bence sadece derslerine odaklanmak istiyor. nasıl ki hoşlanmaya başladıysa artık soğumuş olabilir. çok doğal değil mi sizce de? diğer dertleri nedir?en son yazdığı şeye ne demeli? ben zamanı gelince veya rahatlayınca sana yazarım. sınavdan okuldan başka sorunlarınında olduğunu biliyorum ama aramızdaki bu oluşan samimiyeti bu kadar radikal bir kararla kesmesini anlayamıyorum.başka biri diyeceksiniz belki.. tamam kimseye kefil olamam ama bu kadar sürede bu hisse girebilir mi insan?
haklısınız ben de sınav dönmlerinde böyle oluyorum ama bizim akademik sınavlarımız yılda 3 sefer olunca biri olmazsa biri şeklinde hallediliyor.. bu dönemde karşınızdaki insan sizden ilgi beklentisi içinde olduğunu belli ettiği için mi bitirdiniz? ben kendisine bir beklentim olmadığını sadece konuşmaktan vakit geçirmekten görüşmektn keyif aldığımı ana odaklandığımı dile getirmiştimBen de tıpçıyım tam olarak bir ilişkimi bu yüzden bitirdim....
Sebebi de hem kendi stresimle uğraşıp bir yandan da birine ilgi vermenin zor olacağını ve benim için yıpratıcı olacağını düşünmemdi....
Bir de sizden ilgi bekleyen biri olunca bunalıyorsunuz yani kendime tam odaklanmak istememdi....
ikinci seferlik bir durum yok yanlış izah etmişim sanırım. o dönem benim hislerim yoktu sadece tesadüf eseri tanışmıştık ve aramızda bu tarz konular açılmamıştı mesafeliyidk bu kadar net konuşmamıştık ilişki vs. konuştukça paylaştıkça bu duruma geldikİlk birlikteliğinizde size sizi sevdiğini söyledi mi bu çok önemli.
İkinci bir nokta da, TUS gerçekten en zor ve stresli sınavlardan ve eleyicidir de. Bazı arkadaşlarım 2-3 sene öncesinden çalışmaya başladı.
Ancaaak bu bir bahane değil. Sizi gerçekten sevse, o stresi sıkıntıyı sizle paylaşarak hafifletirdi.insan böyle zamanlarda desteğe daha çok ihtiyaç duyuyor. Sizin ilişki ikinci sefer resmen "gezdim dolandım geri sana geldim" olmuş.
Kendinizi, sizin hislerinizi düşünmeden harcayabilecek biri için harcamayın derim.
İnsan sevince dağı taşı sıkıp zaman yaratıyor zira.
İşte o öyle olmuyor karşı taraf yinede sorumluluk hissediyor ben kendi açımdan söylüyorum.ilgi sevgi bunlar ihtiyaç herkes bir gün sıkılır bu durumdan...haklısınız ben de sınav dönmlerinde böyle oluyorum ama bizim akademik sınavlarımız yılda 3 sefer olunca biri olmazsa biri şeklinde hallediliyor.. bu dönemde karşınızdaki insan sizden ilgi beklentisi içinde olduğunu belli ettiği için mi bitirdiniz? ben kendisine bir beklentim olmadığını sadece konuşmaktan vakit geçirmekten görüşmektn keyif aldığımı ana odaklandığımı dile getirmiştim
Hayır öyle bir şey hissettirmedi hatta destekleyiciydi....haklısınız ben de sınav dönmlerinde böyle oluyorum ama bizim akademik sınavlarımız yılda 3 sefer olunca biri olmazsa biri şeklinde hallediliyor.. bu dönemde karşınızdaki insan sizden ilgi beklentisi içinde olduğunu belli ettiği için mi bitirdiniz? ben kendisine bir beklentim olmadığını sadece konuşmaktan vakit geçirmekten görüşmektn keyif aldığımı ana odaklandığımı dile getirmiştim
gerçekten seviyor muydunuz o kişiyi? severken böyle bir karar almak kaderi ters tepmek olmaz mı ?. ilerde durumummu açıklarım dönerim ona mantığında mısınz? belki teselli mi arıyor denilecek ama sizin psikolojiniz şuan onunkine benziyor o yüzden biraz fazla soru sordum kusuruma bakmayınİşte o öyle olmuyor karşı taraf yinede sorumluluk hissediyor ben kendi açımdan söylüyorum.ilgi sevgi bunlar ihtiyaç herkes bir gün sıkılır bu durumdan...
Başlarda hep dedıgınız gıbı olur ne olursa olsub modu
Yoo şuan başka sevgilim var.Geri döneceğimi asla düşünmedim kaderle aram da pek iyi değil...gerçekten seviyor muydunuz o kişiyi? severken böyle bir karar almak kaderi ters tepmek olmaz mı ?. ilerde durumummu açıklarım dönerim ona mantığında mısınz? belki teselli mi arıyor denilecek ama sizin psikolojiniz şuan onunkine benziyor o yüzden biraz fazla soru sordum kusuruma bakmayın
Hayır öyle bir şey hissettirmedi hatta destekleyiciydi....
Ama ben kendi kendime bunalıyordum bir de ben pek paylaşmayı sevmem sürekli sürekli bir şey yapıyorsam çok soru sorulmasını işte ay benle hiç paylaşmıyorsun ay destek olayım modları ben de hiç işe yaramıyordu
Ee karşı taraf da belli süre sonra kötü hisseder.
Kendimi de değiştirmeyeceğim için öyle oldu
anladığım kadarıyla siz sınavı halledip başka biriyle yol alma kararı aldınız. o insanı da o döneme ait sayıp o defteri kapadınız başka bir insanı hayatınıza aldınızYoo şuan başka sevgilim var.Geri döneceğimi asla düşünmedim kaderle aram da pek iyi değil...
Hoşlanıyordum ama önem sıram farklıydı malesef
Hatta ben o kişiye bu durumu dediğimde önce onu ikna edecegımı zannetti gedi dönüp ben de ikna gibi bir çabam olmadığını söyledim emindim nettim tel nosunu falan hemen silmiştim..:
Yoo sınavı halletmedim bu olay okul içindeyken yaşadığım olaydı...anladığım kadarıyla siz sınavı halledip başka biriyle yol alma kararı aldınız. o insanı da o döneme ait sayıp o defteri kapadınız başka bir insanı hayatınıza aldınız
tabiki orası öyle.başlıkta da dediğim gibi ekonomik olsun eğitim olsun çağımız da inanılmaz bir rekabet var. herkesin hayalleri için yıpratıcı bir süreç. Lakin ben de bir insanı engelleyecek ne yapabilirim bunu düşünüyorum? insanın hayatında biri olunca ders çalışamıyor mu?onu sık boğaz edecek kadar benimde vaktim yok açıkcası ama bunun bir ortalaması olmaz mı? günde 5 dk konuşmak zor mu? bana bu tarz şeyler çevremdeki insanlara anlattıüımda bahane geliyor ve herkes asıl sebebi olduğunu ve açıklamadığını söylüyorBakın rekabet çok yüksek dershaneye verilen onca para sonra basarısız olursam boşa gidecek bir ton şey....
İnsanın gelecek kaygıları her şeyi etkiliyor
Vallaha eğer bana benziyorsa benim içim ilgilenmem gereken bir insan olması da beni daraltıyordu ya belki canım 10 gun konusmak istemyecek anlatabılıyormuyum streslıyım...tabiki orası öyle.başlıkta da dediğim gibi ekonomik olsun eğitim olsun çağımız da inanılmaz bir rekabet var. herkesin hayalleri için yıpratıcı bir süreç. Lakin ben de bir insanı engelleyecek ne yapabilirim bunu düşünüyorum? insanın hayatında biri olunca ders çalışamıyor mu?onu sık boğaz edecek kadar benimde vaktim yok açıkcası ama bunun bir ortalaması olmaz mı? günde 5 dk konuşmak zor mu? bana bu tarz şeyler çevremdeki insanlara anlattıüımda bahane geliyor ve herkes asıl sebebi olduğunu ve açıklamadığını söylüyor
bunu neden dile getirmez bir erkek peki? mesela dese ki sana karşı hissim oluşmadı sevemedim vs. bu lafı duyduktan sonra ben zaten durmam.erkekler istemediği konu da çok nettirler kendi kuzenlerimden arkadaşlarımdan biliyorum. neden hala takip ediyor neden numarayı silmiyor mesela yukardaki mesajda hanımefendinin yaptığı gibi?Malesef hisleriniz aynı düzeyde değil
Önünüze bakın derim
Bence siz şuan beklemede kalın nedenleri sorgulamayın hayatınıza bakınbunu neden dile getirmez bir erkek peki? mesela dese ki sana karşı hissim oluşmadı sevemedim vs. bu lafı duyduktan sonra ben zaten durmam.erkekler istemediği konu da çok nettirler kendi kuzenlerimden arkadaşlarımdan biliyorum. neden hala takip ediyor neden numarayı silmiyor mesela yukardaki mesajda hanımefendinin yaptığı gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?