Merhaba

kupelerinefendisii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
21
7
1
35
Bu sitede bazi uyeler yeni uyelerin actigi konunun fake oldugundan emin bir halde konularla resmen dalga gecip sacma sapan espriler yapiyorlar. Cok defa buna sahit oldum. Dun birinin saglik sorunuyla alay ettiler bugun ise farkli konularla.Bu site yonetimi buna nasil izin veriyor anlamiyorum.

Bu her konuya fake muhabbeti yapılmasından ben de hoşlanmıyorum ama
zamanında ayakta uyutulduk, duygularımızla fazlaca oynandı.
Bu nedenle artık insanlar önyargılı.

Yine de kendi adıma elimden geldiğince samimiyetlerine inanarak yorum yapmaya çalışıyorum.
Gerçekliğine inanmadığım konudan da yorum yapmadan çıkıyorum.

Ama o fake yazanların da sebepleri var kendilerince işte.

Fake konu açan çok fazla olduğu için yapıyorlar ama karşı taraf gerçekten dert sahibi ise kul hakkına girdiklerinin farkında değiller.

Amaç popülerlik yarışı, ne kadar çok dalga geçersen o kadar like alırsın.

Fake olduğunu düşünüyorsan yazma dimi ama?

Gerçi bazı kadınlar derdi olan herkeste dalga geçecek birşey buluyorlar. Hele kimi üyelerin olumlu birşey yazdığını görmüş değilim hep laf sokma telaşında...

Çok itici dimi?

Burasi belirli kurallar haricinde özgür düşüncelerimizi ifade edebileceğimiz bir site.
Yorumu hoşunuza gitmeyen üyelerin profiline girerek "gözardı et" diyebilirsiniz.
Böylece o üyenin yorumlarını görmezsiniz.
Herkes kendi hal ve hareketlerinden sorumlu.

Kib leyin sizde böyle konu açacağınıza

Yoksa bunları söylemek için mi üye oldunuz sizde

Hayir ya dogru soyluyorsa fake degilse? O ergence saka yapanlara bir ceza veriliyor mu?

Sitede yenisiniz henüz.
Buradaki hanımlar fake konunun kokusunu 100 metreden alırlar.
Kimler geldi kimler geçti yıllardır. O kadar makaraya alıyorlarsa mutlaka bir açık yakalamışlardır.
Hoşunuza gitmeyen yorumlar kib butonunu kullanabilirsiniz veya sevmediğiniz kullanıcının mesajlarını engelleme şansınız da var.

Aman öyle deme.
Kendileri birazdan gelir saldırırlar sonra.

Sana ne diye

Tam da hissettiklerine yönelik açmış olduğum bir konumda bizzat bunu gördüm de.

Ergence şaka yapanlara ceza veriliyor. Ergence konu açanlara da veriliyor. Üyeler hakkında gereksiz yere konu açanlara da veriliyor sana da verilecek...
Cok korktum be. Sacma insanlarin kurdugu sacma sisteminiz ceza verse ne olur. Buyuk sey bu siteye uye olmayip sahte like almasam dunm yikilirdi. Sahte bi dunyadasiniz burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…