kavga cikartir, o anda da sen, ben bosaniyorum de at ikisinide.

Kira kontrati kimi üzerine?

Desene arabayi benim üzerime yap, bende karti actirim sana diye. Sonra bunun üzerine beyefeni kavga cikartir, o anda da sen, ben bosaniyorum de at ikisinide.

Kira kontrati kimi üzerine?

Kontrat var mı emin değilim. Onlar şuanki evde oturuyordu. Ben yanlarına taşındım evlenince.

Kontrat var mı emin değilim. Onlar şuanki evde oturuyordu. Ben yanlarına taşındım evlenince.

Anladim yoksa dicektim bir gün izin al isten, cagir cilingir degistir anahtarlari topla pirlarini pirtlarini def et evden diye.

Ama sen su arabayi benim üzerime ya, karti acim lafini bi söyle kocan beye

Anladim yoksa dicektim bir gün izin al isten, cagir cilingir degistir anahtarlari topla pirlarini pirtlarini def et evden diye.

Ama sen su arabayi benim üzerime ya, karti acim lafini bi söyle kocan beye
Annesinin miras parasıyla alındığı için asla yanaşmaz böyle bir şeye. Ama bir şeylerin fitili ateşlenir bu olayla

Annesinin miras parasıyla alındığı için asla yanaşmaz böyle bir şeye. Ama bir şeylerin fitili ateşlenir bu olayla

iste bende ondan diyorum. En azindan tekrar bu bosanma isi gündeme gelir. Sende avukat parasini söylersin tekrar o ödenmeden kart yok sana diye.

Eve bundan sonra sakin bir cöp torbasi bile alma. Sen karnini disarda doyur birak kendileri ne yaparsa yapsin. Param bitti de cik.

Öyle yapacağım ancak bu seferde kredi kartını ödemiyorum deyip çıkabilir işin içinden.

Bu yeni yaptigi borcu mu diyorsun?
Ödedigi ne var ki? Kusura bakma kacirmisim ben herhalde oralarini
Diğer konumda bahsetmiştim.Gelen mirastan sadece kredi kartını kapatmıştı. 3bin civarı sonra kartı bana verdi ama bilgileri onda varmış borcu ödedikten 2 gün sonra arabaya kasko yaptı karttan
Kirayı ödüyor, annesine 400 tl elden veriyor birde 1 fatura ve sigarasını alıyor annesinin

Geçen konunuzada yazdım uzatmaları oynarsınız sadece diye. Ve o konunuzu yarım bırakıp gitmiştiniz. Lütfen bu seferde aynısını yapmayın. Konunuza tekrar dönecek olursamda eşiniz her zamanki gibi işine gelince aile diye sizi ortaya katıyor, gelmeyince annemde annem diye size el muamelesi yapıyor. Lütfen gerekirse aç yaşayın ama su nankör kvniz ve çıkarcı kocanızdan ayrılın.

Konuyu bırakıp gitmedim dönüp geçen sürede neler yaşandığını detaylı olarak paylaştım yine.
Uzatmaları oynamamın sebebi kredi+kredi kartı çıktı birde. Siz söyleyin totalde 9binlik borçla mı kalkıp gideyim. Gidersemde gerçek anlamda aç kalırım.
Gittiğim için sevinirler bile. Borç benim üstüme nede olsa. Mis gibi arabayla otururlar analı oğullu.
Borcu bitirdikten sonra yani kendimi garantiye aldıktan sonra gitmek istemem çok mu yanlış sizce?

Bence yanlis degil ama bu surede sana baska borclar yaptiracaklar diye hissediyorum ben (

Bence yanlis degil ama bu surede sana baska borclar yaptiracaklar diye hissediyorum ben (
İstemiyorum eşimede net bir dille söyledim. Bugün kartı da kapattım. Senden boşanıcam deme sebebi kredi çekmememdi. Şimdi tekrar bişiler almak ister benden kredi para vs beklerse yine aynıları olacak.
Bende bu sefer para yok bende yokum diyeceğim.
Geçen sefer kredi yüzünden blöf yapmıştı çünkü

Hayır tabikide borçlarınızı kapattırın ama nasıl? Kocanız sizin onu bırakamaması için elinden geleni yapıyor adeta. Borçla falan yanında tutuyor sizi. Onun için bankamatik kartı olmussunuz. Siz kredi kartını kapattırdınız diye burnunuzdan getirecek, onuda size ödettirecek ve kısır döngü böyle sürüp gidecek.

Kartini bugune kadar neden kapatmadin neden kullabdirdin esine?cokca soylenmisti sanirim onceden

Adam profesyonel para yiyiciyken o evden kurtulamazsınız.
Evet planınız mantıklı ama o kocaya göre değil üzgünüm.
Farkında mısınız sürekli bir para çıkıyor. Sizden tırtıklamasa karta abanıyor. Bu adam size para bırakmamak için adeta sömürmek için durmadan size borç çıkarıyor. Nasıl o borcu kapatıp kurtulacaksınız ki?
En mantıklısı bir an önce o tuhaf aileden kurtulmanız. Bir önceki konuya da dedim ilk sene sıkışırsınız belki fakir yaşarsınız ama o borcu kaparsınız ve kapayınca da rahat bir hayatınız olur en azından iki fazlalığınız olmaz.
Şu aşamada o ikiliyle üzgünüm o borç kapanmaz aksine yeni borç gelir.
Bir an önce kurtulun bence başka çareniz yok. Yoksa bir sonraki borç bilmem nereye borç takmış eve icra mı gelsin mecbur ödedim yeni borcunu bir yıl daha sabredeceğim konusu olacak. Sonu yok boşa bekliyorsunuz bir an önce kurtulun

Diger konunuzu da okudum, bence dogru bi taktik izliyorsunuz...Herkesin sartlari ve olanaklari farkli, en mantiklisi sartlara gore durumunu ayarlamak....siz de oyle yapiyorsunuz....ins hersey gonlunuze gore olur...

Ev konusuna gelince, gercekten cok iyi bi fiyata alabilicek gibi gorunuyor..keske ailenize guvenebilseniz de gecici olarak onlarin uzerine alsaniz. Bosaninca da kendi uzerinize gecirseniz...ama sanirim o da pek mumkun degil...

Yapılan borclar nereye harcandı, sizin bi ortak kullanımınız oldu mu? Ve evlenirken aldığınız ürünlerin faturaları duruyor mu? Bosanırken belki o aldığınız esyaları satarak borcunuzu kapatabilirsiniz?

Artk eşinize para vermeyin. Ne kredi karti ne para hicbir sey. Siz benim borçlarımı kapatmadıkça benden zırnık cıkmayacak size deyin. O vesileyle belki kenardaki paralarına kıyı borcunuzun bir kısmını kapatırlar.

Eski konularınızı bilmiyorum da, böyle düşünceler geçiyorsa kafanızdan evliliğinizde mutsuz ve umutsuzsunuz.
Bu durumda mantıklı olan boşanıp evi öyle almak.
Açık açık söyleyin ben olanları hazmedemiyorum deniyorum olmuyor devam etmek istemiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…