merhabalar hayırlı sahurlar arkadaşlar sıkıntım büyük

egeli_asu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
8
1
1
Merhabalar arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak bire bir konuşmada kabul ederim çünkü sıkıntım büyük. Sitede kimin 13-16 yaş arası oğlu varsa yada bu yaşlarda erkek çocuk yeğeni varsa lütfen cvp verebilirmi ? öyle bir durumdayımki nasıl çıkacağımı inanın bilmiyorum hepinize güzel sahurlar

Sorun nedir tam olarak ?

Sorununuzu ortaya yazmazsaniz uyelikte cok yeni konuda ne oldugu belirsiz illada ozelden yazisicam derseniz onlem amacli banlanirsiniz

tamam burdanda yazarım yeterki içinden çıkayımda durumun ama söylediğim gibisöylediğim yaşlarda oğlu,yeğeni.hani nebileyim kardeşi olan varsa yazsın herkesin görüşünü alırsam çünkü daha çok faydalı olur bana

Sanırım 13-16 yaş arası yeğeni evladı olanlar belli bir sayıya ulaşınca hanımefendi açıklicak. Ama benim uykum var. Sıkıntınızı çözersiniz inşallah kolayca. İyi geceler.
yok be .yok sadece yaşları söyleyin demiştim .iyi geceler

Nedir bu gizemli haller?
içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?

Yuh oha diyorum. Sen misin yoksa o kız? Çocuk istismarı yapıyorsun.

Bence hiçbir halükarda üniversiteli bir insanin 14-17 arasındaki bir çocukla ilişkisi olmamalıdır.
Sacmalik

Eyvallah kimse sınanmadığı suçun masumu değildir de midem bulandı kardeş ya. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…