- 13 Aralık 2015
- 21
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi kupelerinefendisii
-
Bu sitede bazi uyeler yeni uyelerin actigi konunun fake oldugundan emin bir halde konularla resmen dalga gecip sacma sapan espriler yapiyorlar. Cok defa buna sahit oldum. Dun birinin saglik sorunuyla alay ettiler bugun ise farkli konularla.Bu site yonetimi buna nasil izin veriyor anlamiyorum.
Bu sitede bazi uyeler yeni uyelerin actigi konunun fake oldugundan emin bir halde konularla resmen dalga gecip sacma sapan espriler yapiyorlar. Cok defa buna sahit oldum. Dun birinin saglik sorunuyla alay ettiler bugun ise farkli konularla.Bu site yonetimi buna nasil izin veriyor anlamiyorum.
Öyle mesajları gördüğünde KİB le gereken yapılır.Hayir ya dogru soyluyorsa fake degilse? O ergence saka yapanlara bir ceza veriliyor mu?
Bak ya ben de yeniyim ya hemen ayni tur davranislar basladi konuma karsi.
Hayir ya dogru soyluyorsa fake degilse? O ergence saka yapanlara bir ceza veriliyor mu?
Fake konu açan çok fazla olduğu için yapıyorlar ama karşı taraf gerçekten dert sahibi ise kul hakkına girdiklerinin farkında değiller.
Amaç popülerlik yarışı, ne kadar çok dalga geçersen o kadar like alırsın.
Fake olduğunu düşünüyorsan yazma dimi ama?
Gerçi bazı kadınlar derdi olan herkeste dalga geçecek birşey buluyorlar. Hele kimi üyelerin olumlu birşey yazdığını görmüş değilim hep laf sokma telaşında...
Çok itici dimi?
Belki degildi? Yonetim banladiysa fake oldugu garanti mi o anlama mi geliyor?Mesela az önceki konu fakeydi heralde konu sahibi banlandı çoğunluk inanmadık
Buna ne diyceksiniz
Evet konunun sahte olduğu anlamına geliyor çok hayal kurarak açılmış konular hemen anlaşılırBelki degildi? Yonetim banladiysa fake oldugu garanti mi o anlama mi geliyor?
Cok korktum be. Sacma insanlarin kurdugu sacma sisteminiz ceza verse ne olur. Buyuk sey bu siteye uye olmayip sahte like almasam dunm yikilirdi. Sahte bi dunyadasiniz burda.Ergence şaka yapanlara ceza veriliyor. Ergence konu açanlara da veriliyor. Üyeler hakkında gereksiz yere konu açanlara da veriliyor sana da verilecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?