merhaba

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
merhaba arkadaslar ıcım cok sıkılıyo cok darallıyorum her an bogulacagım gıbı bır hıs cokuyor uzerıme daralıyorum bu nedır anlayamadım bılgısı olan varsa bılgılendırebılırmı benı sımdıden tesekkurler

mrb .ben adet olmaya yakın gergin olurum..bundan olabilir belki ..yani sebepsizse sıkıntın nedeni bu olabilir.egzersiz yap iyi gelicek kesinlikle

Vesvese yapıyorsunuz.

Yâ Allah-ür-rakîb-ül-hafîz-ür-rahîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-halîm-ül’azîm-ür-raûf-ül-kerîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-kayyüm-ül-kâimü alâ külli nefsin bimâ kesebet, hul beynî ve beyne adüvvî!

Bu duayı okuyun .
İçinize ferahlık gelir inşallah.

Sen bole durumlarda hemen sırkelı suyla bır banyo yap bısmıllahırahmanı rahım deyıp !!!!! Ccok rahatlarsın

merhabalar cevaplarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar adet olmama daha var dugunum olacak bu strestendır dıyorum fakat ıcımı cok sıkıyo gerılıyorum cok canım hıcbır seye yeltenmıyo cok sıkkın nerdeyse ıcımden alevler cıkacak valla

arkadaşın kardeşin kuzenin fln yokmu ara onları ya birinizin evinde toplanın yada dışarı çıkın bişeyler yapın...

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

bu duayı bol bol okuyun gönül daralmasına çok iyi gelir

(Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.)

ohh duanız için allah razı olsun...

Kış sendromuda olabılır dıye dusunuyorum cunku her kıs ıcıme daral gelıyor yannız bu sefer daha cok oldu mevsımsel umarım

bende bir ara senin gibiydm cok degil 2 hafta öncesi içim daralırdı kötü birşey olacak gibi hissederdim elim ayağım terlerdi bogarlardı beni bir aglama gelirdi ki sorma ama ben şifayı dualarda ve zikirlerde buldum canm ve su an çok iyiym rabbima şükür ve birde olumsuz degil artk olumlu düşünmeye başladım . yasin suresini okurdum günde 2 3 kez daha sonra inşirah suresini bol bol 100 kere felak nas ayetel kursi salavat getirirdim hala yapıyorum ya fettah esmasını cekerdim ve şimdi çok iyiym rabbime şükür umarım yardımcı olur bu dualar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…