• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim ?

sevomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2025
1
0
1
22
Merhaba herkese ben burda yeniyim sizinle bir konuyu paylaşıp yardım etmenizi bekliyorum 5 yıldır evliyim eşim çok alkolik içince kendini kaybediyor dünyadan ne haber kendini kaybediyor bir tane oğlumuz var 4 aylık yeni boşandım ailemle yaşıyorum eşim çok alkolik ne yapmam lazım bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim yorum yazarsanız çok sevinirim

Ee boşanmışsınız olmadığı için ya düzelmez o artık tabii ki olmaz.

Sizce alkolik bir adamdan baba olur mu?? Bebeğiniz dört aylıkmış, hamile kalmadan önce eski eşinizin alkolik olduğunu bilmiyor muydunuz? Sakın barışmayın üzülen siz ve masum bebeğiniz olur. Kendi ayaklarınızın üzerinde durun böyle bir adamla olmaz…

Merhaba herkese ben burda yeniyim sizinle bir konuyu paylaşıp yardım etmenizi bekliyorum 5 yıldır evliyim eşim çok alkolik içince kendini kaybediyor dünyadan ne haber kendini kaybediyor bir tane oğlumuz var 4 aylık yeni boşandım ailemle yaşıyorum eşim çok alkolik ne yapmam lazım bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim yorum yazarsanız çok sevinirim
Adam tedavi görmüş mü peki?tedavimi tamamladım,alkol işi bitti diye bir ikna durumu var mı?

Ne güzel boşanmış kurtulmuşsunuz. Sakın barışmayın, aynı yolu tekrar yürümenin anlamı yok.

Kesinlikle barışmayın oğlunuza yazık olur

Boşanma haddine gelmişsiniz çaba göstermemiş bitmiş evlilik .
neden şimdi barışacaksınız ki düzelecek kişi zaten düzelmez miydi bebegı olduktan sonra daha çok çaba göstermez mıydı

Kendini kaybeden adamın boğazına yapışma ihtimalini düşün. Çocuklarına verebileceği zararları düşün.

Siz şaka mısınız? Benim babam alkolik, ben kızı olduğum halde hayatımdan silmişim siz kocayı mı silemiyorsunuz? Bi de çocuk için diyorsunuz, bakın o çocuğun büyümüş hali benim, iyi ki annem ben çocukken boşandı diyorum.

O bebeğin için alkolü bırakıyor mu hayır o zaman sorun yok bb

Boşanmışsınız zaten. Eşiniz için alkolik diyorsunuz. Yeni düzeninizi alkolik adam için bozup ne yapacaksınız? Hiç bebek demeyin. Alkolik birinin bebeğe ne hayrı olacak. Nafakasını ödüyorsa öpün başınıza koyun.

Alkolik evebeyn alkolikliği kanıtlanmışsa yasal olarak çocuğu görmesi kısıtlanabilir veye tamamen kaldırılabilir
Siz tekrar beraber aynı evde alkolik bir adamla yaşamaktan mı bahsediyorsunuz
Saçmalamayın bence
Boşluktasınız herhalde geçici bir süre atlatırsınız

Barismak istemenin sebebi ne asik misin yoksa meze hazirlamayi mi seviyorsun Ailene yok mü oldugunu hissetiriyorlar yoksa ne

boşanmışsın zaten başına bela mı arıyorsun zorla?

Aşırı mantıksız bir soru. Bebeğini dövsün, kötü örnek olsun ve bok gibi bir hayatı olsun diye mi barışmak istiyorsun bebeğin için? Bi de boşanalı ne kadar oldu ki? Sanki aradan üç beş yıl geçmiş adam tamamen düzelmiş, çok pişman olmuş, çocuğa çok iyi babalık yapmaya sana çok iyi davranmaya başlamış falan gibi bebeğim için barışmalı mıyım diyorsun ya.

Back
X