merhabaaa motivasyona ihtiyacım var diyetteyim bana eşlik etmek isteyenler var mı:)

HaYaLLeT

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
33
23
18
Antalya
arkadaşlar selam öncelikle.ben kpss ye hazırlanıyorum.24 yaşında hemşireyim.şuan evdeyim çalışmıyorum.hem ders çalışıp hem kilo vermeye çalışıyorum.amaa kendime benimle aynı duyguları paylaşan gece acıktığımda benimle acıkan, akşamları benimle beraber yeşilçayını yudumlayan,benimle beraber kilo verebilecek,pes etmeyecek,iddaalı arkadaş arıyorum.var mı bana eşlik etmek isteyenn :KK9::KK68:

arkadaşlar selam öncelikle.ben kpss ye hazırlanıyorum.24 yaşında hemşireyim.şuan evdeyim çalışmıyorum.hem ders çalışıp hem kilo vermeye çalışıyorum.amaa kendime benimle aynı duyguları paylaşan gece acıktığımda benimle acıkan, akşamları benimle beraber yeşilçayını yudumlayan,benimle beraber kilo verebilecek,pes etmeyecek,iddaalı arkadaş arıyorum.var mı bana eşlik etmek isteyenn :KK9::KK68:
Bende hemsireyim. Kac kilosun suanda ve hedefin nedir?

Ben sana eslik edebilirim bende 20 yasinda evli ve 1 cocuk annesiyim 68 69 arasi dolasiyorum 15 kilo vermem gerek :) senin ?

ay 50 çok az eği mi yetiyo muu
Yetiyor canimcım zaten gunluk yedigin seyleri abartmazsan surekli az degerli olanlari yersen cok kolay gecer mesela yumurta degeri 0 gunluk degerini 45 doldurursun cok acikirsan yumurta yersin cozum bulursun

ama duruyo arada kilo vermem neden bilmem ?
Bazen vucut kendini kitliyor tehlike sinyalleri veriyor kitlik sinyallari ozaman vucut kitliyor onun icin duraksiyor ama sen inat edip devam ettikce 1 ayda kitlese bile ondan snra pes edip devam ediyor

Back
X