kardeşin tam olarak kaç yaşında söyleyebilirmisin?Kardeşim var noldu ki.
yok be .yok sadece yaşları söyleyin demiştim .iyi gecelerSanırım 13-16 yaş arası yeğeni evladı olanlar belli bir sayıya ulaşınca hanımefendi açıklicak. Ama benim uykum var. Sıkıntınızı çözersiniz inşallah kolayca. İyi geceler.
içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?Nedir bu gizemli haller?
14 yaşında.kardeşin tam olarak kaç yaşında söyleyebilirmisin?
Bunu bilmeden ne diyelim bizler hanımefendiçok önemli bir büyük sorun varsa
Yuh oha diyorum. Sen misin yoksa o kız? Çocuk istismarı yapıyorsun.içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?
Bence hiçbir halükarda üniversiteli bir insanin 14-17 arasındaki bir çocukla ilişkisi olmamalıdır.içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?
Dahası suç. 16 yaşından küçük birinden bahsediyor.Bence hiçbir halükarda üniversiteli bir insanin 14-17 arasındaki bir çocukla ilişkisi olmamalıdır.
Sacmalik
Eyvallah kimse sınanmadığı suçun masumu değildir de midem bulandı kardeş ya. ...içinde bulunduğum durum söylediğin gibi gizemli,neyse ben konuma gircem bir üniversite öğrencisi güzel bir kız var diyelim ve bu kız söylediğim yaşlar arasında bir ergen çocukla sevgiliyse ikiside biribirlerini çok seviyorlarsa .fakat çok ama çok önemli bir büyük sorun varsa sence bu üniversite öğrencisi kız bu soruna rağmen bu genç ergen çocukla ilişkisine devam etmelimidir ?
Sanmıyorum konu sahibi olduğunu. Kendisinden üniversiteli güzel bir kız diye bahsetmez herhalde bilemedim.Yuh oha diyorum. Sen misin yoksa o kız? Çocuk istismarı yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?