Merhaba

Cok korktum be. Sacma insanlarin kurdugu sacma sisteminiz ceza verse ne olur. Buyuk sey bu siteye uye olmayip sahte like almasam dunm yikilirdi. Sahte bi dunyadasiniz burda.

İyi de neden üye oldunuz beğenmiyorsanız çıkın gidin,kavga yapmaya mı geldiniz anlamadım ki????

Uyeler hakkinda konu acmak yasak...
Cinsel icerikli ;+18 yada kizlik zarli ;iki erkek idare etmeli sisme bebekli (bkn eksi sozluk sisme bebek). Konular alay edilmeyi hak ediyor (bunu bu tur konulara hicbir yorum yapmayan ben yaziyorum)..
Az cok ayirt edebiliyoruz sap ile sekeri...

Bize acımak için gelmiş.

Allahım uzak etsin ben korkarım böylesinden. Durduk yere sardı millete.
Baştan normal başlayıp sonra volüm artırdı.
Bir insan nerede ne konuşacağını bilmiyorsa sussun daha iyi. Duyan da silah zoruyla üye yapıyorlar sanacak.

Size insanlarla alay etmeyin dedigimbicin beni dusman bellediniz. İste ne kadar hakli oldugum simdi de ortaya cikti. Alay edin bu dunyanin ahireti de var. Son mesajim bu. Gunahimi alin arkamdan siz.

Dün birinin sağlık sorunuyla alay ettiler dediği herhalde şu varis corabı yerine külotlu çorap almayı düşünen süper zeka abinin konusuydu. Zaten erkek üyenin kadınlar kulübünde olması yasak; bir de gelmiş saçma sapan bir konu açıyor, alay etmeyelim de acınası hâline ağlayalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…