Merhabalar benim pskolojim bozuldu çirkin miyim

hamam böceği uğur böceği misali. dış görünüş her halükarda önemli bence ama ilk intibadan sonra fazlası gerekiyor tabi
Yani sonuçta insanlar böcek değildir ve çirkin bir kadın da böcek kadar itici olamaz. Kaldı ki güzel olmayan kadınlar çekici olabiliyor enerjidir tavırdır vs ama zavallı böcekler hep kötü bizim için.

Filtre kullanmiyorum
Filtreye gerek yok ki. Fotoğrafta doğru ışık bile yeter güzel görünmeye. Video olan neyse onu gösterir. Jest, mimik, gülüş vs. önemli. Demek ki güzel değilsiniz. Boşverin herkes güzel olmak zorunda değil. Arada sizin gibiler de olacak ki güzellerin kıymeti anlaşılsın.

Bana cirkinsem yüzüme karsi açıkça söyleyebilecek bayan arkadaş var mı burada acaba ?Bende ne olduğumu bilmek istiyorum
Sen hala aynı şeyleri mi soruyorsun ya bu kaçıncı? Cidden git tedavi ol normal değilsin. Yüzün değil aklında sorun var. Hiç mi sıkılmaz bi insan şunu sormaktan.. Bu kadar sorguladığına göre değilsin.

Yani sonuçta insanlar böcek değildir ve çirkin bir kadın da böcek kadar itici olamaz. Kaldı ki güzel olmayan kadınlar çekici olabiliyor enerjidir tavırdır vs ama zavallı böcekler hep kötü bizim için.
o bi benzetim sadece insanlarla böcekleri bir tutmadım tabi ki teşbihte hata olmaz. örnek olarak söyledim

Yok kız, vallahi güzelim dünya tatlısıyım, sana da atam mi bir foto
Siz neden yolluyorsunuz
Konusu oluyor, anlattığım anının fotosu oluyor, Seyehat fotosu oluyor, erkek arkadaşla foto oluyor... Gözlerim cekik konusu acana 'bak benimki daha cekik' fotosu da atarım, otuzlarimda cokecem diyene 'bak yirmilerimden daha gencim' fotosu da atarım oluyor yani arasıra, 11 yıldır üye olunca...

öyle ölmez füze at

Kaçıncı ya ilk defa soruyorum hangi üye ile karıştırınız beni yine
Kimseyle karşılaştırdığımız yok aynı bu soruyu sormuştunuz aynı isim ve aynı resimle. Bizi aptal yerine koymayı ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz? Şizofren misiniz acaba? Soru başlığınız bile değişmiyor cevaplar zaten aynı. Resimde mi tesadüf? Kelime oyunlarını bırakın tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…