Merhaba

Aman öyle deme.
Kendileri birazdan gelir saldırırlar sonra.

Sana ne diye

Tam da hissettiklerine yönelik açmış olduğum bir konumda bizzat bunu gördüm de.

Burada milletin derdiyle fütursuzca dalga geçtiğini kabul edip bana laf sokana dicek lafım olamaz canım.

En basit dert bile çekene ağır.

Tamam çok saçma konular var kabul ama en ciddi konuda bile alaya vuranlar bence direk banlanmalı...

Çorap sorulan konu mu ?

Konunun sahte olduğundan şüphe ederiz çünkü bazıları çok belli oluyor. Site yöneticileri üyenin başka hesabı var mı kontrol eder. Birden fazla üyeliği varsa kapatıyor. Zaten üyelerin fake olduğunu düşündüğü konuların büyük kısmı gerçekten fake oluyor. Artık alıştık. Dün söylediğin konu varis konusu ise o üye erkekti o yüzden kapandı. Erkek üye yasak.

alaycı bulduğunuz msjları kib leme ve o üyeleri göz ardı etme hakkına sahipsiniz
konu açmanız gereksiz olmuş

Zamanında eksiciler tarafindan çokça fake konuyu ciddiye alıp bir ton kadin zaman ayırdı....Bunun gibi sayisini hatirlamadigimiz dalgaci Troll geldi gecti burdan.. o sebeptendir.

ama sürekli dalga geçen yorumlar benimde gözüme carpmiyo değil.
bunları ayırt edebilmeniz için biraz zaman geçirmeniz lazım. zira açılan konunun sabihibinin diğer konularını bilmek , oluşan tezatliklarin farkına varmak falan...
Bunlar yorumu etkiliyor..
hemen etiket yapistirmayin üyelere

Cok korktum be. Sacma insanlarin kurdugu sacma sisteminiz ceza verse ne olur. Buyuk sey bu siteye uye olmayip sahte like almasam dunm yikilirdi. Sahte bi dunyadasiniz burda.

İyi güldüm buna he :)
Saçma siteye saçma zaman ayıran saçma bir üye oluyorsun sen de bu durumda sanırım

Cinsel konularda ben şüpheleniyorum bunu kesin bir erkek yazmıştır deyip cevap yazmıyorum , onların aklı sürekli orda olduğundan ,

İşte yorum yapıyor bizde insan yerine koyup yazı yazıyoruz. Sonra çok korktum bık bık bık bık.
Sonra ben cevap vereceğim Mune gelip cımbızı batırcak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…