Merhabalar kalp te kan akısı gibi değişik ses duyuyorum destek olur musunuz

tutku3533

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
59
19
3
28
merhabalarrr kızlar ben yaklasık 2 haftadır kalbimde böyle kan akısını hisediyor gibiyim bi titreme gibi zııııııızzzz diye bi şey hissediyorum hiç yasadınız mıı yoksa ankstiye mi :(

merhabalarrr kızlar ben yaklasık 2 haftadır kalbimde böyle kan akısını hisediyor gibiyim bi titreme gibi zııııııızzzz diye bi şey hissediyorum hiç yasadınız mıı yoksa ankstiye mi :(
Merhaba bende hissediyorum birkaç aydır yüksek anksiyete ve panik atak yaşıyorum ondan oluyor diye düşündüm kendimce 🥺

Merhaba canım gecmis olsun.benimde öyle olmuştu.tansiyonum düşüktü o sıralar sen baktinmi tansiyonuna

Titriyo gibi ben de bırrr sesi gibi tarif ediyodum😊koviddeen bikac ay sonra olmuştu.tansiyonun dusukkken biraz daha düşmesi belki böyle olmuştur sende.ben o zaman bilmiyodum dustugunu sonradan ogrendim.musait olduğunda uzanıp ayaklarinin altına yastık koy.o şekilde dinlen.bakalim nasıl olcak

Back
X