- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi kupelerinefendisii
-
Aman öyle deme.
Kendileri birazdan gelir saldırırlar sonra.
Sana ne diye
Tam da hissettiklerine yönelik açmış olduğum bir konumda bizzat bunu gördüm de.
Bu sitede bazi uyeler yeni uyelerin actigi konunun fake oldugundan emin bir halde konularla resmen dalga gecip sacma sapan espriler yapiyorlar. Cok defa buna sahit oldum. Dun birinin saglik sorunuyla alay ettiler bugun ise farkli konularla.Bu site yonetimi buna nasil izin veriyor anlamiyorum.
Cok korktum be. Sacma insanlarin kurdugu sacma sisteminiz ceza verse ne olur. Buyuk sey bu siteye uye olmayip sahte like almasam dunm yikilirdi. Sahte bi dunyadasiniz burda.
Ahh ahh kıyamamm burda işin ne ozamn ?Cok korktum be. Sacma insanlarin kurdugu sacma sisteminiz ceza verse ne olur. Buyuk sey bu siteye uye olmayip sahte like almasam dunm yikilirdi. Sahte bi dunyadasiniz burda.
Cok korktum be. Sacma insanlarin kurdugu sacma sisteminiz ceza verse ne olur. Buyuk sey bu siteye uye olmayip sahte like almasam dunm yikilirdi. Sahte bi dunyadasiniz burda.
Niye burda ne işin var siteyi üyeleri begenmiyosanCok korktum be. Sacma insanlarin kurdugu sacma sisteminiz ceza verse ne olur. Buyuk sey bu siteye uye olmayip sahte like almasam dunm yikilirdi. Sahte bi dunyadasiniz burda.
Sizin acinacak halinizi izlefim ve uye olduguma bin kere pisman oldum. Bu tip kisilerle ayni ortamda bulunamam zaten. Sahte dunyanizda mutsuzluklar...Ahh ahh kıyamamm burda işin ne ozamn ?
Sizin acinacak halinizi izlefim ve uye olduguma bin kere pisman oldum. Bu tip kisilerle ayni ortamda bulunamam zaten. Sahte dunyanizda mutsuzluklar...
Sizin acinacak halinizi izlefim ve uye olduguma bin kere pisman oldum. Bu tip kisilerle ayni ortamda bulunamam zaten. Sahte dunyanizda mutsuzluklar...
Merak etme bence yeterınce KİB lenmişsindir. Birazdan sana bi el atarlarYonetim uyeligimi silsin. Talebimi iletin
Güle Güle yolun açık olsunYonetim uyeligimi silsin. Talebimi iletin
Atara Atar , Gidere GiderAcep konu mu açacaktı ki korktu açmaya böyle atar yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?