Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar kalp te kan akısı gibi değişik ses duyuyorum destek olur musunuz
merhabalarrr kızlar ben yaklasık 2 haftadır kalbimde böyle kan akısını hisediyor gibiyim bi titreme gibi zııııııızzzz diye bi şey hissediyorum hiç yasadınız mıı yoksa ankstiye mi
merhabalarrr kızlar ben yaklasık 2 haftadır kalbimde böyle kan akısını hisediyor gibiyim bi titreme gibi zııııııızzzz diye bi şey hissediyorum hiç yasadınız mıı yoksa ankstiye mi
Titriyo gibi ben de bırrr sesi gibi tarif ediyodumkoviddeen bikac ay sonra olmuştu.tansiyonun dusukkken biraz daha düşmesi belki böyle olmuştur sende.ben o zaman bilmiyodum dustugunu sonradan ogrendim.musait olduğunda uzanıp ayaklarinin altına yastık koy.o şekilde dinlen.bakalim nasıl olcak
İnşallah geçer hala oluyor bende panik yaptırıyor insana çoğu zaman bakıyorum tansiyonum çok düşük olmuyor ama belki ondandır Rabbim hepimize şifa versin inşallah
İnşallah geçer hala oluyor bende panik yaptırıyor insana çoğu zaman bakıyorum tansiyonum çok düşük olmuyor ama belki ondandır Rabbim hepimize şifa versin inşallah